Πολιάκοβα, ή αλλιώς… «Svetlana Lavrova» – Η πολυεκατομμυριούχος ερωμένη του Λαβρόφ [pics,vid]

Πολιάκοβα, ή αλλιώς… «Svetlana Lavrova» – Η πολυεκατομμυριούχος ερωμένη του Λαβρόφ [pics,vid]

Πηγή: iStories

Σεργκέι Λαβρόφ: Αυτή είναι η όχι και τόσο μυστική γυναίκα στη ζωή του...

Σβετλάνα Πολιάκοβα, η γυναίκα που ανήκει στο υψηλά ιστάμενο προσωπικό του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών και συνοδεύει τον υπουργό Σεργκέι Λαβρόφ, σε όλα του, τα ταξίδια.

Τα τελευταία χρόνια, έχει απαθανατιστεί δίπλα του, πολύ περισσότερες φορές, από όσες οι σύζυγός του και είναι κοινό μυστικό, πως οι δυο τους, εκτός από τα μυστικά της διπλωματίας, μοιράζονται και την πιο φανερή “μυστική” εξωσυζυγική σχέση, πολιτικού της πρώτης γραμμής στον κόσμο.

Τι ζητάει ο Λαβρόφ στην Αθήνα; | LiFO

Η Ρωσία δείχνει απαλλαγμένη από τέτοια ταμπού. Τουλάχιστον σε ό,τι τους αφορά. Δεν είναι σύνηθες κάτι ανάλογο στην αιώνια αντίπαλό της, ας πούμε την Αμερική, όπου ακόμα και πολιτικές καριέρες προέδρων, έχουν βουλιάξει στη δίνη αποκαλύψεων ακόμα και για πρόσκαιρα επιφανειακά ερωτικά ατοπήματα.

Το ζευγάρι Λαβρόφ – Πολιάκοβα, εκτός από τα συνεχή διπλωματικά ταξίδια, απολαμβάνει κατά καιρούς από κοινού και υπέρ-χλιδάτες διακοπές και κανείς δεν δείχνει και τόσο σοκαρισμένος, που ο  Σεργκέι Λαβρόφ, ο 71 ετών υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας και πιστός συνεργάτης του Βλαντιμίρ  Πούτιν, είναι από το 1971 παντρεμένος πατέρας μιας κόρης και παππούς δύο εγγονών. lavrov_mistress

Πολιάκοβα, ή αλλιώς… «Svetlana Lavrova» – Από τη μυστικοπάθεια του Βλαντιμίρ Πούτιν, στη σχέση “ανοιχτό βιβλίο” του Σεργκέι Λαβρόφ

Πώς ισορροπεί σε όλα αυτά; Ίσως τα κατάφερε ακολουθώντας πιστά το παράδειγμα του ίδιου του Πούτιν, ο οποίος είναι ο απόλυτα μυστικοπαθής ηγέτης, για όλα όσα αφορούν  στην ιδιωτική, την προσωπική του ζωή. Ο Βλαντιμίρ στα προσωπικά του, εφαρμόζει τις top secret επιταγές της KGB, στην οποία είναι γνωστό ότι θήτευσε ως πράκτορας. Ο Λαβρόφ όμως τα έχει καταφέρει, χωρίς να τηρεί καμία μυστικότητα. Απλώς συνεχίζοντας τη ζωή του, με ατάραχη αδιαφορία.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ, έχει βεβαίως βρεθεί μπλεγμένος σε μια διαμάχη γύρω από μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι η επί χρόνια ερωμένη του, όμως αυτό είναι κάτι που απλώς προσπερνά, χωρίς να προβαίνει σε καμία διάψευση, επιβεβαίωση, ή απλή δήλωση, διαμηνύοντας αγέρωχα και μόνο με ένα χαμόγελο, πως όλα αυτά στην πραγματικότητα δεν αφορούν κανέναν.

Η φερόμενη ως ερωμένη του ωστόσο, αποζητώντας ενίοτε μία παραδοχή, δεν διστάζει ακόμα και να υπογράφει σαν Σβετλάνα Λαβρόφ. Και πάλι χωρίς να συμβεί το παραμικρό, που θα τάραζε το πολιτικό, ή κοινωνικό σύστημα της Ρωσίας.

