Αφροδίτη στους οίκους: Δείτε που είναι το χρήμα και ο έρωτας κρυμμένα στη ζωή σας

Αφροδίτη στους οίκους: Δείτε που είναι το χρήμα και ο έρωτας κρυμμένα στη ζωή σας

Πηγή: myHOROSCOPE

Οι γύρω σας, σας θαυμάζουν και σας αγαπούν γι’ αυτό που είστε. Εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και κερδίζετε τους πάντες χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ.

Αφροδίτη στον 1ο οίκο

Είστε εκ φύσεως γοητευτικοί, ευγενικοί και με καλούς τρόπους. Οι συντροφικές σχέσεις, αλλά και οι συνεργασίες, είναι σημαντικές για εσάς και πολλές φορές μπορεί να παραμένετε δίπλα στον σύντροφο ή στον συνεργάτη σας, ακόμα κι αν δεν είστε απόλυτα χαρούμενοι. Είστε κοινωνικοί, σας αρέσει η καλοπέραση και οι απολαύσεις και προσπαθείτε να ζείτε όμορφα και ήρεμα. Οι γύρω σας, σας θαυμάζουν και σας αγαπούν γι’ αυτό που είστε. Εκπέμπετε έντονο μαγνητισμό και κερδίζετε τους πάντες χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσετε πολύ. Δίνετε μεγάλη σημασία στην εξωτερική σας εμφάνιση και σας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων. Έχετε καλή σχέση με το χρήμα και απολαμβάνετε την υλική πλευρά της ζωής και την πολυτέλεια. Σας αρέσει η άνεση και προτιμάτε να αποφεύγετε τις δυσκολίες και την υπερβολική προσπάθεια, αλλά αυτό μπορεί να μην σας βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας. Σας αρέσει να ομορφαίνετε τα πράγματα και τον χώρο γύρω σας και δεν αποκλείεται να έχετε ταλέντα που σχετίζονται με την τέχνη. Αυτό που επιθυμείτε περισσότερο από όλα είναι ισότιμες και αρμονικές σχέσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να μην συμβιβάζεστε και να μην υποχωρείτε στις ανάγκες του άλλου μόνο και μόνο για να μην χαλάσετε τις ισορροπίες. Καλείστε να καλλιεργήσετε περισσότερη αυτοεκτίμηση και να βασίζεστε στις ικανότητες σας και στην προσωπικότητα σας και όχι μόνο στο «φαίνεσθαι». Η τέχνη είναι για σας βασικός τρόπος έκφρασης και είναι πιθανό να γνωρίζετε τους συντρόφους σας σε μέρη όπου αναπτύσσονται καλλιτεχνικά ή μουσικά ενδιαφέροντα! Ακόμη, μπορεί να γνωρίσετε έναν πιθανό σύντροφο σε έναν χώρο που προβάλλετε τη δουλειά σας. Η τέχνη θα μπορούσε να είναι και ένας τρόπος να βγάλετε χρήματα.

