Survivor spoiler 11/5: Η σημερινή αποχώρηση θα σοκάρει

Survivor spoiler 11/5: Η σημερινή αποχώρηση θα σοκάρει

Πηγή: Αρχείου

Survivor spoiler 11/5: O παίκτης που θα φτιάξει βαλίτσες για Ελλάδα

Στο σημερινό επεισόδιο (11/5) του Survivor 5 θα δούμε μεγάλη συγκίνηση από τους παίκτες καθώς ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Υποψήφιοι είναι οι εξής: από την κάλπη των Κόκκινων βγήκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου, στη συνέχεια η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου υπέδειξε με βαριά καρδιά τον φίλο της Απόστολο Ρουβά, ο Τάκης Καραγκούνιας έδωσε τον Άρη Σοϊλέδη και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ βγήκε από την κάλπη των Μπλε.

Σίγουρα όλοι περιμένουν πως θα αποχωρήσει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, καθώς από τους υπόλοιπους τρεις παίκτες είναι και λιγότερο διάστημα στο παιχνίδι, ενώ και λιγότερο αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, θα γίνει η ανατροπή. Ο κομμωτής σίγουρα συνεχίζει ακάθεκτα στο ριάλιτι αφού έχει φέρει τα πάνω κάτω.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε από το Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης που αποχωρεί απόψε από το Survivor 5 είναι ο… Απόστολος Ρουβάς. Η αποχώρηση αυτή θα φέρει πολύ κλάμα! Ειδικά Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Άρης Σοϊλέδης περιμένουμε να πλαντάξουν, αφού ήταν πιο κοντά από όλους μέσα στο παιχνίδι όταν ήταν στην ίδια ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play