Οι πρακτικές του “Νo comment, όπως και του “Νever explain, Νever complain”, αποδίδουν πάντα.

Στα στοιχεία επικοινωνίας της, η Πολιάκοβα εμφανιζόταν συχνά ως «Svetlana Lavrova» – με ορισμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους να πιστεύουν ότι ήταν η σύζυγος του Λαβρόφ. Γιωτ, δωροδοκίες και μια ερωμένη: Η κρυφή ζωή του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ - Πτήση & Διάστημα

Ποια είναι η γυναίκα που επισκίασε ανοιχτά την επί δεκαετίες σύζυγο του Σεργκέι Λαβρόφ, Μαρία

Πρόκειται για τη Σβετλάνα Πολιάκοβα, μια γυναίκα που κατέχει θέση στο υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας από το 2014 και έχει ακολουθήσει τον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας στα ταξίδια του σε Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Ιαπωνία, Σιγκαπούρη, Πορτογαλία, Αζερμπαϊτζάν, καθώς και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη DailyMail, η ερωμένη του Λαβρόφ έχει διορίσει φίλους της στο υπουργείο Εξωτερικών σε θέσεις ανώτερων στελεχών, ενώ κάνει εμφανίσεις στο πλευρό του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και έχει συμπεριληφθεί στο επίλεκτο περιβάλλον του. Σύμφωνα με την ίδια έκθεση, στα στοιχεία επικοινωνίας της, η Πολιάκοβα εμφανιζόταν συχνά ως «Svetlana Lavrova» – με ορισμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους να πιστεύουν, ότι ήταν πράγματι η σύζυγος του Λαβρόφ. lavrov_mistress1

Ο φυλακισμένος Αλεξέι Ναβάλνι, ήταν από τους πρώτους, που αποκάλυψε το πολυετές ειδύλλιο

Μάλιστα, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε πέρυσι από το iStories, ένα έντυπο για την καταπολέμηση της διαφθοράς αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα του φυλακισμένου επικριτή του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι, ο Λαβρόφ έχει πάρει μαζί του την Πολιάκοβα σε ταξίδια «διπλωματικών αποστολών» πάνω από 60 φορές ενώ φέρεται να χρηματοδοτεί τον πολυτελή τρόπο ζωής της.

Η Πολιάκοβα εμφανίστηκε μαζί με τον Λαβρόφ στη ρωσική ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Σεργίου του Ραντόνεζ τον Δεκέμβριο του 2014 και έκτοτε η 26χρονη κόρη της Πολιάκοβα, Πολίνα, έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από τη χλιδάτη καθημερινότητα του ζευγαριού στο Instagram.

Μετά από την εν λόγω ανάρτηση, ο λογαριασμός έγινε άμεσα ιδιωτικός και αργότερα απενεργοποιήθηκε εντελώς. Μετά τη δημοσίευση της έκθεσης Ναβάλνι.

Στην πραγματικότητα ο Λαβρόφ έχει μια δεύτερη οικογένεια: Το Video που χτύπησε προεκλογικά και η απάντηση από τη Μαρία Ζαχάροβα

Η ομάδα του Ναβάλνι δημοσίευσε και ένα video, στο οποίο υποστηρίζεται ότι η Πολιάκοβα χρησιμοποίησε το αεροσκάφος του Λαβρόφ  περισσότερες από 60 φορές τα τελευταία χρόνια, πετώντας από την Ιαπωνία και τη Σιγκαπούρη ως τη δυτική Ευρώπη, φυσικά συνοδευόμενη από συγγενείς της.

Η ίδια εμφανίζεται να έχει ακίνητη περιουσία αξίας 10 εκατ. στερλινών (11,7 εκατ. ευρώ) στη Ρωσία και στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και έναν στόλο από αυτοκίνητα πολυτελείας συνολικής αξίας 440.000 ευρώ. 

«Δημόσια είναι ένας αξιοπρεπής οικογενειάρχης, με 50 χρόνια γάμου πίσω του, ένας ταπεινός εργάτης. Αλλά στην πραγματικότητα, όλον αυτόν τον καιρό έχει μια δεύτερη οικογένεια, μια ερωμένη την οποία χρυσοπληρώνει με πανάκριβα αυτοκίνητα και ακίνητα στη Μόσχα και στο Λονδίνο» είπε η Μαρία Πέβκιτς, συνεργάτης του Ναβάλνι, στο video, που γρήγορα μέτρησε 3,5 εκατ. θεάσεις στο YouTube.

