Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 23/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 23/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων
Ερωτοσκόπιο σήμερα Τετάρτη 23/3: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός ~ Όταν κάτι πονάει καλό είναι να το κόβουμε

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι το Δρεπάνι. Το Δρεπάνι είναι μία από τις δύσκολες κάρτες της τράπουλας Lenormand. Το Δρεπάνι είναι η κάρτα που φέρνει τις απότομες ρίξεις και την αποκοπή στην ζωή σας. Όσα φέρει αυτή την κάρτα στην ζωή σας έρχονται γιατί τα έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι. Αυτή η κάρτα θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε σε ένα βαθύτερο επίπεδο τις αλλαγές που έχετε ανάγκη να κάνετε στην προσωπική σας ζωή και να τις διεκδικείτε.

Αυτή η διεκδίκηση φέρνει όλα τα παραπάνω κι αυτή είναι η θετική πλευρά αυτής της κάρτας. Όλα όσα γίνουν, όσο δύσκολες καταστάσεις κι αν είναι, είτε τις κάνετε εσείς πράξη είτε οι άλλοι, τελικά είναι αποτέλεσμα των δικών σας αναγκών. Αυτή η εβδομάδα στα ερωτικά σας δεν θα είναι εύκολη αφού καλείστε να πάρετε αποφάσεις. Οι Κριοί που είστε δεσμευμένοι θα μπείτε σε μια διαδικασία διαπραγματεύσεων μέσα στην σχέση. Θα απαιτήσετε να σταματήσουν οι συμπεριφορές που νοιώθετε πως σας προσβάλουν και δεν δείχνουν σεβασμό προς το πρόσωπό σας από το ταίρι σας.

Αν οι διαπραγματεύσεις σας αποφέρουν θετικά αποτελέσματα, τότε η σχέση σας θα μπει σε μια νέα βάση που θα σας ταιριάζει περισσότερο. Αν όμως δεν γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να παρθούν δύσκολες και πιθανώς αμετάκλητες αποφάσεις, είτε από εσάς είτε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι Κριοί θα δείτε πως πολλά άτομα σας φλερτάρουν. Εσείς όμως μένετε ασυγκίνητοι γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν δείχνουν την εκτίμηση και τον σεβασμό προς το πρόσωπό σας που εσείς θα θέλατε ή δεν τα εκφράζουν με το τον τρόπο που εσείς θέλετε. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Ταύρος ~ Λίγα λουλούδια αν θέλεις στείλε μου

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι τα Άνθη. Τα Άνθη είναι μία πολύ θετική κάρτα της τράπουλας Lenormand. Είναι η κάρτα που φέρνει στην ζωή σας δώρα. Τα δώρα αυτά μπορεί να είναι κυριολεκτικά αλλά μπορεί να έρθουν και με μια πιο μεταφορική μορφή, δηλαδή μπορεί να σας κάνουν δώρο ένα μπουκέτο λουλούδια ή να είναι η εκδήλωση τρυφερών συναισθημάτων προς εσάς και η απόλυτη αποδοχή της προσωπικότητάς σας. Οι άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν θα εκφράζονται θετικά προς το άτομό σας πολύ εύκολα και δεν θα αφήνουν περιθώρια παρερμηνείας για το αν έχουν ερωτική διάθεση ή καθαρά φιλική.

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές εκπλήξεις στα ερωτικά σας αλλά και δώρα. Οι δεσμευμένοι Ταύροι θα έχετε μία πολύ όμορφη εβδομάδα με το ταίρι σας. Θα δείτε την σχέση σας να μπαίνει σε μια πολύ καλή φάση. Η επικοινωνία του ζευγαριού θα είναι εύκολη και απλή και δεν θα χρειάζεται να εξηγείτε τα αυτονόητα αφού καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον με τα μάτια. Αυτές τις μέρες θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και έτσι θα μπορέσετε να απολαύσετε ο ένας τον άλλον σε κάθε επίπεδο. Αυτό θα ανανεώσει και την σεξουαλική σας ζωή!

