Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου, έτσι τελείωσε η συνεργασία μας»

Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Ρούλα Κορομηλά είχε παρεξηγηθεί μαζί μου, έτσι τελείωσε η συνεργασία μας»
Τρύφωνας Σαμαράς: «Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star».

Στο Mega Καλημέρα παραχώρησε συνέντευξη ο Τρύφωνας Σαμαράς κι μεταξύ άλλων μίλησε για την παρεξήγηση που είχε υπάρξει στο παρελθόν με την Ρούλα Κορομηλά αλλά και το unfollow που του είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού.

«Θυμάμαι το unfollow της Τζένης Μπαλατσινού γιατί την αγαπούσα και την αγαπώ»

«Η Ρούλα είχε παρεξηγηθεί μαζί μου γιατί είχα πάει να κάνω την Βάνα Μπάρμπα και την Άννα Βίσση, τότε που άνοιγε το Star κι ήταν η πρεμιέρα του. Έκανε η Βάνα την παρουσίαση με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Τραγουδούσε η Άννα και τότε θα έπαιρνα περισσότερα χρήματα. Είναι ότι έκανα και συνέχεια την Ρούλα και της είπα ότι πρέπει να φύγω… Έτσι τελείωσε η συνεργασία μας» είπε αρχικά  ο Τρύφωνας Σαμαράς.

«Θυμάμαι το unfollow της Τζένης Μπαλατσινού γιατί την αγαπούσα και την αγαπώ. Έχουμε ζήσει μια ολόκληρη ζωή στην μόδα, πάντα με ήθελε και την χτένιζα Αλλά την αγαπώ ακόμα, ήταν το αγαπημένο μου μοντέλο από το 90’s που χτένιζα» κατέληξε ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Πως ξεκίνησε την καριέρα του ως κομμωτής

Αφού αποφοίτησε το Λύκειο, ξεκίνησε την καριέρα του ως κομμωτής στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Το 1997, ίδρυσε τη δική του επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας. Έχει αναλάβει την περιποίηση μαλλιών βαρυσήμαντων ονομάτων της παγκόσμιας τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής βιομηχανίας (Ναόμι Κάμπελ, Κέιτλιν Τζένερ, Κέιτ Μος, Λίντα Εβαντζελίστα, Μόνικα Μπελούτσι, Νατάλια Βοντιανόβα, Κάρλα Μπρούνι κλπ), καθώς και της εγχώριας βιομηχανίας. Παράλληλα, ο ίδιος συγγράφει δύο βιβλία και εκδίδει επί χρόνια δικό του Ημερολόγιο. Τρύφωνας Σαμαράς

Από τις αρχές της δεκαετίας του 2010, ο Τρύφωνας Σαμαράς, αφού έχει γίνει γνωστός ως κομμωτής, γίνεται πλέον τηλεοπτική προσωπικότητα, λαμβάνοντας μέρος σε πολλά τηλεοπτικά σόου, ριάλιτι, τηλεοπτικές εκπομπές και παραστάσεις.

Ξεκινώντας από φιλικές συμμετοχές στην εκπομπή Black Out και Wipe Out στις αρχές τις δεκαετίας του 2010, ο Τρύφωνας έγινε γνωστός και αγαπητός στο ελληνικό κοινό για το χιούμορ του και την προσωπικότητά του. Συμμετείχε επίσης στο Dancing with the Stars το 2011 όπου απέτυχε να καταλάβει την τελευταία θέση. Στη συνέχεια την ίδια χρονιά συμμετείχε στην παράσταση Η Μεγάλη Του Γέλιου Σχολή όπου δίνει μια αποκλειστική αλλά και πολύ αποκαλυπτική συνέντευξη. Μετά προς το φθινόπωρο του 2011 ήρθε η εκπομπή σταθμός στην καριέρα του Fab 5.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play