Αλλάζουν όλα για Φερνάντες και ΑΕΚ

Αλλάζουν όλα για Φερνάντες και ΑΕΚ

Πηγή: Eurokinissi (Αρχείου)

Η ΑΕΚ "ρολάρει" αγωνιστικά αφού η δουλειά του Ματίας Αλμέιδα βγαίνει στο γήπεδο και έχει ως αποτέλεσμα η Ένωση να παίρνει νίκες με ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Η ΑΕΚ “ρολάρει” αγωνιστικά αφού η δουλειά του Ματίας Αλμέιδα βγαίνει στο γήπεδο και έχει ως αποτέλεσμα η Ένωση να παίρνει νίκες με ελκυστικό ποδόσφαιρο. Σε συνδυασμό με τον ενθουσιασμό για το νέο γήπεδο, η εσωστρέφεια των περασμένων εβδομάδων έχει εξαφανιστεί και οι Κιτρινόμαυροι ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο ενθουσιασμός των φιλάθλων ενισχύεται και από το ότι περιμένουν στην ομάδα τον Πάολο Φερνάντες, δηλαδή έναν ακόμα εξαιρετικό μεσοεπιθετικό, ικανό να προσθέσει επιπλέον ποιότητα στο ρόστερ.

Ο Ισπανός άσος ανήκει στην Ένωση και παίζει στον Βόλο ως δανεικός, συνεπώς το θέμα είναι το πότε θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα έχουν αναπτυχθεί σενάρια που αναφέρουν ότι ίσως τα δεδομένα της υπόθεσης αλλάξουν, με τον Φερνάντες να μην μετακομίζει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog, στον Βόλο ακούγεται πως ο Φερνάντες δεν αποκλείεται να παραμείνει στην ομάδα για ολόκληρη τη φετινή σεζόν και να ενταχθεί στον Δικέφαλο το προσεχές καλοκαίρι. Οι Βολιώτες ευελπιστούν ότι αυτό το σενάριο θα γίνει πραγματικότητα, ποντάροντας στο γεγονός ότι η ΑΕΚ μοιάζει πλήρης στη μεσοεπιθετική γραμμή. Πράγματι, οι βασικοί Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Αραούχο, Γκαρσία έχουν βρει εξαιρετική χημεία, ενώ οι Μάνταλος, Άμραμπατ, Τσούμπερ και Φαν Βέερτ αποτελούν λύσεις… πολυτελείας από τον πάγκο. Άρα ίσως να μην υπάρχει χώρος για τον Φερνάντες στο ρόστερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ένα ακόμα ενδεχόμενο για την κατάληξη της υπόθεσης, το οποίο επίσης συζητιέται στην πιάτσα των ατζέντηδων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play