Αφροδίτη στον 2ο οίκο

Ξέρετε να εκτιμάτε την ομορφιά, την καλαισθησία και την ποιότητα γύρω σας. Σας ενδιαφέρει να έχετε οικονομική άνεση και ασφάλεια και επιδιώκετε να κερδίσετε με την αξία σας μια καλή θέση στην κοινωνία, όχι τόσο για την εξουσία, αλλά για την άνεση και τη σταθερότητα που σας δίνει. Έχετε επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά ταλέντα και είναι πολύ πιθανό να βγάζετε χρήματα από το χόμπι σας, αφού είναι βασικό για εσάς να αγαπάτε αυτό που κάνετε για να μπορείτε να το κάνετε σωστά και αποτελεσματικά. Σας αρέσει να ξοδεύετε χρήματα, ενώ είναι πιθανό να φανείτε ιδιαίτερα τυχεροί στον οικονομικό τομέα, αν αυτό με το οποίο ασχολείστε έχει να κάνει με γυναίκες, μόντελινγκ, μόδα, διπλωματία, εμπόριο, δημόσιες σχέσεις. Χαρακτηρίζεστε από σταθερότητα στις συνεργασίες, αλλά και στις ερωτικές σας σχέσεις και είστε αφοσιωμένοι, αρκεί να ικανοποιούνται οι ανάγκες σας. Βιώνετε τις σχέσεις σας μέσα από τις αισθήσεις και γι’ αυτό επιθυμείτε πρώτα από όλα να ικανοποιούνται οι αισθήσεις και οι σωματικές σας ανάγκες και σε δεύτερη φάση το μυαλό σας. Η ιδέα της αγάπης και της σχέσης συνδέεται για εσάς με την αφοσίωση και την πίστη και γι’ αυτό μπορεί να γίνετε ιδιαίτερα κτητικοί με τον σύντροφο σας στην ιδέα ότι μπορεί να σας εγκαταλείψει ή να αλλάξει κάτι μεταξύ σας. Χρειάζεστε ασφάλεια, τόσο υλική όσο και συναισθηματική, για να λειτουργείτε καλά και να δημιουργήσετε μια όμορφη ζωή για εσάς και για τους άλλους. Είναι πιθανό να συναντήσετε τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας σε μέρη που έχουν να κάνουν με μια αγορά, μια εμπορική δοσοληψία, την ανταλλαγή αγαθών ή τη συναλλαγή χρημάτων, σε μια τράπεζα, σε ένα λογιστήριο.

Αφροδίτη στον 3ο οίκο

Σας αρέσει να επικοινωνείτε με κάθε τρόπο και έχετε ανάγκη από συντρόφους με τους οποίους μπορείτε να συζητάτε και να αναλύετε τα πάντα. Προτιμάτε ο άλλος να έχει κυρίως τον ρόλο του συνοδοιπόρου παρά του εραστή. Είστε πολύ καλοί στο να εκφράζετε τις απόψεις και τις ιδέες σας και μάλιστα χρησιμοποιείτε πολύ εντυπωσιακά λόγια. Αγαπάτε τον λόγο σε κάθε μορφή και ίσως να ασχολείστε με τη δημοσιογραφία, τη λογοτεχνία, τη διδασκαλία ή την πολιτική. Είστε διπλωματικοί, με καλούς τρόπους και πειθώ και μπορείτε πολύ άνετα να κερδίσετε τους ανθρώπους με τον λόγο σας και να τους πάρετε με το μέρος σας, αν χρειαστεί. Έχετε το χάρισμα να συμφιλιώνετε ανθρώπους, να εξισορροπείτε καταστάσεις και να φέρνετε την αρμονία και την ειρήνη γύρω σας. Αντιθέτως, αποφεύγετε τους καβγάδες και τις εντάσεις με κάθε τρόπο. Όσον αφορά τον έρωτα, θέλετε ποικιλία και να διεγείρεστε πρώτα από όλα εγκεφαλικά. Αγαπάτε με το μυαλό σας και σας έλκει η ευφυΐα και η λογική σκέψη στους άλλους. Εάν ο σύντροφος σας δεν έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε θα βαρεθείτε και θα αρχίσετε σύντομα να ψάχνετε κάτι άλλο. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μέσω της παράδοσης ιδιαίτερων μαθημάτων, της διδασκαλίας μουσικής, της επικοινωνίας, του διαδικτύου, του εμπορίου, των ΜΜΕ και των ΜΜΜ. Μπορεί να συναντήσετε τους συντρόφους σας σε μέρη που σχετίζονται με την εκπαίδευση, σε κοντινά ταξίδια, σε εκδρομές, στη γειτονιά, σε ένα μέσο μαζικής μεταφοράς, σε σεμινάρια, σε ένα μέσο επικοινωνίας, στην τηλεόραση, ραδιόφωνο, σε μια διαφημιστική, σε ένα μεσιτικό γραφείο.

