Πούτιν: Ο μυστικοπαθής πρόεδρος και η κρυφή πρώτη κυρία της Ρωσίας [pics]

Πούτιν: Ο μυστικοπαθής πρόεδρος και η κρυφή πρώτη κυρία της Ρωσίας [pics]

Πηγή: Φωτογραφία Αρχείου

Ο παππούς του, ο οποίος λεγόταν Σπυρίδων Ιβάνοβιτς Πούτιν, εργαζόταν ως μάγειρας στο εξοχικό του Λένιν. Μετά τον θάνατο του Λένιν συνέχισε να δουλεύει για τη γυναίκα του, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μαγείρευε και για το γεύμα ή το δείπνο του Στάλιν.

Πρoτού γίνει ο απόλυτος ηγέτης της Ρωσίας,ο Βλαντιμίρ Πούτιν, πέρασε μία παιδική ηλικία από την οποία έλειπε όχι μόνον η λάμψη και η πολυτέλεια, αλλά συχνά και τα στοιχειώδη. Μεγάλωσε στο Λένινγκραντ, σε ένα διαμέρισμα, το οποίο μοιράζονταν τρεις οικογένειες. Σύμφωνα με όσα λίγα ο ίδιος έχει πει, θυμάται ακόμα τον εαυτό του μικρό, να κυνηγά ποντίκια στο κλιμακοστάσιο.

Ο παππούς του λεγόταν Σπυρίδων Ιβάνοβιτς Πούτιν και εργαζόταν ως μάγειρας στο εξοχικό του Λένιν. Μετά τον θάνατο του Λένιν συνέχισε να δουλεύει για τη γυναίκα του, ενώ σε εξαιρετικές περιπτώσεις, μαγείρευε και για γεύματα ή δείπνα του Στάλιν.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 10

Ο Πούτιν ήταν το τρίτο παιδί στην οικογένεια, αν και ο ίδιος δεν γνώρισε ποτέ τα δύο αδέλφια του και μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι. Κι αυτό γιατί το πρώτο αδελφάκι του, πέθανε μερικούς μήνες μετά τη γέννησή του, ενώ το δεύτερο έφυγε πάλι σε μικρή ηλικία από διφθερίτιδα κατά την πολιορκία του Λένινγκραντ.

Στην αυτοβιογραφία του αναφέρεται εκτενώς στα παιδικά του χρόνια, στον πατέρα του, Βλαντιμίρ Σπιρντόνοβιτς και στη μητέρα Μαρία Ιβάνοβνα. Από την οικογένεια έλειπαν τα χρήματα, δεν έλειπε όμως η αγάπη.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 11

Ως έφηβος, εργάστηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό του σχολείου του, όπου έπαιζε μουσική δυτικών ροκ συγκροτημάτων. Φυσικά και των Beatles, που ο ίδιος λάτρευε και στους οποίους τότε, είχε απαγορευτεί να δώσουν συναυλία στη Σοβιετική Ένωση.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 12

 Let it Be…

Αγαπημένος του καλλιτέχνης από τους Μπιτλς ήταν ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ και αγαπημένο του τραγούδι το «Yesterday». Χρόνια μετά, είχε την ευκαιρία να ακούσει τον ΜακΚάρτνεϊ σε ένα ιδιωτικό τσάι στο Κρεμλίνο να ερμηνεύει για εκείνον το «Let it be». Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 13

Μάιος του 2003 και μέλος των Beatles έδωσε για πρώτη φορά συναυλία στην Κόκκινη Πλατεία.

Ανάμεσα στο κοινό που βίωσε συγκινημένο την εμπειρία ήταν και ο Πούτιν ο οποίος δεν δίστασε να παραδεχτεί πως οι Μπιτλς ήταν «μια ανάσα φρέσκου αέρα» τις εποχές που η Ρωσία ήταν ακόμα Σοβιετική Ένωση και «η μουσική τους θεωρούνταν προπαγάνδα μιας σχεδόν εξωγήινης για την τότε Ρωσία, ιδεολογίας». Στο μυαλό του Βλαντίμιρ Πούτιν

