Ζώδια για 12 Ιουλίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Ζώδια για 12 Ιουλίου: Οι ερωτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Πηγή: Αρχείου

Ζώδια για 12 Ιουλίου: Μάθε πως θα κυλήσει η ημέρα, με βάση τις όψεις των πλανητών

ΚΡΙΟΣ 21/03-20/04

Συζητήσεις µε νόημα µόνο. Επιθυμείτε καταστάσεις που μπορούν να σας δώσουν ενέργεια θετική. Είστε από τα άτομα που δεν συνδυάζεστε εύκολα και αυτό σίγουρα σας απομονώνει.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04-20/05

Το πείσμα και η αντοχή που έχετε είναι αυτά που σας κρατούν όρθιους. Προτιμήστε αυτές τις ημέρες των αστρολογικών σκληρών όψεων να µην πείτε πολλά. Ήδη νιώθετε αβέβαιοι για τα συναισθήματά σας.

∆Ι∆ΥΜΟΙ 21/05-21/06

∆εν έχετε κοινό παρονομαστή µε τον άνθρωπό σας, κάτι που σίγουρα σας προβληματίζει. Συνήθως σαν ζώδιο προσφέρετε µια παραγωγική και θετική σχέση µε τον σύντροφο που σας καλύπτει συναισθηματικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06-22/07

Πράττετε πολλά αυτή την περίοδο και έχετε μπερδευτεί. Πολλές οι εργασιακές σχέσεις, που θα αποκτήσουν πιο ιδιαίτερο και ρομαντικό χαρακτήρα, που σίγουρα χρειάζεται προσοχή και τακτ

ΛΕΩΝ 23/07-22/08

Η µόνιµη, ίσως και παράλογη επιμονή σας για ερωτική επιβεβαίωση είναι πιθανόν να σας αφήσει µόνους, χωρισμένους. Δημιουργείτε σχέσεις και εύκολα µετά τις εγκαταλείπετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08-22/09

Θα εντυπωσιαστείτε από τις μεγάλες και ευχάριστες αλλαγές που θα σας παρουσιάσει ο σύντροφός σας. Αν νιώθετε κάτι αμοιβαίο, τότε κάντε και εσείς τη δική σας καταλυτική κίνηση

ΖΥΓΟΣ 23/09-22/10

Οι δυναμικές σας είναι πεσμένες. Αυτό ίσως να οφείλεται σε έναν έρωτα χωρίς ανταπόκριση. Μην κολλάτε εκεί, τα καλύτερα πλησιάζουν προσεχώς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Οργανώστε τα προγράμματά σας. Οι μέρες είναι εξαιρετικά καλές και λίαν συντόμως θα έχετε ειδήσεις από τον οικονομικό τομέα, που θα σας χαροποιήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Είναι το ιδανικό χρονικό διάστημα για να περάσετε σε πιο σαφή ξεκαθαρίσματα µε τον άνθρωπό σας, που δείχνει ότι έχει κουραστεί από τις επαναλήψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-20/01

Εσείς έχετε τη φήμη του καλού παιδιού. Αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να συνοδεύεται και από την αφέλεια πάνω σε υποθέσεις αισθηματικών.

Υ∆ΡΟΧΟΟΣ 21/01-19/02

Όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στη σχέση σας, ίσως να σας δείχνουν ότι πρέπει να αλλάξετε ρότα και προτεραιότητες.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02-20/03

Οι κοινές διαδρομές αλλά και η κοινή σας στρατηγική µε τον άνθρωπό σας είναι θέμα λίγου πια χρόνου για να σας φέρουν κοντά σε μεγάλες αποφάσεις ζωής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play