Σάσα Μπάστα: Κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Φάρμα

Σάσα Μπάστα: Κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Φάρμα
Σάσα Μπάστα: Με δάκρυα στα μάτια αποχώρησε η Ανίτα Μουτσάι από το ριάλιτι επιβίωσης ενώ παρέμεινε η τραγουδίστρια.

Το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου η Σάσα Μπάστα και η Ανίτα Μουτσάι έπρεπε να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο ριάλιτι της «Φάρμα».

Οι παίκτες βρέθηκαν στον αχυρώνα για να συναντήσουν τον παρουσιαστή του σόου Σάκη Τανιμανίδη για να τους εξηγήσει τις οδηγίες για το επόμενο αγώνισμα.

Σάσα Μπάστα

Έφυγε κλαίγοντας

Οι δύο παίκτριες  έβαλαν τα δυνατά τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως μόνο μία κατάφερε να επικρατήσει και να εξασφαλίσει την παραμονή της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Ύστερα από μία σκληρή αναμέτρηση στις μονομαχίες που τους υπέδειξε ο παρουσιαστής, εκείνη που πάλεψε με νύχια και δόντια και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στη Φάρμα ήταν η Σάσα Μπάστα.

Σε βαρύ κλίμα και με δάκρυα στα μάτια, η Ανίτα Μουτσάι αναγκάστηκε να αποχωρήσει με 3 ήττες από το ριάλιτι. Ενώ η τραγουδίστρια σκοπεύει να φτάσει και τελικό. Σάσα Μπάστα

Για τα χρήματα από τις γυμνές φωτογραφίσεις η τραγουδίστρια είχε πει:

Σε παλιότερη συνέντευξη είχε πει πως για μια γυμνή φωτογράφιση είχε βγάλει: «Έχω πάρει 22.000 ευρώ για ένα γυμνό εξώφυλλο. Η μαμά μου είναι κέρβερος και δεν με άφηνε να χαλάω τα χρήματά μου σε τσάντες, παπούτσια και ρούχα κι έτσι έκανα καλό κομπόδεμα» είχε δήλωσει η τραγουδίστρια.

Για το αν ο άντρας της ζηλεύει υπογράμμισε πως: «Ο σύζυγός μου δεν με ζηλεύει, ίσα ίσα του αρέσει που με κοιτάνε και με θαυμάζουν. Αν πήγαινα σε παιχνίδι επιβίωσης δεν θα άντεχα ούτε μήνα γιατί είμαι 48 κιλά», είχε πει  η Σάσα Μπάστα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play