Αφροδίτη στον 4ο οίκο

Είστε άτομα ρομαντικά και με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες. Έχετε πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς, τους συγγενείς σας και τους οικείους σας, αλλά δεν ανοίγετε εύκολα την καρδιά σας σε όσους δεν γνωρίζετε και δεν εμπιστεύεστε απόλυτα. Σας αρέσει να περνάτε χρόνο στο σπίτι σας με άτομα που αγαπάτε ή με το ταίρι σας. Γενικά, απολαμβάνετε να ασχολείστε με το σπίτι και θέλετε να δημιουργήσετε έναν χώρο όπου θα νιώθετε άνετα και ασφαλείς. Με τους ερωτικούς σας συντρόφους είστε πολύ αφοσιωμένοι και τρυφεροί όταν αναπτύξετε αισθήματα και φέρεστε προστατευτικά απέναντι τους, αλλά αν δεν θέσετε όρια μπορεί να βρεθείτε εξαρτημένοι από σχέσεις ή ανθρώπους και να δυσκολεύεστε να πάρετε απόσταση όταν κάτι δεν λειτουργεί. Πολλές φορές, περνάτε φάσεις εσωστρέφειας και σας αρέσει να μένετε με τον εαυτό σας και να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Όταν είστε ήρεμοι και υπάρχει αρμονία γύρω σας, τότε μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή, την καθημερινότητα και τις σχέσεις σας. Αντιθέτως, δεν αντέχετε τις εντάσεις και τους τσακωμούς, ειδικά μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συχνά, μπορεί να σκέφτεστε όμορφες στιγμές και καταστάσεις που έχετε ζήσει και να αναπολείτε έντονα το παρελθόν. Η απασχόληση που μπορεί να σας αποφέρει μεγάλα κέρδη σίγουρα έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία, την αρχιτεκτονική, τη διαμόρφωση χώρων, τις μεσιτείες ή την ψυχοθεραπεία. Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε σε κάποια φάση της ζωής σας ένα άτομο που γνωρίσατε σε συναλλαγές ακίνητων περιουσιών ή κατά τη διάρκεια κάποιας θεραπείας. Συνήθως γίνεστε καλοί κηδεμόνες και τα δίνετε όλα για τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μπορεί ο έρωτας να προκύψει μέσω μιας γνωριμίας στο οικογενειακό περιβάλλον. Να είναι προξενιό, να είναι από τη γενέτειρα σας, σε μια εκδήλωση οικογενειακή ή στο σπίτι σας.

Αφροδίτη στον 5ο οίκο

Σας αρέσει να βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του άλλου και έχετε το χάρισμα να εμπνέετε και να δίνετε θετική ενέργεια στους γύρω σας. Είστε εξαιρετικά ρομαντικοί και παθιασμένοι μέσα στις ερωτικές σας σχέσεις. Είστε πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι στον σύντροφο σας, αλλά θέλετε το ταίρι σας να σας θαυμάζει και να σας εκτιμά. Αν δεν συμβαίνει αυτό, τότε αισθάνεστε μόνοι, απογοητεύεστε και δεν αποκλείεται να αναζητήσετε αλλού τον θαυμασμό και την επιβεβαίωση. Γενικά, ασκείτε μεγάλη επιρροή στους άλλους και ειδικά στο αντίθετο φύλο, αφού εκπέμπετε απίστευτο αισθησιασμό και σεξουαλικότητα. Είστε γενναιόδωροι, θερμοί και δοτικοί και έχετε μια δόση υπερβολής στις εκφράσεις και στις εκδηλώσεις σας. Αναζητάτε την ομορφιά, την ηδονή, τις απολαύσεις, ακόμα και την πολυτέλεια. Έχετε μεγάλη αγάπη στα παιδιά και στη δημιουργία και συνήθως εκφράζεστε μέσω της τέχνης. Τα ταλέντα σας στο θέατρο, τη μουσική, το χορό ή σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική δραστηριότητα -εκτός από έσοδα- σας κάνουν να ξεχωρίζετε και να προκαλείτε θαυμασμό και δέος. Επιπλέον η Αφροδίτη στο πέμπτο σπίτι είναι ενδεικτική μιας πολυάσχολης κοινωνικής ζωής, αλλά και μιας ζωής γεμάτης έρωτα. Το σεξαπίλ ανήκει στα βασικά χαρακτηριστικά σας. Ίσως να συναντήσετε τους συντρόφους της ζωής σας κάποια στιγμή στον ελεύθερο χρόνο σας, στις διακοπές ή σε κάποιο μέρος που σχετίζεται με τον αθλητισμό ή την αναψυχή, θέατρο, σινεμά, μια γκαλερί, μια συναυλία.