Ο κος Αντάμοφ στην υπηρεσία της Αυτού Μεγαλειότητος

Ο νεαρός  Πούτιν, με το που τελείωσε το  σχολείο επιχείρησε να ενταχθεί στους κόλπους της KGB. Όμως τον συμβούλεψαν πρώτα να σπουδάσει και κατόπιν να επιστρέψει και ακριβώς αυτό έκανε. Τέλειωσε τη Νομική σχολή στο Λένινγκραντ και με την αποφοίτησή του η KGB όντως τον δέχθηκε. Ήταν πια μυστικός πράκτορας. Η έννοια “μυστικός”, θα χαρακτήριζε τη ζωή του και την πολιτική του καριέρα έκτοτε.

Ως μέλος της υπηρεσίας, στάλθηκε στη Δρέσδη (γύρω στα μέσα της δεκαετίας του ’80), όπου διέμενε με το όνομα Αντάμοφ. Έμαθε να μιλάει τέλεια τα γερμανικά και έδειχνε να απολαμβάνει κάποια χαρακτηριστικά των Γερμανών, όπως η περιβόητη «γερμανική πειθαρχία».

Λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς έζησε στη Γερμανία και ποια ακριβώς ήταν η φύση των καθηκόντων του, παραμένουν άγνωστες έως και σήμερα. Η πιο δημοφιλής εκδοχή αναφέρει, πως αναζητούσε και προσλάμβανε ανθρώπους που θα μπορούσαν να κατασκοπεύσουν τη Δύση. Ο ίδιος δεν κρύβει τη συμμετοχή του στην KGB, αλλά δεν δίνει και λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο κινηματογραφικά ενδιαφέρον κεφάλαιο της ζωής του.

Τότε «…ήταν ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος από τον σημερινό» επισημαίνει. «Εγώ έκανα απλώς το καθήκον μου. Υπηρέτησα την πατρίδα μου, κάνοντας μια έντιμη, αξιοπρεπή δουλειά», αρκείται να σχολιάσει. Βλαντιμίρ Πούτιν

Η πτώση του Τείχους

Όταν το 1989 έπεσε το Τείχος του Βερολίνου, ο κόσμος άλλαξε. Ο Πούτιν πήρε την οικογένεια (που είχε ήδη δημιουργήσει) και επέστρεψε στο Λένινγκραντ. Σε μια κίνηση χαρακτηριστική της οξυδέρκειάς του, ήταν τότε ακριβώς που αποσύρθηκε από την KGB και ξεκίνησε να εργάζεται υπό τη διοίκηση του πρώτου δημοκράτη δημάρχου της πόλης, του Ανατόλι Σόμπτσακ, ο οποίος ήταν μάλιστα πρώην καθηγητής του στο Πανεπιστήμιο.

Κι από εκεί, από τη θέση του έμπιστου του δημάρχου που γίνεται η σκιά του και ελέγχει τα πάντα από το παρασκήνιο, ξεκίνησε μια τρελή κούρσα που βρίσκει τον Πούτιν, να μετακομίζει στη Μόσχα και να αναλαμβάνει επικεφαλής της υπηρεσίας, που διαδέχτηκε την KGB.

Πρωθυπουργός

Λίγο αργότερα τον Αύγουστο του 1999, ο Πούτιν είναι εκείνος που υποδεικνύεται από τον Μπόρις Γιέλτσιν για πρωθυπουργός της χώρας! Η περίοδος των μετόπισθεν έφτανε στο τέλος της. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βγαίνει μπροστά και ξεκινάει πολιτική καριέρα.

Τον Ιανουάριο του 2000, ο Γιέλτσιν εντελώς αιφνιδίως ανακοινώνει την απόσυρσή του, χρίζοντας διάδοχο τον Πούτιν. Στις εκλογές του 2000 θέτει υποψηφιότητα και εκλέγεται για πρώτη φορά στην Προεδρία. Η επιλογή  Γιέλτσιν δεν ήταν πυροτέχνημα. Ο πρόεδρος Πούτιν ήρθε για να μείνει.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 14

Ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν

Στην πρώτη του ομιλία ως πρόεδρος, υποσχέθηκε ελευθερία έκφρασης, ελευθερία συνείδησης, ελευθερία του Τύπου, δικαίωμα της ιδιοκτησίας. «Αυτές είναι οι βασικές αρχές της πολιτισμένης μας κοινωνίας που θα είναι ασφαλείς κάτω από την προστασία του κράτους», είχε τονίσει. Τι από όλα αυτά τήρησε; Το κρίνει η ιστορία.

