Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/10: Μια Πανσέληνος Που Φέρνει πάθη

Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 09-15/10: Μια Πανσέληνος Που Φέρνει πάθη

Πηγή: Αρχείου

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας.

Αυτή την εβδομάδα, το αστέρι σας λάμπει έντονα. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο των σχέσεων κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό, ο οποίος αντιπροσωπεύει την πορεία της ζωής σας. Υπάρχει επίσης η πανσέληνος στο δικό σας ζώδιο. Μπορεί να είστε ερωτευμένοι με κάποιον/α που δεν θα επηρεάσει θετικά τη ζωή σας. Για να παραμείνετε σ’ αυτή τη σχέση, πρέπει ή να προσαρμοστείτε ή να τους ζητήσετε να κάνουν κάποιες αλλαγές. Σήμερα, βρίσκεστε σε ένα σταυροδρόμι, γνωρίζοντας ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς. Αυτό ίσως σημαίνει ότι πρέπει να απομακρυνθείτε από κάτι ή κάποιον που θέλετε.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της φιλίας. Σήμερα, μπορεί να καθίσετε με έναν φίλο και να συζητήσετε όχι μόνο για την ερωτική σας ζωή, αλλά και για άλλα θέματα με τα οποία παλεύετε. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις για το πώς να κάνετε κάποιες θεμελιώδεις αλλαγές. Είναι μια μέρα που οι αποφάσεις σας θα έχουν μακροπρόθεσμα θετικά αποτελέσματα. Πάρτε αυτή τη συζήτηση στα σοβαρά ή τουλάχιστον συλλογιστείτε τις σκέψεις σας σήμερα.

Η ενέργειά σας έχει σκαμπανεβάσματα αυτή την εβδομάδα. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου, η Αφροδίτη στον Ζυγό στον Οίκο της εργασιακής σας ρουτίνας κάνει χιαστί με τον Β. Δεσμό στο δικό σας ζώδιο. Υπάρχει και η πανσέληνος στον Κριό. Σήμερα η ενέργειά σας θα είναι απεριόριστη. Μπορεί να ολοκληρώσετε τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας και να αναλάβετε περισσότερα… Ή μπορεί να νιώθετε πολύ ενθουσιασμένοι με ένα νέο έργο και να χάσετε την αίσθηση του χρόνου. Σήμερα, έχετε μεγάλη ενέργεια κι ενθουσιασμό.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, ο ήλιος στον Ζυγό τριγωνίζει τον Κρόνο στον Υδροχόο στον Οίκο της καριέρας σας. Είναι καλή μέρα για να δουλέψετε σε δύσκολα έργα γιατί έχετε την αυτοπειθαρχία να τα ολοκληρώσετε. Αυτό πάνω στο οποίο εργάζεστε μπορεί να σας φέρει διαρκή αποτελέσματα, αναγνώριση… ή να αποτελέσει ορόσημο στην καριέρα σας. Μη σπαταλάτε τον χρόνο σας σε άχρηστες εργασίες σήμερα. Αντίθετα, εστιάστε στο να πετύχετε κάτι σημαντικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play