Αφροδίτη στον 6ο οίκο

Εκφράζετε την αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας με πρακτικό τρόπο και με χειροπιαστές πράξεις. Έχετε υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσπαθείτε να είστε άψογοι στην εργασία σας και απέναντι στις υποχρεώσεις σας και να τα διατηρείτε όλα γύρω σας οργανωμένα και τακτοποιημένα. Αυτή η τάξη σάς φέρνει γαλήνη και σας ηρεμεί, σε αντίθεση με το χάος και την ακαταστασία. Σας χαρακτηρίζει η πειθαρχία και η τελειομανία και αισθάνεστε περήφανοι για ό,τι σημαντικό έχετε καταφέρει στη ζωή σας. Αγαπάτε το πρόγραμμα και τη ρουτίνα, διότι με αυτό τον τρόπο γίνεστε πιο αποτελεσματικοί και μπορείτε να διαχειριστείτε το άγχος και τις ανησυχίες σας. Δεν σας αρέσει η επίδειξη ή το να βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής και κρατάτε χαμηλούς τόνους. Δεν είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και μπορεί να μην εκδηλώνετε τα συναισθήματα και τη στοργή σας με θέρμη προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά είστε εκεί για εκείνους με πράξεις και όχι με λόγια. Πολλοί μπορεί να μην σας κατανοούν, όμως όσοι σας γνωρίζουν πραγματικά αντιλαμβάνονται το ενδιαφέρον σας. Είστε άτομα πολύ δημιουργικά στην εργασία, ειδικά αν αυτή σχετίζεται με την ιατρική ή με άλλο επάγγελμα που έχει να κάνει με την προσφορά υπηρεσίας σε άλλους. Πολλούς από τους φίλους, αλλά και τους πιθανούς συντρόφους σας, τους συναντάτε μέσω της εργασίας σας, σε κάποιο ιατρικό περιβάλλον ή παρέχοντας κάποια υπηρεσία.

Αφροδίτη στον 7ο οίκο

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για εσάς είναι οι αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες. Σας αρέσει να μοιράζεστε στιγμές με τον σύντροφο σας και δεν αντέχετε για πολύ τη μοναξιά. Δεν φοβάστε τη μακροχρόνια δέσμευση ή τον γάμο αρκεί να περνάτε καλά και να είστε ήρεμοι. Είστε πρόθυμοι να υποχωρήσετε και να κάνετε συμβιβασμούς στις σχέσεις σας και δύσκολα τσακώνεστε ή έρχεστε σε αντιπαράθεση. Αυτό συμβαίνει, διότι για εσάς μεγαλύτερη βαρύτητα έχει το να υπάρχει αρμονία και ισορροπία. Εκπέμπετε γοητεία, χάρη και μαγνητισμό και οι γύρω σας απολαμβάνουν την παρέα σας. Η διπλωματία, οι καλοί τρόποι και η ευγένεια, πολλές φορές σας βοηθάνε να πετύχετε τους σκοπούς σας και να γίνεται αυτό που θέλετε. Είστε αθεράπευτα ρομαντικοί και ιδανικά επιθυμείτε όλα να κυλάνε όμορφα και ομαλά, κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό στις ανθρώπινες σχέσεις. Η επιτακτική ανάγκη σας για συντροφικότητα μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να είστε σε σχέσεις μόνο και μόνο για την ιδέα της σχέσης και να μην ικανοποιούνται ουσιαστικά οι ανάγκες σας. Θα πρέπει να μάθετε να είστε πιο ανεξάρτητοι στη ζωή και να μην περιμένετε την αποδοχή των άλλων για να νιώσετε ότι αξίζετε. Είστε συνήθως δημοφιλείς, είτε κάνετε κάτι αξιόλογο είτε όχι, και έχετε μία τάση να γνωρίζετε τα πάντα για τη ζωή των άλλων. Τα περιβάλλοντα, στα οποία μπορεί να φανείτε τυχεροί στον οικονομικό και τον ερωτικό τομέα, σχετίζονται με την παροχή συμβουλών, την εξυπηρέτηση πελατών, τις δημόσιες σχέσεις, τη διασκέδαση, τη σόου μπιζ. Είστε αρκετά κτητικοί με τον σύντροφο σας, ενώ ενδέχεται να κάνετε έναν γάμο για λόγους ασφάλειας. Μπορεί ο σύντροφος να προκύψει από μια γνωριμία μέσω άλλων, κάνοντας δημόσιες σχέσεις ή επαγγέλματα που σχετίζονται με το κοινό.

