Survivor 2022: Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει η Κάτια Ταραμπάνκο

Survivor 2022: Το αστρονομικό ποσό που θα λάβει η Κάτια Ταραμπάνκο
Survivor 2022: Σήμερα το πρωί παρουσίασαν τα ποσά που φέρεται πως θα λάβουν οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στην εκπομπή Open Weekend, ανακοίνωσαν τα μαμούθ ποσά που λαμβάνουν οι διάσημοι του Survivor 2022 ανά εβδομάδα. Στην κορυφή της λίστας βρισκόταν πριν αποχωρήσει ο Βαλάντης με 8.000 ευρώ. Σήμερα το πρωί 22 Ιανουαρίου λοιπόν, στην πρωινή εκπομπή του Open, ανακοίνωσαν τα ποσά που φέρεται πως θα λάβουν οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο Survivor. Survivor 2022

Σύμφωνα με ενημέρωσαν το τηλεοπτικό κοινό στον αέρα του Open Weekend, ο Άρης Σοϊλέδης θα πάρει 8.000 ευρώ, ενώ ο Σάκης Αρσενίου 6.000 ευρώ. Το ποσό, όμως, που θα λάβει η Κάτια Ταραμπάνκο είναι πέρα κάθε φαντασίας καθώς θα της δώσουν  10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Τι είπε η μητέρα της Κάτιας Ταραμπανκό

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τη μητέρα της Κάτιας Ταραμπανκό, η οποία είπε πως ακόμη δεν ξέρει αν η κόρη της θα μπει στο ριάλιτι και ξεκαθάρισε πως η ίδια δε θα ήθελε. Επίσης, αποκάλυψε πως δεν έχει αναχωρήσει για το νησί. Survivor 2022

Είπε χαρακτηριστικά

«Δεν ξέρω κάτι τέτοιο ακόμα, δεν ξέρω ακόμα αν θα μπει στο Survivor. Ξέρω ότι δεν ισχύει ότι θα μπει Σάββατο στο παιχνίδι και θα την δούμε Δευτέρα. Της έχει γίνει πρόταση και περιμένει. Να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να μπει ξανά. Για μένα ήταν πολύ μεγάλη ταλαιπωρία που την έβλεπα να πεινάει και να υποφέρει. Ανησυχούσα σαν μαμά. Σίγουρα θα ανησυχώ μην πάθει πάλι τα ίδια με την υγεία της, όπως κάθε μάνα. Δεν έχει πετάξει ακόμα για Άγιο Δομίνικο. Την περιμένω εδώ σήμερα. Κάθε μάνα νομίζω τα ίδια θα έλεγε. Αν πάει θα της βάλω σοκολάτες στη βαλίτσα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play