Survivor spoiler 22/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 22/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο
Survivor Spoiler 22/2: Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε για την αποχώρηση της Τετάρτης.

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος στο νησί του Survivor 2022 για τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση καθώς την Τέταρτη το βράδυ ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος εκ των Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά και Μυριέλλα Κουρέντη θα είναι αυτός που θα γυρίσε στην Ελλάδα. Το τηλεοπτικό κοινό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει ψηφίσει το πρόσωπο  που θα αναχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και θα ολοκληρώσει την εμφάνισή του στο φετινό Survivor.

Νωρίτερα σήμερα Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor θα μπουν δυναμικά στον στίβο μάχης για το έπαθλο επικοινωνίας το οποίο αναμένεται να φέρει μεγάλες συγκινήσεις στους παίχτες και των δύο ομάδων που, όπως φαίνεται στο trailer, ξεσπούν σε κλάματα στο άκουσμα ότι θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ποιος θα πάρει την νίκη;

Μέχρι στιγμής τα περισσότερα έπαθλα επικοινωνίας έχουν κερδίσει οι Διάσημοι έχοντας καταφέρει τέσσερις νίκες όταν πρόκειται για το έπαθλο αυτό με τους Μαχητές να έχουν αρκεστεί σε μια επικοινωνία με τους οικείους τους.

Το μομέντουμ, πάντως, φαίνεται να είναι με την πλευρά των Μαχητών οι οποίοι έχουν επικρατήσει σε όλους τους τελευταίους κρίσιμους στίβους μάχης. Παρά τους τσακωμούς, τα τεντωμένα νεύρα και τους καβγάδες ακόμα και με βαριά υπονοούμενα στους Διάσημους, στο σημερινό επεισόδιο αναμένεται ανατροπή.

Έτσι σύμφωνα με τα spoiler οι Διάσημοι σήμερα, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, αναμένεται να κάνουν την αντεπίθεσή τους και να είναι τελικά αυτοί που θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας για πέμπτη φορά μέχρι στιγμής στο φετινό Survivor.

Αποχώρηση

Την ίδια στιγμή οι Διάσημοι έχουν ανοίξει δύο στρατόπεδα και ρίχνουν πυρά ο ένας στον άλλον. Αύριο Τετάρτη θα κληθούν να αποχαιρετίσουν έναν εκ των Σάκη Αρσενίου, Ναυσικά και Μυριέλλα Κουρέντη, τους τρεις, δηλαδή, υποψήφιους προς αποχώρηση μετά και την ψηφοφορία της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει η Σοφιάννα «δέχθηκα πολύ μεγάλη φραστική επίθεση από έναν άνθρωπο επειδή τόλμησα για τους δικούς μου λόγους να ξυπνήσω τη Ναυσικά».

Από την πλευρά της η Ναυσικά, η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας, παρουσιάζεται εμφανώς ενοχλημένη λέγοντας «τελικά τα κορίτσια παίζουν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι Τελείως τυχαία αποφάσισα πέντε άτομα να ψηφίσουν εμένα».

«Η υπεράσπιση υπέρ της Ναυσικάς είναι γιατί τους χαλάσαμε τα σχέδια» ρίχνει λάδι στη φωτιά η Σοφιάννα με την Ναυσικά να παρατηρεί ότι «σαν ομάδα δεν θεωρώ ότι θα είμαστε ίδια μετά από έγινα και ειπώθηκαν, καταλαβαίνω ότι σε αυτό το παιχνίδι χρειάζεται στρατηγική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play