Αφροδίτη στον 8ο οίκο

Είστε άτομα παθιασμένα και επιθυμείτε σχέσεις οι οποίες χαρακτηρίζονται από βάθος και ουσία. Γι’ αυτό και δεν θα κάνετε εύκολα σχέσεις της μιας νύχτας, ούτε σας ενδιαφέρουν οι επιφανειακές γνωριμίες. Σας αρέσει η ένταση και με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο δημιουργείτε δράματα και ίντριγκες. Προσπαθείτε, όμως, να είστε συγκρατημένοι και να διατηρείτε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας για να μην φανείτε αδύναμοι και ευάλωτοι στους άλλους. Ο μεγάλος σας φόβος είναι η προδοσία και η κοροϊδία και γι’ αυτό δεν εμπιστεύεστε εύκολα όταν ξεκινάτε μια καινούρια σχέση ή συνεργασία. Κάποιες φορές σε ακραίες περιστάσεις μπορεί να φτάσετε στο σημείο να γίνετε παρανοϊκοί, εμμονικοί και κτητικοί με τον σύντροφο σας, εξαιτίας της ανασφάλειας που δε μπορείτε να ελέγξετε. Ωστόσο, αν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, τότε θα είστε αφοσιωμένοι, θα δώσετε τα πάντα και θα τον σέβεστε απεριόριστα. Σας έλκει το μυστήριο, το απαγορευμένο και οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν τρωτά σημεία και σκοτεινή πλευρά την οποία προσπαθείτε να φέρετε στο φως. Σας αρέσει η διαδικασία της έρευνας και γενικώς το να προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια. Το σεξ και το πάθος παίζουν καθοριστικό ρόλο για τις σχέσεις σας και δεν σας ικανοποιεί μόνο η σαρκική επαφή, αλλά η σύνδεση σε βαθύτερο επίπεδο. Διαθέτετε έντονη σεξουαλικότητα και συχνά προσπαθείτε να επιβληθείτε μέσω του σεξ. Μία κληρονομιά που θα έρθει αναπάντεχα κάποια στιγμή στη ζωή σας, ίσως να λύσει το οικονομικό σας πρόβλημα. Μπορεί να συναντήσετε τους ερωτικούς σας παρτενέρ σε χώρους που έχουν να κάνουν με μία επιχείρηση ή επένδυση, τράπεζα, σε έναν αρχαιολογικό χώρο, σε ένα μουσείο. Συνήθως, αυτή η θέση δείχνει χρήματα από έναν καλό γάμο.

Αφροδίτη στον 9ο οίκο

Δεν δεσμεύεστε, ούτε δένεστε εύκολα με τον ερωτικό σύντροφο, διότι επιθυμείτε πάνω από όλα ελευθερία και συνεχή εξέλιξη χωρίς να σας παρεμποδίζει κάποιος και να σας κρατάει πίσω. Αν ο σύντροφος σας ή ο οποιοσδήποτε προσπαθήσει να σας περιορίσει, αυτομάτως θα φύγετε από κοντά του και θα αναζητήσετε κάτι άλλο. Θέλετε ένα άτομο το οποίο είναι έτοιμο για περιπέτεια και δε διστάζει να εξερευνήσει τον κόσμο μαζί σας. Πολλές φορές ονειρεύεστε αυτό που είναι ανέφικτο και δεν εκτιμάτε όσα ήδη έχετε στη ζωή σας. Αγαπάτε τη φιλοσοφία, τη γνώση, τις σπουδές και οτιδήποτε σας δίνει τη δυνατότητα να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Θα ταξιδέψετε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ακόμα και σε μακρινούς προορισμούς, προκειμένου να έρθετε σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες. Θέλετε γύρω σας ανθρώπους οι οποίοι είναι ενθουσιώδεις, ανοιχτόμυαλοι και πρόθυμοι να διδαχθούν από εσάς ή να σας διδάξουν και να σας ανοίξουν νέα μονοπάτια. Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να βελτιώσετε τον κόσμο γύρω σας. Είστε αισιόδοξοι, ανοιχτοί σε νέες ιδέες και δεν θα διστάσετε να κάνετε αλλαγές προς το καλύτερο. Δεν αντέχετε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα, ειδικά μέσα στις σχέσεις σας. Ερωτεύεστε εύκολα και είστε αυθόρμητοι με τις εκφράσεις σας απέναντι στους άλλους. Δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον για τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την ψυχολογία, τη λογοτεχνία, τους πολιτισμούς και τα ταξίδια. Απολαμβάνετε τις νέες ιδέες, είστε διαισθητικοί και ιδεαλιστές. Ίσως να κάνετε χρήματα μέσω της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, του μάρκετινγκ, των εκδόσεων ή του γραψίματος ή τα ταξίδια. Μπορεί να συναντήσετε τους συντρόφους της ζωής σας σε πανεπιστήμια, θρησκευτικές οργανώσεις ή σε μέρη σχετικά με τις εκδόσεις και το μάρκετινγκ. Ή ακόμη και στο δημόσιο. Επιπρόσθετα, μπορεί ο έρωτας της ζωής σας να είναι από το εξωτερικό.

