Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [27/4/21]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τρίτη [27/4/21]
Ζώδια σήμερα: Δείτε τις σημερινές ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια σήμερα, σύμφωνα με τις ερωτικές προβλέψεις, αν κινηθούν τολμηρά τότε θα ανταμειφθούν.

Κριός

Οποιαδήποτε αλλαγή θέλεις να κάνεις στη σχέση σου, πρέπει να βασίζεται στην πραγματικότητα και όχι στη φαντασία. Η ρομαντική ατμόσφαιρα του δεσμού σου μπορεί να σου φαίνεται καλύτερη αν ακολουθήσει άλλη τακτική… ή μπορεί να έχεις μια πάρα πολύ ιδεαλιστική ιδέα για το τι θα σε έκανε ευτυχισμένη. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ό, τι είναι θετικό και απτό, επειδή μ’ αυτά μπορείς να χτίσεις σταθερά θεμέλια.

Ταύρος

Κάτι στον δεσμό σου μπορεί να φαίνεται επείγον ή ευαίσθητο στο χρόνο. Απέφυγε όμως να χαλάσεις, αυτό που θα μπορούσε να είναι μια ευχάριστη ή σημαντική στιγμή. Αν υπάρχει κάτι που θέλεις να πεις… βεβαιώσου πως θα είναι συντονισμένος μ’ αυτό ο εραστής σου. Μην αφήσεις μια κακιά στιγμή… να δημιουργήσει πρόβλημα.

Δίδυμος

Οι θεοί της αγάπης ανταμείβουν πάντα αυτόν που ρισκάρει στο όνομα της αγάπης κι όχι αυτόν που το παίζει εκ του ασφαλούς. Γι’ αυτό, αν έκανες μια τολμηρή κίνηση στο παρελθόν που σου χάρισε περισσότερη λύπη από χαρά… μην παραβλέπεις την ισχυρή θέση που βρίσκεσαι τώρα. Έχεις συγκεντρώσει πολύτιμη σοφία βασισμένη στις εμπειρίες σου και πρέπει να την εκτιμήσεις και να την εφαρμόσεις ολόψυχα για τη μελλοντική σου επιτυχία!

Καρκίνος

Προσπάθησε να απομακρυνθείς από θέματα συζήτησης που γνωρίζεις πως είναι ευαίσθητα ή εκνευρίζουν τον αγαπημένο σου. Μπορεί να πιστεύεις πως αν κάτι πρέπει να συζητηθεί τότε έτσι πρέπει να γίνει. Καλό όμως είναι να μπορείς να προβλέψεις πως ίσως χρειαστείς αντίγραφα ασφαλείας για τον αγαπημένο σου και να τα πολλαπλασιάσεις επί δέκα. Μπορείς να είσαι προκλητική σε άλλες περιπτώσεις… και με άλλους τρόπους!

Λέων

Η ερωτική σου ζωή ή ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου, ίσως είναι έτοιμο να πάρει φωτιά, αν ανάψει μια σπίθα. Δεν θα χρειαστούν πολλά για να μετατραπεί ένα εύκολα διαχειριζόμενο καβγαδάκι σε κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Πολλά εξαρτώνται από το ποιος θα εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά. Κάνε ό, τι μπορείς για να διατηρήσεις τα πράγματα ήρεμα. Έτσι θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε το ζήτημα και να προχωρήσετε σε κάτι πιο ενδιαφέρον και ευχάριστο.

Παρθένος

Μπορεί να πιστεύεις πως ο εραστής σου γνωρίζει περισσότερα από σένα για ένα συγκεκριμένο θέμα. Αντί όμως να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου πως σου κρατάει μυστικά ή βασικές πληροφορίες αποδέξου πως βρίσκεστε κι οι δυο στο ίδιο σκάφος, περιμένοντας ένα κομμάτι για να συμπληρώσετε το παζλ. Μια διευκρινιστική συζήτηση για να επιβεβαιώσετε μεταξύ σας τι γνωρίζετε και τι σας λείπει, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη.

Ζυγός

Θέλεις πολύ να έχει τη δυνατότητα να συντονιστεί με τις ανάγκες σου ο εραστής σου αλλά ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες διευκρινίσεις. Μην απογοητευτείς όμως εξαιτίας αυτών. Το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να θέλει να σε βοηθήσει, αλλά ίσως δεν είναι σίγουρος από πού να ξεκινήσει. Αν υπάρχει κάτι που χρειάζεσαι αυτήν τη στιγμή ζήτησέ το και μην παίζεις το παιχνίδι των υποθέσεων.

Σκορπιός

Υπάρχει περίπτωση να συγκρίνεται το πείσμα του εραστή σου με το δικό σου; Φαίνεται μάλλον πιθανό τώρα, ειδικά αν θέλεις να κάνει κάτι με τον τρόπο σου ή να ακολουθήσει αυτά που προτείνεις. Μην πάρεις την άρνησή του κατάκαρδα, γιατί μπορεί να μην υπάρχει σωστός συγχρονισμός. Προς το παρόν, δώσε στο αντικείμενο του πόθου σου, τον χώρο που χρειάζεται.

Τοξότης

Αντιστάσου στην επιθυμία να αντιμετωπίσεις την φωτιά με φωτιά στη σχέση σου. Τόσο εσύ όσο κι ο σύντροφός σου, πρέπει να σκεφτείτε πως ό,τι δίνετε αυτό παίρνετε… και πως δεν θα καταφέρετε να οδηγήσετε μία τεταμένη συζήτηση σε πιο ήρεμα μονοπάτια. Γνωρίζετε πως τίποτα δεν μπορεί να λυθεί όσο η κατάσταση είναι τεταμένη. Η ευγένεια και η καλοσύνη, θα κερδίζει κάθε φορά.

Αιγόκερως

Πιθανόν να υπάρχουν περισσότερα από ό, τι φαίνονται στις συζητήσεις με τον εραστή σου. Μπορείτε όμως να συμπεριφερθείτε με διαφάνεια στις μεταξύ σας συζητήσεις για ό,τι αφορά τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας. Αν όμως δεν ρίξετε τις επιφυλάξεις σας… τότε μπορεί να συνεχιστεί η αδέξια και περιττή συμπεριφορά ανάμεσά σας.

Υδροχόος

Μην σκέφτεσαι πως όσο προσπαθείς να διασφαλίσεις την ευημερία σε άλλες περιοχές της ζωής σου, η ερωτική σου ζωή θα μπορεί να φροντίσει μόνη της τον εαυτό της. Χρειάζεται και αξίζει την ανάλογη προσοχή με οποιονδήποτε άλλο τομέα της ζωής σου – και γιατί όχι; Εκεί εξάλλου, μπορείς να βρεις περισσότερη άνεση. Η αγάπη βρίσκει πάντα το δρόμο της στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων… αλλά μπορείς να την βοηθήσεις εδώ και τώρα.

Ιχθύς

Προσπάθησε να δεις πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε σύγχυση στην ερωτική σου ζωή σήμερα. Τα ένστικτά σου θα σε διαφωτίσουν για το αν κατευθύνεσαι σε άγνωστα και παθιασμένα εδάφη. Αυτή η νέα πορεία έχει σκοπό, να σε ενθουσιάσει και να σε χαροποιήσει. Το μόνο που χρειάζεται… είναι ανοιχτό μυαλό, φαντασία και λίγη υπομονή!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play