Ο Ολυμπιακός έχει ήδη τον νέο… Ντόρσεϊ στο ρόστερ του

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη τον νέο… Ντόρσεϊ στο ρόστερ του
Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι είχε ως βασικό στόχο την παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ρόστερ, με το συμβόλαιο του ομογενή γκαρντ να ολοκληρώνεται.

Ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι είχε ως βασικό στόχο την παραμονή του Τάιλερ Ντόρσεϊ στο ρόστερ, με το συμβόλαιο του ομογενή γκαρντ να ολοκληρώνεται. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσει, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του, όμως τελικά αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη για το ΝΒΑ και τους Μάβερικς.

Ο Ντόρσεϊ που προέρχεται από μια πολύ καλή σεζόν υπέγραψε two way συμβόλαιο με την ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, όμως ακόμη δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στο Ντάλας, λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Μπαρτζώκας παρόλα αυτά είχε κάνει από τις αρχές του καλοκαιριού τα… κουμάντα του για να καλύψει το κενό του ομογενή γκαρντ, φέρνοντας στο λιμάνι τον Αϊζέια Κάνααν, που είναι διαφορετικού στιλ παίκτης από τον Ντόρσεϊ.

Ο Έλληνας τεχνικός λοιπόν πέρα από τον Κάνααν έχει καταφέρει να δώσει νέο ρόλο και στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος είναι συγκλονιστικός από το Eurobasket και μετά, έχει κάνει εντυπωσιακό «step up», ενώ έχει εξελίξει και αλλάξει το παιχνίδι του θυμίζοντας κάτι από τον Ντόρσεϊ της περσινής σεζόν.

Ο «Λάρι» όχι απλώς έχει βγει μπροστά και δίνει στην ομάδα αυτό το «κάτι παραπάνω», αλλά αποτελεί πλέον αξιόπιστη λύση όχι απλώς για το ροτέισον. Αλλά για να δίνει ουσιαστικά πράγματα στην ομάδα και να την οδηγεί. Η αυτοπεποίθηση του είναι στα ύψη, τα ποσοστά του επίσης, ενώ δεν φοβάται να πάρει προσπάθειες, ακόμη κι αν αστοχήσει.

Ο Λαρεντζάκης είναι το «κρυφό όπλο» του Μπαρτζώκα στο ξεκίνημα της σεζόν και έχει καταφέρει ταυτόχρονα με την μέτρια παρουσία του Κάνααν να καλύψει το κενό του Ντόρσεϊ και με το παραπάνω.

Απέναντι στην Μπαρτσελόνα ήταν από τους πλέον καθοριστικούς. Απέναντι στη Ζαλγκίρις είχε επίσης 15 πόντους και ήταν εξίσου καθοριστικός. Ο Λαρεντζάκης είναι ο Ντόρσεϊ, στη μετά Ντόρσεϊ εποχή, δίνοντας σκοράρισμα και -κυρίως- «ξεμπλοκάρισμα» στην ομάδα, εκεί όπου το χρειάζεται.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play