Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Πέμπτη [13/01/22]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Πέμπτη [13/01/22]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα καταφέρετε να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα χαλιναγωγήσετε τη νευρικότητα σας. Συνειδητά θα αποφύγετε συγκρούσεις και έντονες κόντρες, θα επιλέξετε περισσότερο την διπλωματία και όχι τα άμεσα ή μετωπικά χτυπήματα. Συμβιβαστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, θα είστε σε θέση να δείξετε κατανόηση, θα είναι φανερή η διάθεση σας να διατηρήσετε κλίμα ήρεμο ισορροπημένο και ερωτικό. Σε τυχαία χρονική στιγμή κάποιο πρόσωπο θα ιντραγκάρει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και ψυχολογική πίεση. Ζήτημα με πρώην ταίρι σας περνά σε φάση τελικής διεκπεραίωσης, η λύση που θα προκύψει θα είναι καθαρά υπέρ σας, έρχεται επανασύνδεση. Για εσάς τους ερωτικά μόνους που αναζητάτε σταθερό ταίρι, η εμφάνιση ενός γοητευτικού και ευγενικού προσώπου θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς ορίζοντες στη ζωή σας.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ τη ζωτικότητα σας, θα είστε γεμάτοι ενέργεια και συγκαταβατικότητα. Η διάθεση σας για ερωτικές δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς στις νέες προκλήσεις που θα προκύψουν. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από το πρώην ταίρι σας, τώρα θα εστιάσετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε. Η απόφαση σας θα δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή θα φέρει ως κατάληξη ένα πολύ θερμό ερωτικό ραντεβού!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικά ευαίσθητους και πολύ εκφραστικούς. Συμπονετική και προστατευτική θα είναι η στάση σας με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του ερωτικού σας συντρόφου. Εσάς τους ερωτικά μόνους σήμερα θα σας ανοιχτεί πρόσωπο που από καιρό έχει την επιθυμία να διεισδύσει ολοκληρωτικά στην ερωτική σας ζωή. Έρχεται συναισθηματική αγαλλίαση και μάλιστα σε συνδυασμό με όμορφες ερωτικές στιγμές. Το πρόσωπο που αγαπάτε θα σας δείξει τον καλύτερο του εαυτό.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά, τώρα θα περάσετε σε περίοδο ψυχικής ηρεμίας. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις ερωτικές σας επαφές, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα νιώσετε τη σημασία της αληθινής ανιδιοτελής αγάπης, θα αισθανθείτε ασφαλείς. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, μια πολύ θερμή πρόταση από πρόσωπο που προσφάτως κερδίσατε την καρδιά του θα έχει ευχάριστες ίσως και άμεσες ερωτικές εξελίξεις. Η στάση σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις.

Παρθένος 

Φίλοι μου Παρθένοι, αποτελεσματικότητα θα έχουν οι προσεγγίσεις σας, σήμερα θα δράσετε με διάθεση συμβιβασμού και διπλωματίας. Κλείνουν κάποιες δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις που σας χαλούσαν την ψυχολογία, προβληματισμοί και σκοτεινές σκέψεις λαμβάνουν τέλος. Καλοδεχτείτε τα αισιόδοξα συμβάντα που θα προκύψουν, αξιοποιήστε τις απρόοπτες προτάσεις που θα λάβετε. Κάποιο καινούργιο πρόσωπο θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει, αυτό το άτομο θα σας κρυφό ερωτευτεί, θα έχει σοβαρές βλέψεις για εσάς.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, καταφθάνουν θερμά ερωτικά γεγονότα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοιχτεί ερωτικά, από καιρό έχετε κερδίσει το ενδιαφέρον του. Από σήμερα έρχονται ελπιδοφόρα ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, περνάτε σε περίοδο αισιοδοξίας και ερωτικών αλλαγών. Θερμή ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που ήδη διατηρείτε στην καρδιά σας, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού που θα ανανεώσει αισθήματα και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει άνοιγμα σταθερής ερωτικής σχέσης.

Σκορπιός 

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα σας φέρουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία. Θερμή συναισθηματική συζήτηση που θα ανοιχτεί ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα λύσει το μπερδεμένο κουβάρι, θα δοθούν υποσχέσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας ζωή. Εξομολογήσεις και εξηγήσεις θα τερματίσουν απαισιοδοξίες, αρνητισμούς και διαφόρων ειδών ανασφάλειες. Σήμερα θα πειστείτε πως δεν πρέπει να προκαθορίζετε τα γεγονότα, έρχονται εκπλήξεις και ανατρεπτικά συμβάντα!

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας κάνει συναισθηματικούς και συγκαταβατικούς, στόχος σας θα είναι η αρμονία και η ηρεμία στις προσωπικές σας σχέσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι μην αρνηθείτε καμία πρόταση γιατί το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα είναι ικανό να σας αλλάξει ολόκληρη τη ζωή. Θα προκύψει καινούργια γνωριμία, φανείτε θετικοί στα νέα ενδεχόμενα. Εκδηλωθείτε με αυθορμητισμό, εμπιστευτείτε τη γοητεία σας, σήμερα θα κερδίσετε το ενδιαφέρον προσώπου, που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε την ερωτική σας ζωή πάνω σε νέες βάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, έκταση θα πάρουν τα συναισθηματικά σας όρια. Θα εμφανιστείτε ανεκτικοί και δοτικοί, θα αποφύγετε τις λεκτικές διαμάχες, αυτή τη φορά θα έχετε τη διάθεση να δώσετε περισσότερη σημασία στην ουσία των πράξεων παρά των λέξεων. Θα είστε σε θέση να ελέγξετε το άγχος σας, θα χαλιναγωγήσετε τις ανασφάλειες σας, εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε μια πολύ ευχάριστη και ανέμελη μέρα. Σε φιλικό περιβάλλον θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι αισιόδοξες σκέψεις θα διεισδύσουν στο μυαλό σας. Σήμερα δε θα θελήσετε εντάσεις και καβγάδες μέσα στη σχέση σας, ομαλές και ερωτικές θα είναι οι επαφές με το αγαπημένο σας ταίρι. Για εσάς τους ερωτικά μόνους θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα σας δώσουν άνοιγμα προς νέες κατευθύνσεις, δεν αποκλείεται να ακολουθήσετε έναν ολοκαίνουργιο έρωτα. Έρχεται αναστάτωση στην καρδιά σας και μια απρόοπτη ερωτική έκπληξη!

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, φανερά δοτική η συμπεριφορά σας. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας και η δημιουργική σας διάθεση θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε με επιτυχία τα τυχαία συμβάντα που θα προκύψουν. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας, που μάλλον θα είναι καινούργιο κι όχι κάποιο από το παλιά. Θερμό ερωτικό γεγονός θα φέρει αλλαγές με κατάληξη που θα σας ενθουσιάσει. Ελκυστικό άτομο θα σφηνωθεί στη σκέψη σας, θα παραμείνει στη ζωή σας για πολύ καιρό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play