Survivor spoiler 2/4: Εντάσεις ανάμεσα σε Εμμανουήλ και Καραγκούνια – Έφυγε από την παραλία

Survivor spoiler 2/4: Εντάσεις ανάμεσα σε Εμμανουήλ και Καραγκούνια – Έφυγε από την παραλία
Survivor spoiler 2/4: Οι σχέσεις των παικτών της μπλε ομάδα βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση οι καυγάδες και οι τσακωμοί δεν έχουν τέλος.

Νέο επεισόδιο αναμένεται να δούμε το Σάββατο (2/4) στο Survivor με τους «μπλε» να κερδίζουν πανηγυρικά στους τελευταίους αγώνες, όμως το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά τετριμμένο.Από τη μέρα που έφτασε στον Άγιο Δομίνικο και μπήκε στους Μαχητές ο Κωνσταντίνος Εμμανούλη, έχει έρθει σε κόντρα αρκετές φορές με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο μισθοφόρος έχει αναφέρει αρκετές φορές πως ο makeup artist πρέπει να καταλάβει πως είναι στο Survivor και να συμπεριφέρεται αναλόγως και όπως βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου, οι δυο τους έρχονται ξανά σε έντονη αντιπαράθεση.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Όσο για το αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό; Για άλλη μια φορά οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους, καθώς ο στίβος μάχης φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός, με βολές, εμπόδια και πολλή λάσπη. Άγνωστο αν θα κάνουν οι κόκκινοι την ανατροπή και θα πάρουν την νίκη. Το φαγητό είναι πολύ σημαντικό καθώς έχουν πολλές μέρες να κερδίσουν και πεινάνε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play