Survivor spoiler σήμερα 28/12: Ποια ομάδα νικάει απόψε την 2η ασυλία

Survivor spoiler σήμερα 28/12: Ποια ομάδα νικάει απόψε την 2η ασυλία
Survivor spoiler σήμερα 28/12: Δεύτερη ημέρα στην Καραϊβική και όπως όλα δείχνουν φέτος είναι πολύ διαφορετικό το ριάλιτι από όσα είχαμε συνηθίσει.

Ένα βράδυ είναι καθοριστικό για να αλλάξει τα πάντα στις δύο ομάδες όπως φαίνεται. Καθώς εκεί που έδειχναν ότι αλληλοαγαπιούνται και σέβονταν οι παίκτες τους αντιπάλους τους, μάλλον έγινε κάποια απότομη αλλαγή ή νέα στρατηγική, ή αβάσταχτη πείνα και αποφάσισαν να δημιουργήσουν εχθρικό κλίμα στην παραλία της Καραϊβικής. Tα  Survivor spoiler σήμερα 28/12 δείχνουν μεγάλους διαπληκτισμούς. Survivor spoiler σήμερα 28/12

Αφήστε που στους Διάσημους, μπορεί ο Βαλάντης να βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, ήδη όμως  άρχισαν και τα παράπονα για τις δύο κυρίες που ψήφισαν τον Γιωρίκα αλλά για τον νέο επιστάτη του Survivor που ορίστηκε μόνος του ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Ο καυγάς μεταξύ του Βαλάντη και του επιστάτη Γιάννη Χατζηγεωργίου

Ήδη έχουμε παρακολουθήσει στο Survivor ότι ο Βαλάντης είχε έναν έντονο διαπληκτισμό και μεγάλες διαφωνίες με τον ηθοποιό Γιάννη Χατζηγεωργίου αλλά και ο Απόστολος Ρουβάς έδειξε ότι έχει την ίδια άποψη με τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή, απλά αποφάσισε να μην εκφράσει ακόμα, ή τουλάχιστον από την πρώτη μέρα τον εκνευρισμό και την διαφωνία του προς το πρόσωπο του τραγουδιστή.

Επειδή όμως οι γυναικείοι καβγάδες είναι εκείνοι που ανάβουν τα αίματα περισσότερο, απόψε το βράδυ στο αγώνισμα για την 2η ασυλία της εβδομάδας, θα έχουμε  έναν έντονο διαπληκτισμό μεταξύ δύο παικτριών, που αποφάσισαν να  ξεκατινιαστούν από την δεύτερη μέρα στο νησί. Survivor spoiler σήμερα 28/12

Survivor spoiler σήμερα 28/12: Βρισηίδα Ανδριώτου και  Ασημίνα Χατζηανδρέου  θα ξεμαλλιαστούν

Ειδικότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα φτάσουν ένα βήμα πριν βγάλουν η μια τα μαλλιά της άλλης και φυσικά να ξεκινήσουν ακόμα δεν πάτησαν το πόδι τους στο νησί τον πρώτο μεγάλο καβγά της σεζόν.

Μέσα σε όλα αυτά βλέπουμε ότι το Survivor 2022 έχει δώσει ήδη και ριάλιτι κομμάτι, αλλά και δυνατούς αγώνες στίβου, αφού και τα δύο αγωνίσματα χτες ήταν πολύ καλά και δεν θύμιζαν σε τίποτα τους αγώνες φιάσκο, που βλέπαμε πέρυσι με την Ταραμπάνκο να παίζει μόνη της εναντίον των Μαχητών. Στα δύο αγωνίσματα που ήδη έχουν γίνει το σκορ είναι 1-1 και απόψε το βράδυ όπως αναφέρει και το Survivor spoiler που έχουμε στα χέρια μας θα γίνει 2-1 υπέρ της ομάδας των Διασήμων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play