Survivor spoiler 27/3: H ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι 4 νέοι παίκτες

Survivor spoiler 27/3: H ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι  4 νέοι παίκτες
Survivor spoiler 27/3: Ποια είναι τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλλουν στην παραλιά

Το επεισόδιο της Κυριακής θα έχει ανατροπές, εκπλήξεις και νέους παίκτες. Στο χθεσινό επεισόδιο Survivor 26/3, είδαμε το πρώτο μεγάλο έπαθλο της σεζόν καθώς η νικήτρια ομάδα θα διασκεδάσει στο πάρτι ένωσης του Τούρκικου Survivor και τη συναυλία που έχει προγραμματιστεί. Στο επεισόδιο του Σαββάτου έπαιξαν άνδρες εναντίων γυναικών. Στα παιχνίδια της Καραϊβικής νίκησαν οι μπλε και απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Οι Τέσσερις νέοι παίκτες που μπαίνουν να ταράξουν τα νερά

Τέσσερις νέοι παίκτες είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν  στον Άγιο Δομίνικο και να εγκατασταθούν στις παραλίες των δύο ομάδων. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής OPEN Weekend, οι εν λόγω παίκτες θα είναι οι τελευταίοι που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πρόκειται για τρεις άνδρες και μία γυναίκα. Ο λόγος για το μοντέλο, Νίκο Αντωνόπουλο, τον Νίκο Γιάννη, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με τον χορό, την προπονήτρια ποδοσφαίρου Στέλλα Ανδρεάδου και τέλος, μία προσωπικότητα, η οποία έχει γίνει viral με τα βίντεο που δημοσιεύει στα social media ανά διαστήματα και δεν είναι άλλος από τον… Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Survivor spoiler 27/3: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία

Την πρώτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής ενώ την Δευτέρα θα παρακολουθήσουμε την δεύτερη. της Δευτέρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι μπλε κερδίζουν την πρώτη ασυλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play