Σύμφωνα με το βιβλίο της Μάσα Γκέσεν,«Άνθρωπος δίχως πρόσωπο», μέσα σε ελάχιστα χρόνια κατάφερε να ξηλώσει μέσα ενημέρωσης και να φιμώσει πολιτικούς αντίπαλους και επικριτές. Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 17

Παράξενοι θάνατοι

Δυτικά μέσα, αλλά και εντός Ρωσίας, του είχαν ασκήσει έντονη κριτική για αδυναμία προστασίας της ελευθερίας του Τύπου, μετά τη δολοφονία της δημοσιογράφου Άννα Πολιτκόφσκαγια ύστερα από δημοσιεύσεις της, για διαφθορά του ρωσικού στρατού στις επιχειρήσεις με την Τσετσενία.

Μια άλλη παλιότερη πολυσυζητημένη περίπτωση αφορά στον θάνατο του Αλεξάντερ Λιτβινένκο, πρώην κατασκόπου της FSB, ο οποίος επέκρινε την πολιτική του Πούτιν και τελικά δηλητηριάστηκε με πολώνιο 210, ισχυρό ραδιενεργό ισότοπο.

Έντονη κριτική επίσης του ασκήθηκε για τους ομοφοβικούς νόμους που εφάρμοσε, αλλά και για το ότι σε κήρυγμα του για την επιστροφή στις αξίες της θρησκείας, έβαλε ακριβώς στην ίδια θέση τους ομοφυλόφιλους και τους οπαδούς του Σατανά. Στη συντριπτική του πλειοψηφία, πάντως, ο ρωσικός λαός συνέχισε να τον στηρίζει.

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 16

Πρόσωπο της χρονιάς για το Time το 2007

Το 2007 το Time τον ανακήρυξε πρόσωπο της χρονιάς σε ένα πολυσυζητημένο εξώφυλλο, στο οποίο τα γράμματα του τίτλου του περιοδικού δείχνουν σαν διαβολικά «κέρατα» πάνω από το κεφάλι του.

Ο αμύθητος πλούτος

Ο 70χρονος σήμερα ηγέτης της Ρωσίας φέρεται να κατέχει περιουσία 160 δισεκατομμυρίων λιρών και λέγεται ότι ζει σαν βασιλιάς. Οι επικριτές του ισχυρίζονται ότι έχει συγκεντρώσει μια τεράστια προσωπική περιουσία με ολόκληρους «στόλους» γιοτ, αυτοκινήτων και μυστικών προεδρικών ανακτόρων. Η αδυναμία του στον χρυσό είναι  εμφανής. Από το παλάτι του στο λεγόμενο Χωριό των Δισεκατομμυριούχων, έξω από τη Μόσχα, έως τη συλλογή με τα ανεκτίμητης αξίας ρολόγια του.

Το επιβλητικό ακίνητο του, που περιβάλλεται από απόλυτη μυστικότητα κτίστηκε στα περίχωρα της Μόσχας, σε ένα εξαιρετικά ασφαλές σημείο, γνωστό και ως «χωριό των δισεκατομμυριούχων». Το νέο παλάτι του Πούτιν - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πούτιν φροντίζει πάντα να κατεβάζει τα νούμερα, όταν αναφέρεται στον πλούτο του, ισχυριζόμενος ότι εισπράττει ένα σχετικά χαμηλό μισθό από το κράτος, ύψους περίπου 100.000 λιρών τον χρόνο. Ωστόσο, οι ειδικοί λένε ότι στην πραγματικότητα είναι 60 φορές πλουσιότερος από τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρώσος πολιτικός και πολέμιος του Πούτιν, Μπόρις Νεμτσόφ, που δολοφονήθηκε το 2015, είχε συγκεντρώσει έναν φάκελο με στοιχεία αναφορικά με την περιουσία του Προέδρου της Ρωσίας: Ισχυριζόταν πως ο Πούτιν έχει στην κατοχή του τέσσερα «μυστικά» σκάφη, 43 αεροπλάνα, 7.000 αυτοκίνητα και 15 ελικόπτερα -συμπεριλαμβανομένου ενός αεροσκάφους Illyshin με χρυσή τουαλέτα, η αξίας της οποίας (ναι, της τουαλέτας) ανέρχεται στις 50.000 λίρες καθώς και μια συλλογή ρολογιών αξία 500.000 λιρών.

