Κρήτη: Πήγε σε βάφτιση και παντρεύτηκε την κουμπάρα

Κρήτη: Πήγε σε βάφτιση και παντρεύτηκε την κουμπάρα

Πηγή: Neda Decorations

Κρήτη: Πήγε σε βαφτίσια καλεσμένος και τελικά έγινε γαμπρός

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά επιχειρηματίας που ήταν καλεσμένος σε βάφτιση τελικά ντύθηκε γαμπρός. Έκπληξη που σοκάρει είχε ετοιμάσει η σύζυγός του μαζί με τους κουμπάρους και τους καλεσμένους.

Ο ίδιος πήγε στην εκκλησία όπου σύζυγός του -είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο- υποτίθεται πως θα βάφτιζε ένα παιδάκι. Γι αυτό το λόγο δεν πήγαν μαζί στην τελετή, με τον ίδιο να φτάνει στον χώρο λίγη ώρα αργότερα. Οταν όμως έφτασε είδε όλα τα βλέμματα στραμένα πάνω του.  Η …νονά ήταν ντυμένη νύφη και όλους τους καλεσμένους να ανυπομονούν ώστε να αρχίσει ο γάμος.

«Αγάπη μου καλώς ήρθες στον γάμο μας» του είπε η γυναίκα, δίνοντας του μάλιστα και την ανθοδέσμη που, κατά το έθιμο, έπρεπε να της προσφέρει.

Ο ίδιος όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο χρειάστηκε λίγη ώρα ώστε να αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει και να μπορέσει να αντιδράσει

Οπως αναφέρει και η ιστοσελίδα flashnews.gr η επιλογή της ημέρας δεν ήταν τυχαία, καθώς είχε γενέθλια η νύφη η οποία θέλησε να τα γιορτάσει με ιδιαίτερο τρόπο και επιπλέον το «τραπέζι» για τους καλεσμένους στο σπίτι του ζευγαριού στις Καλύβες, υποτίθεται πως διοργανώθηκε για την γιορτή των γενεθλίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play