Αφροδίτη στον 10ο οίκο

Είναι σημαντικό για εσάς να έχετε μια καλή θέση στην κοινωνία και αν είναι εφικτό να κάνετε το χόμπι σας επάγγελμα. Συνήθως, το επάγγελμα σας έχει σχέση με την αισθητική, την ομορφιά ή τις τέχνες γενικότερα. Επιδιώκετε να έχετε επαφές με επιδραστικούς ανθρώπους ή άτομα με εξουσία. Σας έλκει η σοβαρότητα, η ωριμότητα και οι θέσεις κύρους στους άλλους. Δεν αποκλείεται να κάνετε σχέσεις με ανθρώπους μεγαλύτερους σε ηλικία ή με ανθρώπους που είναι πιο ώριμοι για την ηλικία τους. Οι γύρω σας θαυμάζουν, σας σέβονται και απομακρύνετε από κοντά σας, χωρίς δεύτερη σκέψη, όσους σας υποτιμούν ή όσους φέρονται ανώριμα. Δίνετε μεγάλη σημασία στην εικόνα που προβάλλετε στους άλλους και στη γνώμη που θα σχηματίσουν για εσάς. Είστε πολύ τυπικοί και συνεπείς και δεν αποκλείεται να ξοδεύετε μεγάλη ενέργεια στη δουλειά και στις υποχρεώσεις σας, παρά στο να περνάτε καλά και να διασκεδάζετε. Θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να ζείτε τη ζωή σας όπως επιθυμείτε εσείς και να κάνετε όσα αγαπάτε και σας προσφέρουν ευχαρίστηση και όχι να σας καθορίζουν οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις των άλλων και της κοινωνίας. Είστε φιλόδοξοι και απόλυτα προσανατολισμένοι στη σταδιοδρομία σας. Ξέρετε τι θέλετε, αλλά και τον τρόπο να το αποκτήσετε. Τα καλλιτεχνικά, ο χώρος της διασκέδασης, η σόουμπιζ, ο κόσμος της μόδας, θα μπορούσαν να αποφέρουν χρήματα για σας. Εύκολα κερδίζετε την εύνοια των άλλων και έχετε βοήθεια από τους ισχυρούς. Μπορεί να συναντήσετε τους συντρόφους σας κυκλοφορώντας δημοσίως, σε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, στην επαγγελματική σας ζωή ή όντας σε έναν ρόλο ηγεσίας.