Η Γιεκατερίνα και η Μαρία ως παιδιά

Οι κόρες του Πούτιν

Και οι δύο γυναίκες έχουν αλλάζει το επώνυμό τους για να προφυλάξουν την ιδιωτική τους ζωή και σαφέστατα είναι μέλη μίας νέας αριστοκρατίας που κληρονομεί το status των γονιών τους. Τα στοιχεία για την Αικατερίνα και τη Μαρία, είναι πράγματι λίγα.

Φως στην κρυφή ζωή που απολαμβάνουν  οι κόρες του Πούτιν, είχε ρίξει εκτενές δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters. Μάλιστα αναφέρει πως η κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, Αικατερίνα, τα πάει περίφημα, χάρις στην υποστήριξη κάποιων εκ των πλουσίων φίλων του Ρώσου προέδρου.

Η Αικατερίνα Τιχόνοβα, μικρότερη κόρη του Πούτιν σε παλαιότερη φωτογραφία της, στο καλλιτεχνικό πατινάζ

Όπως αναφέρει το άρθρο του πρακτορείου,η κόρη του Προέδρου έχει ήδη χτίσει μία λαμπρή ακαδημαϊκή καριέρα στο Πανεπιστήμιο της Μόσχας. Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα που εξασφάλισε το Reuters, η Κατερίνα έχει υπογράψει συμβόλαια ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με κρατικούς φορείς που αναθέτουν έργα στους οργανισμούς που διευθύνει. Ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο εάν η ίδια εισπράττει ένα ποσοστό από τα έσοδα αυτών των οργανισμών.

Η κόρη του Πούτιν κατέχει μία ιδιαίτερα υπεύθυνη θέση στο κρατικό πανεπιστήμιο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στη θέση των συμβούλων της βρίσκονται πέντε άτομα από το στενό κύκλο του Πούτιν, ανάμεσά τους δύο πρώην αξιωματούχοι της KGB, τους οποίους γνωρίζει από τότε που ήταν παιδί.

Η Μαρία σήμερα Μυστικοπαθής όπως ο πατέρας της, η δεύτερη κόρη του Πούτιν

Στο άρθρο του διεθνούς πρακτορείου γίνεται αναφορά και στην άλλη κόρη του Πούτιν, για τη οποία είναι γνωστές ακόμα λιγότερες πληροφορίες. Η Μαρία, όπως ονομάζεται, γεννήθηκε το 1985 και σπούδασε βιολογία και ιατρική.

Σύμφωνα με ρωσικά και διεθνή δημοσιεύματα, η Μαρία είναι παντρεμένη με τον Ολλανδό επιχειρηματία Γιόριτ Γιουστ Φάασεν, που εργαζόταν στην Gazprombank, μία μεγάλη εταιρεία που επίσης διατηρεί δεσμούς με τον Πούτιν.

Σιωπή στα media

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έζησε για λίγο διάστημα στην Ολλανδία, αν και αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί. Νωρίτερα φέτος ο Πούτιν δήλωσε ότι και οι δύο κόρες του διαμένουν στη Μόσχα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μαρία χρησιμοποιεί πλέον το επίθετο του συζύγου της και εργάζεται στον κλάδο της ενδοκρινολογίας, όπως δείχνουν τα συγγράμματα και οι μελέτες που έχε δημοσιεύσει. Μυστικοπαθής όπως η αδερφή της, όταν το Reuters επικοινώνησε μαζί της, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει το οτιδήποτε. Ούτε καν στο εάν όντως είναι παντρεμένη. image_6483441-3

