Ερωτοσκόπιο σήμερα 21/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 21/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων
Ερωτοσκόπιο σήμερα 21/3: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Μία παρασκηνιακή ερωτική ιστορία, θα σου δώσει ξαφνική χαρά και θα σε ανανεώσει ψυχολογικά! 2ο δεκαήμερο: Με αρκετούς προβληματισμούς, σε βρίσκει αυτή η περίοδος, ιδίως για έναν έρωτα απωθημένο που έχεις! 3ο δεκαήμερο: Καυτό σεξ με παλαιό, απωθημένο ή απαγορευμένο έρωτα, έρχεται! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου να παραμυθιάζεσαι, αλλά και να παραμυθιάζεις!

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο: Εκπλήξεις, ξαφνικές χαρμόσυνες αλλαγές και ανέλπιστα θετικές εξελίξεις, έρχονται στα αισθηματικά σου ζητήματα! 2ο δεκαήμερο: Φιλικά ζητήματα, θα αποτραβήξουν το ενδιαφέρον σου από τα ερωτικά σου! Ωστόσο, θα σου δοθεί μία μεγάλη ευκαιρία και θα εκπληρώσεις ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο! 3ο δεκαήμερο: Ένας νέος έρωτας έρχεται, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι ήδη με κάποιον, να αναμένεις χαρμόσυνες στιγμές με το ταίρι σου και μπόλικο πάθος!

ΔΙΔΥΜΟΣ

1ο δεκαήμερο: Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται ξαφνικά και αυτό φέρνει ιδιαίτερη εύνοια στα ερωτικά σου! 2ο δεκαήμερο: Τα επαγγελματικά και οικογενειακά σου ζητήματα σε απασχολούν τώρα! Ερωτικά, θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσεις, λάθη του παρελθόντος! 3ο δεκαήμερο: Ψέματα, ψευδαισθήσεις, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις σε επαγγελματικά και αισθηματικά σου ζητήματα! Ευτυχώς, θα ξεπεραστούν γρήγορα τα προβλήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αναπάντεχα μηνύματα και ερωτικές εξομολογήσεις στα ξαφνικά, θα σου δώσουν χαρά! 2ο δεκαήμερο: Ερωτικοί στόχοι, που κυνηγάς εδώ και καιρό, φαίνονται πολύ πιο δύσκολοι τώρα! Ωστόσο γενικά, όλη αυτή η περίοδος, χαρακτηρίζεται από ερωτική τύχη και ερωτικές επικοινωνίες! 3ο δεκαήμερο: Παθιασμένες, καυτές ερωτικές συνομιλίες, θα σου δώσουν μόνο χαρές! Απλά προσπάθησε να μην έχεις μεγάλες προσδοκίες και να μην υπεραισιοδοξείς!

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο: Η σεξουαλική σου ζωή βελτιώνεται ξαφνικά και αλλάζει! Ήρθε η ώρα για… ποιότητα! 2ο δεκαήμερο: Απέφυγε εμμονές και ζήλιες στον Έρωτα! Ωστόσο, απολαμβάνεις στο έπακρο το σεξ, με το άτομο του πόθου σου! 3ο δεκαήμερο: Η πιο σέξι περίοδος! Πάθος, σεξουαλικότητα, καυτές στιγμές, αλλά και βαθύ συναίσθημα! Προσοχή μόνο, στην τάση σου να θες να χειραγωγείς καταστάσεις, διότι αυτός που θα την πατήσει, θα είσαι εσύ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Εκπλήξεις, νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες οι ελεύθεροι, αλλά και ανέλπιστες προτάσεις από το ταίρι τους οι δεσμευμένοι! 2ο δεκαήμερο: Η συντροφική ζωή, θα σου δώσει αυτό που αξίζεις! Τα λάθη τιμωρούνται, οι αγώνες ανταμείβονται! 3ο δεκαήμερο: Πάθος, ερωτισμός, συναίσθημα και συντροφικότητα! Βρίσκεις το άλλο σου μισό ή έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, αν έχεις ήδη! Προσοχή όμως! Ψέματα, εξιδανικεύσεις, απομυθοποιήσεις και εξαπατήσεις, σε πληγώνουν! Μείνε προσγειωμένος λοιπόν!