Οι Ταύροι που είστε ελεύθεροι θα έχετε μία πολύ ζωντανή ερωτική εβδομάδα Πολλά άτομα θα διεκδικούν την προσοχή σας και όχι μόνο. Όποιο άτομο επιμείνει περισσότερο θα μπορέσει να σας κερδίσει. Η έκπληξη έρχεται στα ερωτικά σας όταν ένα άτομο που ήδη υπάρχει στην ζωή σας ως φίλος ή ως συνεργάτης θα εκδηλώσει τρυφερά συναισθήματα προς εσάς. Μήπως να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω; Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας

Δίδυμος ~ Τίνος είναι βρε γυναίκα το παιδί;

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι το Παιδί. Το Παιδί είναι μία θετική κάρτα της τράπουλας Lenormand. Είναι η κάρτα που φέρνει νέα ξεκινήματα και το καινούργιο στην ζωή σας. Αυτή η κάρτα θα σας δώσει την δυνατότητα να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι και να δείτε πως υπάρχουν κι άλλες οπτικές γωνίες και προοπτικές στα ερωτικά σας θέματα. Το Παιδί θα σας κάνει πιο ξέγνοιαστους αυτή την εβδομάδα και πιο αισιόδοξους. Όσοι Δίδυμοι το επιθυμούν και είναι έτοιμοι γι’ αυτό ίσως να έχει έρθει η στιγμή να πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε έναν απόγονο.

Επειδή όμως τα πράγματα έχουν δύο όψεις έτσι και το Παιδί έχει και αρνητικές εκφάνσεις. Η αρνητική όψη αυτής της κάρτας είναι πως φέρνει παιδαριώδεις συμπεριφορές όπως ανωριμότητα, ανυπομονησία και υπεραισιοδοξία που μπορεί να οδηγήσουν σε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις. Γι΄ αυτό μην επιτρέψετε στον παιδικό ενθουσιασμό σας να σας παρασύρει και χαλάσετε το όμορφο κλίμα της εβδομάδας. Οι Δίδυμοι που είστε σε σχέση θα μπείτε σε μία καλή φάση που θα είναι αρκετά παραγωγική για εσάς και το ταίρι σας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σας και θα έρθετε πιο κοντά.

Θα βιώσετε την τρυφερότητα και θα νοιώσετε πως τα πράγματα θα εξελίσσονται μόνα τους χωρίς να τα πιέζετε εσείς. Οι ελεύθεροι Δίδυμοι από την άλλη θα είστε πολύ δυναμικοί στο ερωτικό παιχνίδι και θα φλερτάρετε έντονα. Επίσης, θα γίνεται αντικείμενο πόθου για πολλούς που δεν θα φοβούνται να σας το πουν. Είστε αποφασιστικοί και διεκδικείτε τον έρωτα χωρίς ενοχές και αναστολές, αφού σαν παιδιά δεν έχετε αίσθηση του «κινδύνου». Μπορεί ένα άτομο μικρότερης ηλικίας αυτή την περίοδο να σας τραβήξει την προσοχή. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Καρκίνος ~ Για να έρθει το νέο πρέπει να φύγει το παλιό

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι το Φέρετρο. Το Φέρετρο ακούγεται ως δύσκολη κάρτα αλλά στην πραγματικότητα είναι μία θετική κάρτα που φέρνει θετικές εξελίξεις στο μέλλον. Όσο δύσκολη και δυσοίωνη κι αν ακούγεται αυτή η κάρτα βάζει ένα τέλος στα πράγματα που εμποδίζουν την προσωπική σας ευτυχία για να δημιουργηθεί χώρος ώστε να μπορέσει να έρθει το καινούριο. Αυτή η κάρτα δεν φέρνει απαραίτητα έναν χωρισμό, για αυτό μην τρομοκρατήστε οι δεσμευμένοι. Αυτή την εβδομάδα θα βάλετε τέλος στις συμπεριφορές και τις καταστάσεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας.

Δεν θα είναι η πιο εύκολη εβδομάδα που έχετε ζήσει στα ερωτικά σας όμως θα δείτε τα θετικά της αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Οι Καρκίνοι που είστε σε σχέση θα κάνετε πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας για τα θέματα και τα προβλήματα της σχέσης. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε τι δεν λειτουργεί σωστά και να το διορθώσετε και οι δύο σύντροφοι. Αν όμως αυτό δεν γίνει τότε μπορεί να έρθει ακόμα κι ένας χωρισμός που θα επιτρέψει σε μια νέα γνωριμία να πάρει τα ηνία στην ζωή σας και να σας ανανεώσει.

Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα μπείτε σε μια διαδικασία εσωτερικής ανασκόπησης και αυτό-αξιολόγησης για τα ερωτικά σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία θα ανακαλύψετε ποιες πεποιθήσεις σας δεν σας επιτρέπουν να γίνετε ευτυχισμένοι στα ερωτικά σας και έτσι θα μπορέσετε να τις απελευθερώσετε και να προχωρήσετε δίνοντας χώρο σε μια νέα γνωριμία να μπει για τα καλά στην ζωή σας. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Λέων ~ Αστράφτει το σπαθί του καβαλάρη σαν την φωτιά

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι το Σπαθί. Το Σπαθί είναι μία από τις δύσκολες κάρτες της τράπουλας Lenormand. Αυτή η κάρτα φέρνει εντάσεις, καβγάδες και διχόνοιες στην ζωή σας. Είναι μία κάρτα που έχει την δύναμη να φέρει ξαφνικές αλλαγές και αποφάσεις. Επιπροσθέτως, το Σπαθί αναφέρεται σε διπλά πράγματα και επανάληψη γεγονότων. Αυτή η κάρτα μπορεί να δράσει σε πολλαπλά επίπεδα στην ζωή σας και με ποικίλους τρόπους και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Γι΄ αυτό αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να είστε υπομονετικοί, ψύχραιμοι και προσεκτικοί για να μπορέσετε να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους στην προσωπική σας ζωή και να μην επιτρέψετε στον θυμό να πάρει τα ηνία. Οι Λέοντες που είστε σε σχέση θα νοιώσετε κούραση μέσα στην σχέση γιατί θα έχετε αρκετές εντάσεις αυτές τις μέρες. Γι’ αυτές τις εντάσεις αφορμές στέκονται γεγονότα εκτός της σχέσης αλλά αυτό φανερώνει τι κάνετε ή δεν κάνετε και οι δύο σύντροφοι για να προστατέψετε την σχέση σας και για να διατηρήσετε την αρμονία μέσα σε αυτή.

Θα έχετε ευκαιρίες να μπείτε σε παράλληλες καταστάσεις για ένα βράδυ ή και για λίγο παραπάνω αλλά να ξέρετε ότι μπορεί να αποκαλυφθεί κάτι τέτοιο πολύ εύκολα. Οι Λέοντες που είστε μόνοι από την άλλη θα κάνετε μια γνωριμία με ένα άτομο που έχει έντονη προσωπικότητα και δυνατή φωνή. Η γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει μέσα από κάποιον καβγά με αυτό το άτομο. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Παρθένος ~ Πόσο άνετα αισθάνεστε τελικά;

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι το Σπίτι. Το Σπίτι είναι μία ουδέτερη κάρτα της τράπουλας Lenormand γιατί δεν έχει την δύναμη να φέρει γεγονότα. Το Σπίτι αναφέρεται στον τόπο που μένετε, στους χώρους που κινείστε σε καθημερινή βάση όπως το γραφείο σας αλλά και γενικότερα σε όλα όσα σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα και άνετα, σαν στο σπίτι σας. Αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθείτε με θέματα «σπιτιού», με την κυριολεκτική ή με την μεταφορική έννοια του όρου και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας και του χώρου σας.

Για τα ερωτικά σας τώρα η κάρτα αναφέρεται στην εσωτερική σας ανάγκη να νοιώθετε καλά, άνετα και όμορφα, δηλαδή να μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Οι Παρθένοι που είστε σε σχέση και νοιώθετε καλά στην σχέση και αισθάνεστε ότι μπορείτε να εκφραστείτε άνετα μέσα σε αυτή, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μία πολύ ερωτική εβδομάδα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι Παρθένοι που μπορείτε να απολαμβάνετε την ελευθερία σας και χαίρεστε με αυτό θα συνεχίσετε να το κάνετε χωρίς δισταγμούς και ενοχές. Θα εκμεταλλευτείτε την ελευθερία σας στο έπακρο και θα έχετε όποιο πρόσωπο επιθυμείτε για μερικές νύχτες στο κρεβάτι σας ή ένα διαφορετικό πρόσωπο για κάθε μέρα της εβδομάδας.