«Μανδύας προστασίας» από το Κρεμλίνο Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν πάντα προστατευτικός με την ιδιωτική ζωή του και με τις κόρες του, φροντίζοντας να κρατά τη ζωή τους μακριά από τα ΜΜΕ. Χαρακτηριστικό είναι πως όταν το Reuters επικοινώνησε με το Κρεμλίνο ώστε να επιβεβαιώσει ότι η Αικατερίνα Τικόνοβα είναι η κόρη του Πούτιν και ότι έχει παντρευτεί τον μεγιστάνα Κίριλ Σαμάνοφ, ο Ντμίτρι Πέσκοφ, υπουργός Τύπου της Ρωσίας έδωσε την εξής αποθαρρυντική απάντηση: «Δεν έχουμε καμία πληροφορία για την προσωπική ζωή, τις συγγενικές σχέσεις, την οικογενειακή κατάσταση, τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες και το οικογενειακό δέντρο της Τικόνοβα».

Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 18

Η προσωπική ζωή του προέδρου, δεν είναι απλώς ένα μυστήριο – Στη Ρωσία, παραμένει ταμπού

Η προσωπική ζωή του προέδρου αποτελεί άβατο για τα ΜΜΕ και παραμένει καλά προφυλαγμένη και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε ό,τι αφορά τα προσωπικά του, είναι σαν να έχει ζήσει δύο ζωές. Η πρώτη χτίστηκε γύρω από τον γάμο του με τη Λουντμίλα Αλεξάντροβνα Πούτινα, με την οποία γνωρίστηκε την εποχή που εντάχθηκε στην KGB. Η ίδια είχε κάποτε εξομολογηθεί ότι ο ντροπαλός νέος με το φτωχικό ντύσιμο, της τράβηξε το ενδιαφέρον καθώς έβρισκε πάντα εισιτήρια για τις καλύτερες παραστάσεις. Η γνωριμία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα.

Η κατάξανθη εντυπωσιακή Λουντμίλα -που τότε εργαζόταν ως αεροσυνδός σε τοπικές πτήσεις- μετακόμισε στο Λένινγκραντ για να ζήσει μαζί του. Παντρεύτηκαν το 1983 και δύο χρόνια ήρθε στη ζωή η μεγάλη τους κόρη Μαρία. Ακολούθησε η μετακόμιση στη Δρέσδη, όπου γεννήθηκε η δεύτερη κόρη, Αικατερίνα. Τα σύννεφα σκίασαν την απλότητα της  οικογενειακή τους ευτυχία, ακριβώς όταν η πολιτική καριέρα του Πούτιν είχε ξεκινήσει. Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 19

Το διαζύγιο

Από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα ηγέτη της Ρωσίας, φάνηκε καθαρά ότι στις προτεραιότητες του νέου προέδρου δεν ήταν και το χτίσιμο ενός προφίλ καλού συζύγου. Όσο για τη ζωή της Λουντμίλα δίπλα στον Πούτιν έχουν ακουστεί διάφορες ιστορίες (μέχρι και ότι την κρατούσε… κλειδωμένη!).

Το καλοκαίρι του 2013, ύστερα από 30 χρόνια γάμου και ελάχιστες κοινές εμφανίσεις, ο Πούτιν επιβεβαίωσε τελικά τις φήμες του χωρισμού τους, κρατώντας την από το χέρι. Στο -ελαφρώς «στημένο»- ερώτημα δημοσιογράφου «γιατί σας βλέπουμε τόσο σπάνια μαζί;» απάντησε λακωνικά «γιατί πια ζούμε χωριστές ζωές».

Η εκδοχή της Λουντμίλα

«Ο γάμος μας τελείωσε γιατί σπάνια βλεπόμαστε» δήλωνε τότε η Λουντμίλα, η οποία πάντα αντιπαθούσε τη δημοσιότητα. «Ήταν ένα πολιτισμένο διαζύγιο», αρκέστηκε να συμπληρώσει. Μήνες πριν από εκείνη την ανακοίνωση, ήδη είχαν κυκλοφορήσει φήμες που μιλούσαν για μια ερωτική περιπέτεια του Πούτιν με πολύ νεότερή του, πρώην πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, την Αλίνα Καμπάεβα.