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αλλάζεις εμφανισιακά και ομορφαίνεις, με αποτέλεσμα να γοητεύεις τους γύρω σου! Εκμεταλλεύσου το! 2ο δεκαήμερο: Εργασιακά προβλήματα και κούραση, αποτραβούν το ενδιαφέρον σου, από τα ερωτικά! 3ο δεκαήμερο: Με τόσο σέξι και γοητευτική εμφάνιση, όλα τα μάτια πέφτουν πάνω σου και σε θαυμάζουν. Ωστόσο προβλήματα επαγγελματικά και καθημερινότητας, δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τον έρωτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Όλα αλλάζουν ξαφνικά στον έρωτα και εσύ απολαμβάνεις ανέλπιστες επιτυχίες και συναισθηματικές χαρές! Ερωτικές εξομολογήσεις έρχονται! 2ο δεκαήμερο: Ερωτική τύχη, φλερτ και κατακτήσεις έρχονται! Απέφυγε μόνο απαιτητικότητα και έπαρση, για να μην χάσεις τα δώρα της ερωτικής τύχης! 3ο δεκαήμερο: Θαυμαστές, νέοι παθιασμένοι έρωτες, σεξουαλικότητα, λάμψη και μόνο επιτυχίες, αρκεί να μην έχεις υπερβολικά μεγάλες προσδοκίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο: Η καλύτερη περίοδος για απόφαση συγκατοίκησης ή για προσπάθεια επανασύνδεσης! 2ο δεκαήμερο: Αρκετά τα επαγγελματικά σου και οικογενειακά σου προβλήματα και έχουν προτεραιότητα τώρα! Ερωτικά, καλό θα είναι να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, αν δεν θες απογοητεύσεις! 3ο δεκαήμερο: Στα καλά νέα του μήνα, είναι ο έντονος συναισθηματισμός και το βαθύ πάθος! Στα αρνητικά, είναι μία μεγάλη απογοήτευση που θα λάβεις, από το άτομο της καρδιάς σου, λόγω της τάσης σου για εξιδανίκευση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο: Ξαφνικά μηνύματα, εξομολογήσεις, ευχάριστα νέα και τηλεφωνήματα, ανανεώνουν τον ερωτικό τομέα! 2ο δεκαήμερο: Το φλερτ και οι ερωτικές σου επικοινωνίες, είναι δεδομένα αυτήν την περίοδο! Προσοχή μόνο στα δικά σου επικοινωνιακά λάθη! 3ο δεκαήμερο: Παθιασμένες και καυτές επικοινωνίες έρχονται, αλλά και έντονη διεκδίκηση από ένα πρόσωπο που σε θέλει! Απέφυγε μόνο ψέματα και κράτα μικρό καλάθι στα μεγάλα λόγια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο: Ξαφνικά γεγονότα θα ανακτήσουν την ερωτική σου αυτοεκτίμηση! Ανανέωση στον σεξουαλικό τομέα! 2ο δεκαήμερο: Αβεβαιότητα και ανασφάλεια, θα παρουσιάσουν τα ερωτικά σου! Ωστόσο, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές στιγμές! 3ο δεκαήμερο: Πάθος και αισθησιακές στιγμές! Ερωτική πίστη και αφοσίωση, από το άτομο της καρδιάς σου!

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο: Θετικές αλλαγές, εκπλήξεις, κεραυνοβόλοι έρωτες, προτάσεις και ξαφνικές χαρές στον Έρωτα! Επίσης, βελτιωμένη εμφάνιση! Πες ναι στις τολμηρές εμφανισιακές αλλαγές! 2ο δεκαήμερο: Ώρα να πληρώσεις για παλαιά σου λάθη ή να ανταμειφθείς ερωτικά, για τις μέχρι τώρα προσπάθειες σου! Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου! 3ο δεκαήμερο: Μην λες μεγάλα λόγια και μην πιστεύεις ψέματα! Προσπάθησε να είσαι έντιμος ερωτικά και ταυτόχρονα, μην πιστεύεις τυφλά, σε λάθος άτομα και καταστάσεις! Στα θετικά της περιόδου, είναι η γοητευτική σου εμφάνιση, ο σεξουαλικός τομέας και ίσως ένας μεγάλος έρωτας που έρχεται τώρα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play