Οι Παρθένοι όμως που δεν είστε καλά στα ερωτικά σας, είτε είστε σε σχέση είτε όχι, θα μπείτε αυτή την εβδομάδα σε μια εσωτερική διαδικασία που θα σας οδηγήσει να εξετάσετε τι είναι αυτό που εμποδίζει την προσωπική σας ευτυχία. Οι δεσμευμένοι που νοιώθετε παγιδευμένοι θα δεχτείτε πιέσεις να δώσετε παραπάνω πράγματα στην σχέση ή θα πιέσετε εσείς το ταίρι σας για κάτι τέτοιο. Οι ελεύθεροι αυτής της κατηγορίας λόγω αυτής της εσωτερικής σας αναζήτησης θα βρεθείτε σε μία καλύτερη θέση για να επιδιώξετε μια σχέση με ένα πιο κατάλληλο ταίρι για εσάς. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Ζυγός ~ Σαν τον ήλιο που λάμπει

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι ο Ήλιος. Ο Ήλιος είναι μία από τις πιο θετικές και αισιόδοξες κάρτες της τράπουλας Lenormand. Αυτή η κάρτα φέρνει στην ζωή σας την τύχη, την αισιοδοξία και την θετική ενέργεια. Ο Ήλιος είναι μία κάρτα που ευνοεί όλους τους τομείς της ζωής και γι’ αυτό να περιμένετε θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας αλλά και στα οικονομικά σας θέματα.

Στα ερωτικά σας αυτή την εβδομάδα θα ζήσετε από τις πιο χαλαρές και ευχάριστες μέρες του μήνα αφού ο Ήλιος θα σας χαρίσει αισιοδοξία και ξενοιασιά. Ο Ήλιος θα επηρεάσει θετικά την ευεξία σας και θα σας χαρίσει ζωντάνια που θα ανανεώσει την ερωτική και σεξουαλική σας διάθεση. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί θα δείτε την σχέση σας να μπαίνει σε μία πολύ καλή φάση. Η αυξημένη σας λίμπιντο είναι ένας παράγοντας που θα βελτιώσει τα πράγματα μέσα στην σχέση αφού το ταίρι σας θα ανταποκρίνεται σε κάθε σας σεξουαλική τρέλα και φαντασίωση.

Έτσι θα περάσετε πολλές καυτές νύχτες που θα σας κάνουν να πάτε ξενυχτισμένοι στο γραφείο. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί από την άλλη θα φλερτάρετε έντονα. Παίζετε το παιχνίδι του έρωτα καλύτερα από τον καθένα και η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει όποιον επιθυμήσετε. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για περιστασιακές καταστάσεις που θα διαρκέσουν μια βραδιά. Θα συναντήσετε όμως ένα άτομο καλόκαρδο και με ζεστό χαρακτήρα που θα σας ζητήσει κάτι παραπάνω. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Σκορπιός ~ Καρδιά μου εγώ, φωτιά μου εγώ

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι η Καρδιά. Η Καρδιά είναι η πιο ερωτική κάρτα της τράπουλας Lenormand. Είναι η κάρτα που φέρνει την αγάπη και τον έρωτα στην ζωή σας. Είναι μία πολύ δυνατή και αισιόδοξη κάρτα που μπορεί να φέρει στην ζωή σας έναν παραμυθένιο έρωτα όπως τον έχετε ονειρευτεί. Αυτή η εβδομάδα θα είναι άκρως ερωτική και όμορφη για εσάς τους Σκορπιούς.

Όλη σας η ενέργεια και η σκέψη θα είναι επάνω στα ερωτικά σας ζητήματα και θα ξοδέψετε αρκετό χρόνο στα ζητήματα αυτά. Οι Σκορπιοί που είστε σε σχέση θα περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Θα εκφράζεστε εύκολα μέσα στην σχέση και θα μοιράζεστε πράγματα με το ταίρι σας που έως τώρα δεν μπορούσατε. Όλα θα γίνονται χωρίς φόβους, ανασφάλειες και άλλες μικρότητες και αυτό θα σας φέρει και τους δύο πιο κοντά σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Θα βιώσετε την συντροφικότητα και πως είστε πραγματικά εκεί ο ένας για τον άλλον και λειτουργείτε ως ομάδα.

Οι Σκορπιοί που είστε ελεύθεροι από την άλλη θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να ζήσετε μία πολύ ερωτική εβδομάδα. Θα γνωρίσετε νέα άτομα που θα θέλουν να περάσουν μαζί σας μερικά βράδια. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάτι παραπάνω αν το θελήσετε πραγματικά κι αν βέβαια κρίνετε σωστά ποιο είναι το άτομο που μπορεί να σας προσφέρει κάτι τέτοιο. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Τοξότης ~ Κούπες, καρό, μπαστούνια και…;

