Survivor spoiler 14/2: Χαμός στο συμβούλιο με την Κάτια Ταραμπάνκο – Αποχωρεί η Ασημίνα

Survivor spoiler 14/2: Χαμός στο συμβούλιο με την Κάτια Ταραμπάνκο – Αποχωρεί η Ασημίνα
Survivor spoiler 14/2: Χθες είδαμε τους Μαχητές να χάνουν ακόμα μία φορά και να βγάζουν πρώτο υποψήφιο τον Ανδρέα

Οι Μαχητές του survivor 2022 έβγαλαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, οποίος έκανε λόγο για μια στρατηγική εις βάρος του και ότι όλο αυτό είναι κατευθυνόμενο για να βγει από το παιχνίδι. Ο Ανδρέας στο τελευταίο συμβούλιο είπε χαρακτηριστικά: «Καθόμουν εχθές το βράδυ μόνος μου και ήρθε η Σοφιάννα και μου είπε το πόσο καλό παιδί είμαι και το πόσο καλός είμαι αγωνιστικά.

Δεν καταλαβαίνω γιατί με ψήφισαν με έξι ψήφους, ενώ έχω δώσει επανειλημμένα πολλές νίκες και έχω παίξει πολύ μαχητικά. Δεν είναι δυνατόν να με βγάζουν στον τάκο, ενώ έκανα πολλά σερί. Τα κορίτσια ήθελαν να σώσουν την Πελαγία και έτσι ψήφισαν εμένα, αλλά δεν το καταλαβαίνω».

Survivor spoiler 14/2: «Έχει πει τέσσερις κωλοτούμπες και καμία από τις φίλες της δεν την έχει υπερασπιστεί»

Στη συνέχεια θα έρθουν τα πάνω κάτω στην παραλία των Μαχητών! Ο Ανδρέας κατηγορεί την Πελαγία για στρατηγική, ενώ ακόμα πιο βαριές κουβέντες ξεστομίζει για τη Σοφιάννα «εκτέθηκε! Έχει πει τέσσερις κωλοτούμπες και καμία από τις φίλες της δεν την έχει υπερασπιστεί»!

Η δε Σοφιάννα επισημαίνει ότι «στο παιχνίδι τελικά είσαι μόνος σου….» και «δεν έχω ανάγκη κανέναν να με υπερασπιστεί», ενώ βλέπουμε και μια τρυφερή αγκαλιά του Γιάννη Τσολάκη με την παίκτρια δημιουργώντας ένα νέο ειδύλλιο.

Μετά τον στίβο μάχης για το ποια ομάδα θα κερδίσει την ασυλία, θα επικρατήσει έκρηξη και στο συμβούλιο… Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορεί την Σοφιάννα ότι είναι κλέφτρα και λογομαχούν μπροστά σε όλους.

Ακούγοντας τη λέξη «κλέφτρα», η Κάτια Ταραμπάνκο ξεσπά, μιας και στο περσινό ριάλιτι που είχε πάρει μέρος την είχαν κατηγορήσει και εκείνη ότι είχε κλέψει ρύζι «πριν μιλήσετε με τόσο δυνατές και ηχηρές λέξεις, να είστε 1000% σίγουροι γι’ αυτό που λέτε…. Οπότε να χρησιμοποιείται πολύ προσεχτικά το λεξιλόγιό σας»!

Η δε Ασημίνα δείχνει εξοργισμένη  και αποχωρεί από το συμβούλιο, δεν τη βλέπουμε όμως να γυρίζει πίσω….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play