Ζώδια 20 Οκτωβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια 20 Οκτωβρίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή: Αρχείου

Ζώδια 20 Οκτωβρίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μοιράζεστε τα προβλήματά σας με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, περιορίστε τη νευρικότητά σας πριν γίνει εμπόδιο. Αισθησιακές και ρομαντικές στιγμές απόλαυσης με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα γνωριμία βγαλμένη μέσα από τα βαθιά σας θέλω.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Αποστασιοποιείστε από τα γεγονότα και παίρνετε θέση αργότερα. Στα επαγγελματικά, παρατηρείτε κενά που προέρχονται από παρελθοντικά άλυτα ζητήματα. Σκοπός σας να αναπτύξετε τη σχέση με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, φιλικές σχέσεις αλλάζουν μορφή με καλές προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Η συμπεριφορά σας απομακρύνει σημαντικά πρόσωπα από κοντά σας. Στα επαγγελματικά, ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσετε απόψεις πριν συγκρουστείτε. Διαφωνίες μικρής έκτασης δημιουργούνται με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, συγκρίσεις με το παρελθόν αδικούν τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Η έκφρασή σας επηρεάζει αρνητικά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, κίνδυνος οι υπερβολές να φέρουν λάθος εκτιμήσεις. Αποσυμπιέστε την κατάσταση πριν εκραγεί το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, στον επαγγελματικό χώρο χτυπά ο έρωτας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Δημιουργείτε τις προϋποθέσεις να κλείσετε παλιές οικονομικές υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, με συγκέντρωση και εργατικότητα πετυχαίνετε το ανέφικτο. Σκέψεις για μικρές αποδράσεις με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απομακρυσμένες επικοινωνίες αναπτερώνουν το ηθικό τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Σημαντικές διαφωνίες και εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, συναντήσεις που κρύβουν παγίδες με τρίτα πρόσωπα. Βρίσκετε σημάδια που σας κάνουν καχύποπτους απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αγνοούν τις συμβουλές και πράττουν παρορμητικά.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Ανακαλύπτετε μυστικό το οποίο δημιουργεί μεγάλες ταραχές στο οικογενειακό περιβάλλον. Στα επαγγελματικά, στόχος σας νέες οικονομικές συμφωνίες. Νιώθετε ενοχές για τον τρόπο σας απέναντι στο ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, απρόοπτο γεγονός εμφανίζει στο δρόμο τους νέο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Σας δικαιώνουν τα αποτελέσματα των επιλογών σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή στον αποπροσανατολισμό της ρουτίνας, γιατί κρύβει μικρές παγίδες. Αναζήτηση για νέα κοινά με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, οριστικές αποφάσεις και ξεκαθάρισμα με το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται και αξιοποιείτε τις ικανότητές σας. Στα επαγγελματικά, με χαμηλό προφίλ και ευελιξία στις κινήσεις αποφεύγετε εντάσεις. Λόγια τρίτων επηρεάζουν τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι αποφασίζουν αλλαγές και ανανέωση προσώπων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Συναισθηματική αστάθεια και ψυχολογική πίεση δημιουργούν εντάσεις. Στα επαγγελματικά, προγραμματισμένες κινήσεις σταματούν από ξαφνικό πρόβλημα. Συζητήσεις με στόχο να ξεπεράσετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, δεν υπάρχει κάτι που τους ελκύει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ζητήματα οικογενειακής φύσεως και συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε τις αλλαγές και εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες. Προσεγγίζετε ερωτικά και με επιτυχία το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι συνεχίζουν την αναζήτηση χωρίς αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Διαφωνίες και εντάσεις με αποτέλεσμα ρήξη με αγαπημένο πρόσωπο. Στα επαγγελματικά, επαφές και συζητήσεις με αρνητικό πρόσημο για εσάς. Προσπάθειες να απαλλαγείτε από τα προβλήματα από το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους, νέα σχέση με ιδανικές προοπτικές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play