Ζώδια σήμερα Σάββατο 15/10: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια σήμερα Σάββατο 15/10: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή: Αρχείου

Ζώδια σήμερα Σάββατο 15/10: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Μικρά προβλήματα σας παρασύρουν σε υπερβολικές αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά κινείστε προσεκτικά και ακούτε το ένστικτό σας. Εκφράζεστε με συναισθηματική ρομαντική συμπεριφορά προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έχετε ζήτηση και το εκμεταλλεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Η σωστή αντίληψη των καταστάσεων σας προστατεύει από κακοτοπιές. Στα επαγγελματικά δημιουργούνται νέες συνθήκες για να εκφράσετε τις ιδέες σας. Εκφράζεστε παράτολμα και χάνετε τον έλεγχο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζετε το πρόσωπο που έχετε αμοιβαία έλξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Ζητάτε τη βοήθεια από την οικογένεια για οικονομικά θέματα. Στα επαγγελματικά, σκεφτείτε καλά πριν υλοποιήσετε τις ιδέες σας, ίσως να το αναβάλετε για λίγο. Αντιμετωπίζετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις και κατανοείτε το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανόν εντυπωσιακή γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Με το μυαλό στο παρελθόν προσπαθείτε να αποφύγετε παγίδες. Στα επαγγελματικά, προγραμματίζετε αναγκαστικό ταξίδι για να κλείσετε μία σημαντική συμφωνία. Πάθος, καυτές στιγμές και ανατρεπτικές συζητήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, έντονο φλερτ με σαρκικές επιθυμίες.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Ειδήσεις έρχονται και προμηνύουν μικρές εμπλοκές στα σχέδιά σας. Στα επαγγελματικά, σκέψη και οργάνωση για τις επόμενες κινήσεις. Ηρεμία που μυρίζει μπαρούτι από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, περιορισμένος χρόνος για νέες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Η αδιαφορία σας κάνει τους γύρω σας να αμφιβάλλουν για τα λάθη σας. Στα επαγγελματικά προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες, βεβαιωθείτε πριν αποφασίσετε. Συναισθηματική και ερωτική έκφραση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέος έρωτας γεννιέται στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Με στενάχωρα συναισθήματα θα στηρίξετε τις αλλαγές που έρχονται. Στα επαγγελματικά απολαμβάνετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ο εγωισμός σας δημιουργεί δυσαρέσκεια στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναστατώνεστε από τυχαία συνάντηση με το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Επενδύετε μελλοντικά πάνω σε πολύ καλά δομημένες σχέσεις. Στα επαγγελματικά μην παρασύρεστε από θυμό, σας οδηγεί σε λάθη. Δύσκολες και άσχημες καταστάσεις έχουν δημιουργηθεί με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, κινείστε προς στην παρέα σας για παρηγοριά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Η κακιά στιγμή παραμονεύει, αν δεν είστε προσεκτικοί θα παρεξηγηθείτε. Στα επαγγελματικά, πράττετε με ωριμότητα και αποφεύγετε το οποίο ρίσκο. Αυξημένες υποχρεώσεις προκαλούν εντάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταποκρίνεστε σε πρόσωπο που σας διεκδικεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Δίνετε περισσότερο χρόνο σε πρόσωπα που δεν ήσασταν κοντά. Στα επαγγελματικά, καταφέρνετε να ισορροπήσετε και να αποβάλλετε το άγχος. Σταθερότητα και ρουτίνα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σας προσεγγίζει πρόσωπο που δεν περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Προτεραιότητα στην επικοινωνία και στη διασκέδαση με τα κοντινά σας άτομα. Στα επαγγελματικά αντιλαμβάνεστε και εκμεταλλεύεστε την ευκαιρία που σας παρουσιάζετε. Εγκαταλείπετε ή ανανεώνετε τη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκπέμπετε μεγάλη έλξη και λειτουργείτε παράτολμα και ασυνείδητα.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Με πρωτοβουλίες και συνοπτικές διαδικασίες λύνετε τα ζητήματα. Στα επαγγελματικά, στόχος σας να περιορίσετε τη ζημιά που προδιαγράφεται. Εκφράζεστε για τους προβληματισμούς σας, με ανταπόκριση από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτοτροπείτε χωρίς ταμπού και ευθύνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play