Survivor spoiler 20/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία

Survivor spoiler 20/2: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα την πρώτη ασυλία
Survivor spoiler 20/2: Μετά και από την αποχώρηση της Πελαγίας η ομάδα των Μπλε φαίνεται να έχει πάρει τα πάνω της.

H ομάδα των Μπλε στο Survivor 2022 φαίνεται να έχει δυναμώσει και να έχει πάρει τα πάνω της δείχνοντας έτοιμη να δημιουργήσει το δικό της σερί νικών έναντι των Διάσημων. Με μια καταπληκτική εμφάνιση που αρκετό καιρό είχε να μας δείξει, η ομάδα των μαχητών κατάφερε να κερδίσει το Σάββατο εμφατικά τους Κόκκινους με σκορ 3-10.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου του Σαββάτου, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τους Μπλε για τη δυναμική και το κλίμα της ομάδας τους και η συζήτηση άναψε για τα καλά. Πέρα από τη συνηθισμένη ανταλλαγή προσβολών ανάμεσα σε Σπύρο και Ασημίνα, στο στόχαστρο του φαρμακοποιού βρέθηκε και η Ευρυδίκη επειδή κατά καιρούς έχει τοποθετηθεί υπέρ των κοριτσιών της Μπλε ομάδας και εναντίον του.

Ο στίβος μάχης

Παρά τον όλο αναβρασμό, ο Μαρτίκας προς έκπληξη των συμπαικτών του, κατάφερε να φέρει μια σημαντική νίκη για την ομάδα του, πράγμα που έκανε την Ασημίνα να το «σταυρώνει» και να τον ξεματιάζει. Με τη φόρα που πήραν από τη νίκη στο έπαθλο φαγητού, οι Μπλε συνέχισαν δυναμικά και κέρδισαν και στο παιχνίδι των ερωτήσεων.

Στο σημερινό επεισόδιο, ο στίβος μάχης θα είναι πολύ δύσκολος και απαιτητικός με μια ρόδα να πρέπει να την περιστρέψουν και να δείξουν αντοχή αλλά και καλή συνεργασία.

Σύμφωνα με τις  πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα, οι Μαχητές κερδίζουν και παίρνουν την πολυπόθητη ασυλία μετά από έναν δύσκολο στίβο μάχης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play