Τραϊάνα Ανανία: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της ηθοποιού που τρέλανε κόσμο

Τραϊάνα Ανανία: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της ηθοποιού που τρέλανε κόσμο
Τραϊάνα Ανανία: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία της ηθοποιού που τρέλανε κόσμο

Η Τραϊάνα Ανανία, όμορφη και πολυτάλαντη. Έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί σε πολλούς καλλιτεχνικούς χώρους, από την υποκριτική μέχρι τη μουσική….

Εκρηκτική, παθιασμένη και πολυσύνθετη προσωπικότητα δεν την απασχολεί που πολλές φορές τραβά επάνω της, τους προβολείς της δημοσιότητας, ενίοτε το επιδιώκει κιόλας…

Με ελκυστική εμφάνιση και ιδιαίτερο στιλ, καταφέρνει να προκαλεί στον ανδρικό πληθυσμό, πάθη και αναστάτωση….

Λόγω όμως και του εκρηκτικού χαρακτήρα της δεν έχει ντροπές  και αναστολές να μας επιδείξει τα πλούσια χαρίσματά της όταν αυτό χρειάζεται… με μία γυμνή φωτογραφία, τρελαίνοντας τους θαυμαστές της..

Η φωτογραφία, που έβγαλε την Τραϊάνα από τα ρούχα της ήταν για καλό σκοπό στο πλαίσιο του ειδικού αφιερώματος του Down Town για το Aids.

Δείτε τη γυμνή φωτογραφία της που τρέλανε κόσμο

Άλλωστε όπως η ίδια έχει δηλώσει «όταν ασχολούνται μαζί σου υπάρχει και η καλή και η κακή πλευρά. Όλα όμως βγαίνουν σε καλό. Πιστεύω ότι αν σταματήσουν θα στενοχωρηθώ κάποια στιγμή!  Θα μου λείψει! Δεν κουράζομαι γιατί πάει καλά το κομμάτι της καριέρας μου, πάνε όλα καλά. Άλλωστε, η Ελλάδα είναι πολύ μικρό χωριό και ό,τι και να κάνεις κάποια στιγμή θα μαθευτεί»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play