Ερωτοσκόπιο σήμερα 20/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων

Ερωτοσκόπιο σήμερα 20/3: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων
Ερωτοσκόπιο σήμερα 20/3: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ ❤ Με την Πανσέληνο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι να διευθετήσεις κάποια πράγματα μέσα σου.

ΤΑΥΡΟΣ ❤ Από γνωριμίες πας πολύ καλά, ίσως μάλιστα να σου τραβήξει την προσοχή ένα «πολλά υποσχόμενο» άτομο, να ξέρεις όμως ότι κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ❤ Με την Πανσέληνο είναι σχετικά εύκολο να βρεθείς μπλεγμένος σε μια κατάσταση που θα σε φέρει σε αμηχανία, παρά τα αρχικά ενθαρρυντικά σημάδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ❤ Στο μυαλό σου δημιουργούνται ή σου υπαγορεύονται διάφορα σενάρια αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι όπως φαίνονται.

ΛΕΩΝ ❤ Η Πανσέληνος ενθαρρύνει τις πιο ρομαντικές τάσεις σου και σίγουρα μπορείς να περάσεις τέλεια με μια νέα γνωριμία, εκφράζοντας και τις πιο «αρχοντικές» τάσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ❤ Με την Πανσέληνο να εξάπτει το ρομαντισμό σου, το πρόβλημα δεν είναι το ποιόν/α να διαλέξεις αλλά πολύ περισσότερο το ποιόν/α να αποκρούσεις

ΖΥΓΟΣ ❤ Με την Πανσέληνο το κυνήγι των απωθημένων και των «φαντασμάτων» σου είναι πιθανό να σε βάλει να φαντάζεσαι διάφορα για ένα πρόσωπο που νομίζεις ότι ταιριάζετε

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ❤ Με την Πανσέληνο, οι προτάσεις θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή και μένει να δεις το τι θα κάνεις με αυτές, έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού σου και το ενδεχόμενο μιας αποτυχίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ ❤ Η επιθυμία σου να «ρομαντζάρεις» μπορεί να γίνει η αιτία κι η αφορμή μιας σχέσης, ίσως μάλιστα να γίνει «φάση» σε ένα ταξίδι ή σε ένα χώρο σπουδών!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ❤ Με τον Πλούτωνα στα μέρη σου μπορεί να βρεθείς σε ένα κομβικό σημείο, όπου το πριν δεν θα έχει καμία σχέση με το μετά κι αυτό μπορεί να συμβεί μέσα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ❤ Με την Πανσέληνο έχεις την τάση να εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις αλλά ανεξάρτητα με το αν έχουν ή όχι βάση οι προσδοκίες σου

ΙΧΘΥΕΣ ❤ Αυτό που μπορείς και δικαιούσαι να κυνηγήσεις με την Πανσέληνο, είναι μια φανταστική ερωτική εμπειρία εξ αποστάσεως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play