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι τα Σπαθιά Τα Σπαθιά είναι μία από τις πιο αισιόδοξες κάρτες της τράπουλας Lenormand. Είναι η κάρτα που φέρνει χαρά, τύχη και ευτυχία. Τα Σπαθιά φέρνουν γρήγορες εξελίξεις στην ζωή σας. Στα ερωτικά σας θα έχετε πολλές ευκαιρίες να ζήσετε όμορφες στιγμές αυτή την εβδομάδα. Θα νοιώθετε πως η τύχη σας χαμογελάει και πως η ερωτική σας ζωή είναι σε μια πολύ καλή φάση. Θα πετυχαίνετε όσα επιθυμείτε εύκολα σε αυτό τον τομέα αλλά και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

Δυστυχώς όμως υπάρχει ένα αλλά σε αυτή την κάρτα. Αν δεν καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας φέρνουν τα Σπαθιά, τότε η εύνοια τους δεν θα διαρκέσει σε βάθος χρόνου. Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα μπείτε σε μία καλή φάση στην σχέση σας. Κάποιο εξωτερικό γεγονός, το οποίο θα κάνει χαρούμενο τον έναν από τους δύο συντρόφους, θα σας φέρει κοντά με το ταίρι σας και θα γίνει η αφορμή για να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί. Αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα μπορεί να γίνει η καλύτερη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε την σεξουαλική σας ζωή. Εκμεταλλευτείτε την.

Οι ελεύθεροι Τοξότες, από την άλλη, θα έχετε μια εβδομάδα όλο εκπλήξεις στην ερωτική σας ζωή. Η διάθεσή σας είναι στα καλύτερά της κι αυτό περνάει και προς τα έξω. Έχετε ένα βλέμμα που μαγνητίζει τους πάντες και αυτό τους κάνει να θέλουν να σας πλησιάσουν, να σας φλερτάρουν και να σας κατακτήσουν. Αυτή την εβδομάδα θα κάνετε αρκετές γνωριμίες κι αν το επιτρέψετε μία από αυτές μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από μία περιστασιακή ιστορία. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Αιγόκερως ~ Με αυτό το δαχτυλίδι σε νυμφεύομαι…

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι η Βέρα Η Βέρα είναι από η πιο αισιόδοξη κάρτα της τράπουλας Lenormand για τα ερωτικά σας. Η Βέρα φέρνει στην ζωή σας την δέσμευση, με την ουσιαστική έννοια του όρου, είτε μιλάμε για μια σοβαρή σχέση είτε για ένα γάμο είτε για μια συγκατοίκηση. Αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για τα ερωτικά σας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε το επόμενο βήμα στην ζωή σας και να νοιώσετε αρκετά έτοιμοι για αυτό. Θα έχετε σημαντικές εξελίξεις αυτές τις μέρες που φέρνουν ουσιαστικά μια νέα εποχή στην προσωπική σας ζωή. Όσοι Αιγόκεροι επιθυμείτε την δέσμευση, θα την έχετε!

Οι Αιγόκεροι που είστε σε σχέση θα κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας όποιο κι αν είναι αυτό, γάμος, συγκατοίκηση, να πείτε για πρώτη φορά «σ’ αγαπώ», εξαρτάται καθαρά από το που βρίσκεται η σχέση αυτή την στιγμή και θα δείτε πως όλα θα πάνε καλά. Τολμήστε χωρίς φόβο και πάθος. Οι ελεύθεροι Αιγόκεροι, από την άλλη, που επιθυμείτε την δέσμευση θα κάνετε μία γνωριμία που θα είναι πολλά υποσχόμενη με ένα άτομο σοβαρό και αξιόπιστο.

Οι Αιγόκεροι όμως που δεν επιθυμείτε την δέσμευση ή την φοβάστε, θα αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες αυτή την εβδομάδα αφού δεν θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Είτε είστε σε σχέση είτε όχι θα δείτε πως οι άνθρωποι γύρω σας περιμένουν από εσάς μια πιο σοβαρή και ώριμη συμπεριφορά που εσείς δεν είστε έτοιμοι να δώσετε. Σας ζητούν περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε αυτή την στιγμή και θα αρχίσουν να σας πιέζουν για να πάρουν αυτό που επιθυμούν. Εξετάστε προσεκτικά αν αξίζει να αλλάξετε κάτι στην συμπεριφορά σας κι αν ναι, τότε προχωρήστε άφοβα γιατί θα σας βγει σε καλό. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Υδροχόος ~ Δρόμο παίρνω, δρόμο αφήνω

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι οι Δρόμοι. Οι Δρόμοι είναι μία πολύπλοκη κάρτα της τράπουλας Lenormand που έρχεται για να περιπλέξει τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Αυτή η κάρτα αναφέρεται στις πολλαπλές επιλογές που θα έχετε και στους διάφορους δρόμους που ανοίγονται μπροστά σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε παραπάνω από μία επιλογές στα ερωτικά σας κι αυτό είναι κάτι που θα σας μπερδέψει αφού δεν θα ξέρετε αν πρέπει να πάτε δεξιά ή αριστερά. Όλες οι επιλογές φαίνονται αρκετά δελεαστικές και πολλά υποσχόμενες και γι’ αυτό μπερδεύεστε.

Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν μετακινήσεις και ταξίδια αυτή την εβδομάδα και να κάνετε κάποια γνωριμία πάνω σε «δρόμο». Οι Υδροχόοι που διατηρείτε κάποια σχέση εξ’ αποστάσεως μπορεί να συναντηθείτε με το ταίρι σας πιο σύντομα από ότι νομίζετε. Οι υπόλοιποι δεσμευμένοι Υδροχόοι θα τα βρείτε λίγο κωλυόμενα αυτή την εβδομάδα αφού θα μπερδευτείτε. Νοιώθετε πως η σχέση αλλάζει μορφή και θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις με βάση αυτές τις αλλαγές ποια θα είναι η στάση σας μέσα στην σχέση. Αυτή η απόφαση είναι καθαρά προσωπική και εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά, οπότε είναι δύσκολο να μιλήσουμε για θετική ή αρνητική αλλαγή. Επιπλέον, μπορεί να έρθει μια γνωριμία που να σας αναστατώσει και να σας απομακρύνει λίγο από τον άνθρωπό σας.

Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι, από την άλλη, θα έχετε μία εβδομάδα όπου θα γίνετε το θήραμα στον έρωτα. Οι υποψήφιοι μνηστήρες είναι πολλοί και σας δείχνουν ξεκάθαρα πως επιθυμούν μια νύχτα από την ζωή σας. Μπορεί κάποιος να θέλει κάτι παραπάνω αλλά να μην ξέρει πώς να σας το ζητήσει. Εσείς, λοιπόν, θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε και πώς να το δείχνετε στους άλλους για να μην μπερδεύονται οι άνθρωποι. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Ιχθύες ~ Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό

Η κάρτα που σας έπεσε αυτή την εβδομάδα είναι οι Κρίνοι. Οι Κρίνοι είναι από τις πιο θετικές κάρτες της τράπουλας Lenormand. Οι Κρίνοι είναι μία κάρτα που φέρνουν στην ζωή σας την απόλυτη ευτυχία και χαρά. Επιπλέον, αυτή η κάρτα φέρνει μαζί της προστατευτικές ιδιότητες και υποστηρικτικούς ανθρώπους στο πλευρό σας. Αυτή την εβδομάδα θα έχετε πολλές ευκαιρίες στα ερωτικά σας και στα επαγγελματικά σας ζητήματα που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο Θα νοιώθετε πως ό,τι ακουμπάτε γίνεται χρυσός και πως είστε ένας μικρός Μίδας αφού κάθε σας επιθυμία πραγματοποιείται.

Επειδή η τύχη σας χαμογελά καλό είναι να γίνετε ιδιαίτερα δραστήριοι και να μην επαναπαυτείτε στην ευτυχία σας αλλά να τολμήσετε να διεκδικήσετε όσα ονειρεύεστε. Οι Ιχθύες που είστε σε σχέση θα περάσετε μία πολύ όμορφη και ερωτική εβδομάδα με το ταίρι σας. Θα περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί και αυτό θα σας κάνει χαρούμενους και θα σας χαρίσει ζωντάνια. Το κρεβάτι σας θα πάρει φωτιά και θα περάσετε μια περίοδο όπου θα νοιώθετε πως λειτουργείτε ως ομάδα και αυτό θα σας αρέσει. Είστε εκεί ο ένας για τον άλλον.

Οι αδέσμευτοι Ιχθύες, από την άλλη, θα έχετε πολλές ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα στα ερωτικά σας. Η γοητεία σας είναι τόσο έντονη που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σας. Θα κάνετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας, κυρίως οι γυναίκες. που θα σας αλλάξει την άποψή σας για τα πράγματα και θα σας οδηγήσει σε άγνωστους δρόμους που δεν έχετε ξαναδιαβεί. Θέλετε μια πιο προσωπική πρόβλεψη για τα ερωτικά σας;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play