Η εφημερίδα πάντως που είχε δημοσιοποιήσει το θέμα στη Ρωσία, έκλεισε.

image_6483441-14

Η κρυφή πρώτη κυρία της Ρωσίας

Η προσωπική ζωή του προέδρου παραμένει θέμα ταμπού για τα ρωσικά μέσα. Δεν θίγεται και δεν δημοσιεύεται ποτέ. Το ίδιο και οτιδήποτε έχει σχέση με τις κόρες του, αλλά και με την μητέρα τος, τη Λουντμίλα, οι ζωές των οποίων παραμένουν κρυφές -ούτε και τις έχουμε δει ποτέ σε δημόσιες εμφανίσεις του, πέρα από την εποχή που ήταν μωρά. Τα διεθνή κουτσομπολιά τον θέλουν να έχει κάνει ήδη άλλα δύο παιδιά με την Καμπάεβα (ένα γιο το 2015 και δύο ακόμα αγόρια, δίδυμα το 2018). Τα σενάρια, τους θέλουν να ζουν σε ένα πολυτελές καταφύγιο στο Σότσι.

Η πρώην χρυσή Ολυμπιονίκης Αλίνα Καμπάεβα, γράφεται εδώ και χρόνια ότι είναι η κρυφή Πρώτη Κυρία της Ρωσίας και πως είναι πολύ κοντά με τον εδώ και χρόνια διαζευγμένο Βλαντιμίρ Πούτιν. Οι ισχυρισμοί ενισχύονται, καθώς η πρώην αθλήτρια, σπάνια κάνει δημόσιες εμφανίσεις. Κανείς δεν την έχει δει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν μίλησε για την διδακτορική της διατριβή για την εκπαίδευση των παιδιών προσχολικής ηλικίας στη ρυθμική γυμναστική. Βλαντιμίρ Πούτιν: Η μυστική ζωή του - εικόνα 22

Κρύβουν πως έχουν τρεις γιους μαζί

Τα τελευταία χρόνια, η Καμπάεβα έχει αρνηθεί επανειλημμένα πως έχει παιδιά, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει τους Ρώσους από το να πιστεύουν πως όντως έχει φτιάξει στα κρυφά οικογένεια με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δημοσίευμα του Vista News ανέφερε πως η Καμπάεβα είχε πετάξει με αεροπλάνο προς την Ελβετία με ένα αγόρι τριών ετών, που λέγεται ότι έχει αποκτήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ευαίσθητες ισορροπίες και νέα ξεκινήματα

Πρόσφατα ο Πούτιν αποκάλυψε ότι “πού και πού” συναντιέται με τη Λιουντμίλα, την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του. “Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Ίσως ακόμη καλύτερες κι από παλιά. Ξέρετε, για εκείνην όλα πάνε καλά. Είναι ικανοποιημένη από τη ζωή της. Κι εγώ επίσης. Όλα πάνε καλά”, είπε.

Πρέπει να σημειωθεί πως το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί κατ’ επανάληψη να σχολιάσει τις φήμες που κυκλοφορούν περί του γάμου της πρώην συζύγου του Βλαντίμιρ Πούτιν. image_6483441-4

Όταν ο Πούτιν μίλησε για τα προσωπικά του! Θα παντρευτεί ξανά;

Ήταν στο πλαίσιο μίας μαραθώνιας συνέντευξης, στην οποία απαντούσε σε ερωτήσεις συμπολιτών του, ο πρόεδρος της Ρωσίας ήρθε αντιμέτωπος με μια ηλικιωμένη συνταξιούχο που, χωρίς περιστροφές, ζήτησε να μάθει πότε θα παρουσιάσει στους Ρώσους “τη νέα πρώτη κυρία” της χώρας και αν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά.

Παραδόξως ο Πούτιν απάντησε στην ερώτηση της γυναίκας: “Ειλικρινά δεν ξέρω. Όλα αυτά δεν έχουν πολύ μεγάλη σημασία. Όμως ίσως μια μέρα να μπορέσω να ικανοποιήσω την περιέργειά σας”, κατέληξε χαμογελώντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play