Αφροδίτη στον 11ο οίκο

Είστε κοινωνικοί, διπλωματικοί και τα πάτε καλά με τους πάντες. Αναζητάτε εγκεφαλική σύνδεση με τον άλλον και επιθυμείτε ο σύντροφος σας να έχει κοινά ενδιαφέροντα, ιδέες και απόψεις με εσάς. Έχετε ασυνήθιστα και αντισυμβατικά γούστα και γι’ αυτό συνήθως το ταίρι σας έχει κάποιες ιδιαιτερότητες και ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους με κάποιο τρόπο. Εκτιμάτε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα και προτιμάτε μια σκληρή αλήθεια, παρά ψέμα και υποκρισία. Εμπλέκεστε ενεργά μέσα σε ομάδες και συλλόγους, διότι σας αρέσει η συνεργασία και το ομαδικό πνεύμα. Είναι και μια εξαιρετική θέση για δημοφιλία και πολιτική και μπορείτε να βγάλετε χρήματα από κει. Οι φίλοι είναι πολύ σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας και είστε πολύ υπεύθυνοι απέναντι τους. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να γνωρίσετε τον έρωτα της ζωής σας μέσα από παρέα ή μέσα από φίλους. Είστε ανθρωπιστές, σας αρέσει να ασχολείστε με τα κοινά και προσπαθείτε να κάνετε τον κόσμο γύρω σας καλύτερο. Δεν σας ενδιαφέρει η εξουσία, όμως θέλετε να εμπνεύσετε τους γύρω σας με την ιδεολογία και τις θεωρίες σας και να μεταδώσετε το αίσθημα ισότητας και δικαιοσύνης στην κοινωνία. Συνήθως, γνωρίζετε ερωτικούς συντρόφους μέσω κοινών φίλων, σε φεστιβάλ τέχνης ή εκδρομές, σε κοινές δραστηριότητες με φίλους ή σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Πάντως η φιλία είναι πολύ σημαντική για σας, ενώ πολλές από τις ερωτικές σας σχέσεις μπορεί να ξεκινήσουν από φιλία ή να προκύψουν από διαδικτυακές εφαρμογές και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφροδίτη στον 12ο οίκο

Είστε ευαίσθητοι και αθεράπευτα ρομαντικοί μέσα στις σχέσεις σας. Δίνεστε στον άλλον με όλο σας το είναι και χωρίς όρια, αλλά αυτό έχει ως αποτέλεσμα να απογοητεύεστε όταν οι άλλοι δεν ανταποκρίνονται με τον ίδιο τρόπο ή πάνε να σας εκμεταλλευτούν. Έλκεστε από το μυστήριο και τους ανθρώπους που έχουν κάποιο τραύμα ή έχουν πληγωθεί στο παρελθόν, διότι θεωρείτε ότι μπορείτε να τους θεραπεύσετε με την αγάπη και το ενδιαφέρον σας. Πολλές φορές βρίσκεστε μέσα σε καταστάσεις όπου το αντικείμενο του πόθου σας βρίσκεται μακριά, είναι δεσμευμένο ή δεν είναι διαθέσιμο με κάποιο τρόπο. Γενικώς, η ερωτική σας ζωή είναι πολύπλοκη και συχνά χάνετε τον έλεγχο ή δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που θέλετε και τι σας κάνει ευτυχισμένους. Ωστόσο, έχετε μια απίστευτη ικανότητα να συναισθάνεστε όσους έχουν σημαντική θέση στη ζωή σας, αλλά και όλους τους ανθρώπους ανεξαιρέτως. Θα προσφέρετε τη βοήθεια σας σε οποιονδήποτε την έχει ανάγκη, χωρίς να κάνετε διακρίσεις. Έχετε το χάρισμα να θεραπεύετε τους άλλους με τη φροντίδα σας, όμως θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο ατομιστές και να μάθετε να βάζετε όρια για να μην πληγώνεστε. Συχνά έχετε επιρρέπεια στην κατάθλιψη, ενώ οι τέχνες και η μεταφυσική λειτουργούν ανακουφιστικά στην ψυχολογία σας. Μάλιστα μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα μέσω της μεταφυσικής, της ενεργειακής ιατρικής ή της ψυχολογίας, της ηθοποιίας, της συγγραφής. Πιθανόν να συναντήσετε τους μεγάλους σας έρωτες σε μέρη που έχουν να κάνουν με την έρευνα ή μπορεί στη δουλειά σας ή τη δουλειά τους. Μπορεί σε κάποιο ησυχαστήριο, κοντά σε θάλασσα ή λίμνη σε διακοπές, σε ένα νοσοκομείο, ένα ίδρυμα. Επιπλέον έχετε την τάση να συνάπτετε μυστικές σχέσεις, είτε φιλικές είτε ερωτικές.

Πηγή: Asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play