Ερωτοσκόπιο σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Πηγή: Αρχείου

Ερωτοσκόπιο σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου 2022: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ:

Η σημερινή μέρα έχει αστάθειες τόσο στο πώς εξελίσσεται όσο και στη διάθεσή σας. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από τους άλλους γύρω σας στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό και να μείνετε συγκεντρωμένοι στο κέντρο και τις υποχρεώσεις σας. Επίσης βάλτε όρια και μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πει πώς θα πρέπει να διαχειρίζεστε τα πράγματα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο τις μεσημεριανές ώρες μπορεί να φέρει κάποιο ευχάριστο νέο όσον αφορά οικονομικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ:

Όσο και να προσπαθήσετε σήμερα πιθανότατα να μην καταφέρετε να βρείτε πολλή ηρεμία γύρω σας. Ακόμη κι αν εργάζεστε από το σπίτι, όλο και κάποιος θα διαταράσσει την ηρεμία σας είτε προέρχεται από το οικογενειακό σας περιβάλλον είτε από τη δουλειά. Από την άλλη σήμερα με τη Σελήνη τις μεσημεριανές ώρες να σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ήλιο η μέρα είναι κατάλληλη για μια σοβαρή κουβέντα σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Επίσης μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ:

Είναι από τις μέρες που πρέπει να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι καθώς πολλά πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ξαφνικά. Δηλαδή ενώ μπορεί να έχετε ορίσει ένα πρόγραμμα για τη μέρα σας τελευταία στιγμή να προκύπτει ένα νέο δεδομένο και να σας βγάζει εκτός. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τη νηφαλιότητά σας. Θέματα της δουλειάς αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Με την ευνοϊκή Σελήνη στον Σκορπιό σκεφτείτε να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας και να μην αφήσετε τίποτε να σας πιέσει. Παρόλο που στη διάρκεια της μέρας και ειδικά το πρωί ίσως κάποιος να δημιουργήσει κάποιο εμπόδιο στο να προχωρήσετε το επαγγελματικό πρόγραμμά σας, μην το πάρετε προσωπικά. Η διπλωματία σίγουρα θα σας κερδίσει περισσότερα από την επίθεση. Ένα τηλεφώνημα σε ένα φίλο-η ή μια βόλτα θα σας φτιάξει τη διάθεση.

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ:

Από τη μια το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα το πρωί φέρνει κάποιες αιφνίδιες αλλαγές στο απαιτητικό πρόγραμμά σας, από την άλλη εσείς είστε αποφασισμένοι να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο τρόπο, γιατί έτσι θα αποδώσετε περισσότερο κι όλο αυτό σας προκαλεί ένταση. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο το μεσημέρι μπορεί να φέρει και κάποια οικογενειακά θέματα που σας απασχολούν. Μέσα σε όλα όμως σήμερα μπορεί να υπάρχει μια θετική οικονομική εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Καλό είναι να μην «καείτε» προσπαθώντας να τρέχετε να ανταποκριθείτε από τη μια υποχρέωση στην άλλη χωρίς να ξεκουράζεστε λίγο. Το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ήλιο από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να φέρει στο δρόμο σας ένα άτομο το οποίο μπορεί να σας κάνει κλικ ερωτικά ή και επαγγελματικά και να θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό.

ΖΥΓΟΣ:

Παρά τις προσπάθειές σας να φανείτε παραγωγικοί, όλο και κάτι θα προκύπτει που θα πρέπει να το επιλύσετε πριν προχωρήσετε παρακάτω ή θα μένει ως εκκρεμότητα. Προσπαθήστε να μην αναβάλλετε αυτά που έχετε να κάνετε ώστε να απολαύσετε κάποιες χαλαρές στιγμές το βράδυ. Σήμερα επίσης μπορεί να μάθετε μια μυστική πληροφορία σε θέματα εργασίας και να επηρεαστείτε. Φροντίστε να μην την συζητήσετε παραπέρα. Εστιάστε στα οικονομικά σας και δώστε βάση στη διαχείριση των εξόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας δεν θα θέλατε τίποτε άλλο παρά να ασχοληθείτε με όσα σας δίνουν τη χαρά της δημιουργίας και σας προσφέρουν ικανοποίηση. Αλλά οι περίεργες όψεις που σχηματίζει η Σελήνη λίγο πριν μπει στο ζώδιο σας το πρωί της Δευτέρας μπορεί να φέρουν κάποια θέματα που απαιτούν την προσοχή σας. Μέσα στη μέρα μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο μπορεί να φέρει ένα άτομο με το οποίο υπάρχει «σύνδεση» σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο κι αυτό να σας φτιάξει τη διάθεση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ:

Η σημερινή μέρα παίζει κάπως με τη ψυχολογία σας και σας δημιουργεί μια τάση να ανατρέχετε στο παρελθόν πιθανώς και σε δύσκολες καταστάσεις ή μπορεί να έχετε στρες ή αγωνία για ένα μελλοντικό πρότζεκτ. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η επαφή με το σήμερα πάσχει λίγο. Το τρίγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Ήλιο τις μεσημεριανές ώρες σαφώς θα φτιάξει λίγο περισσότερο τη διάθεσή σας, ακόμα κι αν δεν θα σας απαλλάξει από τις πολλές υποχρεώσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Σήμερα μπορεί να νιώθετε λίγη σύγχυση σε σχέση με κάποιες αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μια δύσκολη ή αρνητική μέρα. Το πρωινό της Δευτέρας είναι αισθητά πιο απαιτητικό και ίσως κάπως πιεστικό κυρίως στα επαγγελματικά θέματα. Στην πορεία όταν η Σελήνη προχωρήσει στον Σκορπιό και συναντήσει σε όψη τριγώνου τον Ήλιο μπορεί να φέρει κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας με το οποίο να αναπτύξετε μια σημαντική σχέση στην πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Μία μέρα αρκετά φορτωμένη με επαγγελματικές και λοιπές υποχρεώσεις η σημερινή. Εκεί όμως που έχετε αποφασίσει να σηκώσετε μανίκια και να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, έρχονται πρόσωπα είτε από το περιβάλλον της οικογένειας, είτε ο σύντροφός σας, είτε ένας φίλος και σας αποσπούν την προσοχή. Προσπαθήστε να αποφύγετε ευγενικά ό,τι σας εμποδίζει να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας και ασχοληθείτε μαζί τους από την Πέμπτη και μετά. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ίσως φέρει ένα ευχάριστο οικονομικό νέο.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι βοηθητική προς το ζώδιό σας ή ωροσκόπο σήμερα. Ωστόσο, η μέρα είναι κάπως περίεργη στο ξεκίνημά της, δημιουργώντας ξαφνικές υποχρεώσεις γιατί οι άλλοι γύρω σας σας απασχολούν ζητώντας βοήθεια και διαφοροποιούν το πρόγραμμά σας. Αν μπορείτε να αναβάλετε για αύριο τα πλάνα σας έχει καλώς αλλιώς θα νιώσετε πιεσμένες-οι. Σήμερα όμως σχηματίζεται και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο που μπορεί να φέρει στο δρόμο σας ένα πρόσωπο το οποίο να σας κάνει κλικ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play