Survivor Spoiler 1/3: Ο παίκτης που αποχωρεί από την παραλία του Άγιου Δομίνικου

Survivor Spoiler 1/3: Ο παίκτης που αποχωρεί από την παραλία του Άγιου Δομίνικου
Survivor Spoiler 1/3: Ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης να παίρνει τη δάδα και να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης;

Οι Διάσημοι κατάφεραν και έκαναν το 1-1 χθες (28/2) στο Survivor 2022 και έστειλαν τους Μαχητές με τη σειρά τους για να βγάλουν δύο υποψήφιους στο συμβούλιο του νησιού. Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του Survivor βλέπουμε ότι η κόντρα ανάμεσα στον Μαρτίκα και τα κορίτσια της μπλε ομάδα συνεχίζεται. Ο παίκτης των Μαχητών μιλώντας στην κάμερα αναφέρει πως Σοφιάνα και Ασημίνα χρησιμοποιούν ως εκτελεστικό όργανο Γιώργο Κατσαούνη, για να εφαρμόσει τα σχέδια τους. Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού μάλιστα είπε πως νιώθει ότι υπάρχει σχέδιο εναντίο του και πως πλέον θα ψάχνει τα πράγματά του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι φοβάται πως κάτι θα του «φυτέψουν για να τον βγάλουν κλέφτη.

Μυριέλλα και Βρισιήδα από τους «κόκκινους», Σπύρος και Γιάννης από τους «μπλε». Τέσσερις υποψήφιοι που έχει ο καθένας τους οπαδούς του, έδωσαν τη μάχη τους για να αποφύγουν την επιστροφή στην Ελλάδα. Ένας ή μία, όμως, ήδη φτιάχνει βαλίτσες για να ταξιδέψει.

Ποιος είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης να παίρνει τη δάδα και να αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης;

Το πρωί της Τρίτης (1/3) σας γράψαμε πως το φαβορί για αποχώρηση είναι ο Γιάννης και τελικά επιβεβαιωθήκαμε. Ο παίκτης των Μαχητών είναι εκείνος που θα αποχωρήσει, έχοντας συγκεντρώσει τις λιγότερες ψήφους. Έτσι οι «μπλε θα μείνουν με πέντε άνδρες στην ομάδα τους και συνολικά 9 παίκτες, ενώ οι Διάσημοι θα μείνουν 8.

Έπαθλο φαγητού

Οι δυο ομάδες του Survivor σήμερα θα παλέψουν για την επικοινωνία. Οι Διάσημοι έχουν απολαύσει αρκετές φορές το συγκεκριμένο έπαθλο, την ώρα που οι Μαχητές βρίσκονται αρκετά πίσω στη διαδικασία. Κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μπορούν να θεωρηθούν ως πρόωρες διαρροές αναφέρουν ότι οι Μαχητές σήμερα θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να ακούσουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play