Survivor: Το ακατάλληλο πλάνο που δεν έκοψε η παραγωγή

Survivor: Το ακατάλληλο πλάνο που δεν έκοψε η παραγωγή
Survivor: Το επεισόδιο της Κυριακής είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως για τα αντρικά βλέμματα, καθώς περιείχε και πολλά ακατάλληλα πλάνα.

Το επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor, πέρα από τα αγωνίσματα είχε και πολλά ακατάλληλα πλάνα. Μάλιστα, ένα πλάνο από αυτά δεν κόπηκε από την παραγωγή προκαλώντας το ενδιαφέρον των αντρών. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης.

Οι πρωταγωνίστριες του συγκεκριμένου επεισοδίου ήταν οι γυναίκες της ομάδας των μαχητών, οι οποίες αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ένα παλιό, αλλά καλό μυστικό ομορφιάς για να καθαρίσουν τα μαλλιά τους, καταλήγοντας να δίνουν πολλά πλάνα στην παραγωγή.

Τα ακατάλληλα πλάνα

Οι κοπέλες λοιπόν προσπαθούσαν να πλύνουν τα μαλλιά τους, φορώντας μόνο τα μαγιό τους, λούστηκαν και έτρεχαν στην άμμο. Μάλιστα μία συγκεκριμένη παίκτρια, καθώς έτρεχε στην άμμο, ο τηλεοπτικός φακός έκανε ζουμ, με αποτέλεσμα η κοπέλα να γίνεται αμέσως viral.

To καυτό πλάνο με την Βρισήιδα Ανδριώτου

Μάλιστα, σε ένα από τα αγωνίσματα που προβλήθηκαν σε προηγούμενα επεισόδια, οι τηλεθεατές είδαν ένα αρκετά καυτό πλάνο, το οποίο δεν έκοψε η παραγωγή του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης. Η Βρισηίδα Ανδρίωτου, κατά την διάρκεια ενός αγωνίσματος έσκυψε και ο φακός ζούμαρε. svg%3E

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play