Ο συγχρονισμός, βέβαια, της δημοσιοποίησης του video με τη διεξαγωγή τότε των ρωσικών βουλευτικών εκλογών –στις οποίες ο έως τότε άσπιλος Λαφρόφ είχε ενεργό ρόλο ώστε να στηριχθεί το κόμμα του Βλαντίμιρ Πούτιν, – ιδίως στην άρτι προσαρτηθείσα Κριμαία, τότε-, δημιούργησε κάποιες υποψίες.

Και έδωσε βέβαια τη δυνατότητα στη Μαρία Ζαχάροβα, εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, να καταγγείλει τις αποκαλύψεις ως έργο των πολιτικών αντιπάλων που δουλεύουν για δυτικές μυστικές υπηρεσίες. «Οι δημιουργοί αυτών των ψευδοερευνών δεν κρύβουν τον σκοπό τους: να καταστραφούν. Αλλά η αξία και η αυθεντία του Λαβρόφ δεν αμφισβητούνται», είχε υπογραμμίσει τότε η Ζαχάροβα.  ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η πάμπλουτη ερωμένη του Σεργκέι Λαβρόφ

Έκθεση της ομάδας του Ναβάλνι, που δημοσιεύθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου του 2021. είχε τίτλο «Γιοτ, δωροδοκίες και μια ερωμένη. Τι κρύβει ο υπουργός Λαβρόφ», και ήταν η συνέχεια μεγάλης έρευνας που είχε κυκλοφορήσει λίγες μέρες πριν.

Ήταν ακριβώς σε εκείνη την έρευνα. που αποκαλύφθηκε, πως η Πολιάκοβα ήταν τόσο κοντά στον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, που κάποιοι είχαν καταχωρίσει τα στοιχεία επικοινωνίας της ως «Σβετλάνα Λαβρόβα» -με ορισμένους κυβερνητικούς αξιωματούχους να πιστεύουν ότι ήταν η σύζυγος του Λαβρόφ!

Στην έρευνα τονιζόταν ακόμη και η επιρροή που ασκούσε η ερωμένη του Λαβρόφ, σημειώνοντας ότι, σύμφωνα με κάποιες πηγές, αξιωματούχοι του υπουργείου Εξωτερικών που διαφωνούσαν με την Πολιάκοβα, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το τμήμα. Η Ομάδα Ναβάλνι είχε αποκαλύψει επίσης, πως η ερωμένη του Λαβρόφ είναι κάτοχος μιας τεράστιας περιουσίας. Το μήνυμα Λαβρόφ στην Αθήνα για το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Σύζυγος, πατέρας, παππούς, αλλά και εραστής ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας

Παντρεμένος από το 1971 και παππούς, αλλά η Πολιάκοβα με την οικογένειά της, βρίσκεται συχνά μαζί του, σε διακοπές και κοσμικές εμφανίσεις. Η σύζυγος και η κόρη του Λαβρόφ

Μπορεί ο Λαβρόφ να είναι παντρεμένος από το 1971 με τη σύζυγό του Μαρία και να έχουν μια κόρη την Εκατερίνα, που τους έχει χαρίσει δύο εγγόνια, όμως αυτό δεν φαίνεται να τον εμποδίζει να κάνει πολυτελείς διακοπές και επισκέψεις σε σπίτια και γιοτ – ανάμεσά τους ένα πλοίο ιδιοκτησίας του ολιγάρχη Oleg Deripaska – μαζί με την Πολιάκοβα και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μαζί με τη μητέρα, τις κόρες και την ανιψιά της.

Η Πολιάκοβα έχει μία τεράστια οικογενειακή περιουσία

Η ίδια η Πολιάκοβα, κατέχει εξαιρετικά μεγάλο πλούτο και η οικογενειακή περιουσία της σε ολόκληρη τη Ρωσία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ανέρχεται σε αξία στα 13,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων εκ των οποίων τα 545.000 δολάρια είναι το κόστος των πολυτελών αυτοκινήτων της, συμπεριλαμβανομένης μιας Mercedes αξίας περίπου 250.000 δολαρίων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play