Survivor spoiler 16/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor spoiler 16/2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Πηγή: Instagram - survivorgreece

Survivor spoiler 16/2: Αυτός είναι ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Το ερώτημα είναι τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου. Ποιος από τους τρεις υποψηφίους θα φύγει; Η Πελαγία Καζολέα; Ο Σπύρος Μαρτίκας ή Ανδρέας Ματθαιακάκης;

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ένας παίκτης με πολύ ψυχραιμία και υπομονή. Αυτό που βλέπει, δεν διστάζει να το πει. Κακός παίκτης αγωνιστικά δεν είναι, τις νίκες του τις έχει φέρει κι ακόμα κι αν δεχτούμε πως στο μέλλον δεν θα μπορεί να προσφέρει, δεν είναι ώρα του να φύγει. Και δεν θα αποχωρήσει εκείνος.

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;

Τα κορίτσια στην προσπάθειά τους να κρατήσουν εντός την Πελαγία έβγαλαν στον τάκο τον Ανδρέα. Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε απερίσκεπτη. Η όμορφη HR Manager στο παιχνίδι των εντυπώσεων έχασε. Σπύρος Μαρτίκας και Σάββας Κάλφας την έβγαλαν στη σέντρα σχετικά για την τροφή. Ο φαρμακοποιός έχει αγαπηθεί από το κοινό και θα συνεχίσει.

Η Πελαγία Καζολέα συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και είναι η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι. Ο λόγος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με τον Σπύρο ή το φαγητό. Ξεκάθαρα η στρατηγική να βάλουν τον Ανδρέα δίπλα στην Πελαγία είναι αυτό που την κατέστρεψε. Όπως και το γεγονός πως αγωνιστικά έπεσε πάρα πολύ. Μπορεί στην αρχή να έβρισκε νίκες, αλλά τελευταία δεν έφτανε καν στο στόχο. Φυσικά έχουμε κι άλλη αποχώρηση για τους Μαχητές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play