Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [26/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [26/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [26/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [26/03/20].

κριός

Μια πνευματική σύνδεση μπορεί να οδηγήσει σε ερωτική σχέση, όταν ο ένας προσφέρει τις γνώσεις που διαθέτει, για ένα θέμα που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τον άλλον. Έτσι λοιπόν ο εραστής σου ή το μελλοντικό σου ταίρι, μπορεί να εντοπίσει την επιθυμία σου να μάθεις περισσότερα γι’ αυτό που σ’ ενδιαφέρει. Μπορεί όμως να μην καταλάβει τόσο γρήγορα την επιθυμία σου να μάθεις περισσότερα γι’ αυτόν.

ταύρος

Μπορεί να παλεύεις με την επιθυμία σου να παραμερίσεις μια επαναλαμβανόμενη σκέψη για κάτι που πιστεύεις πως πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά. Ο αγαπημένος σου όμως, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις, πως δεν είναι τόσο δραματικό, όσο φαίνεται. Είναι επίσης πιθανό να σε βοηθήσει να εντοπίσεις και τι είναι διασκεδαστικό σ’ αυτό. Η ρεαλιστική του άποψη μπορεί να σε πείσει, αν είσαι διατεθειμένη να τη δεχτείς.

δίδυμοι

Μπορεί να είναι αναγκαίο να αξιολογήσεις την ερωτική σου ζωή, αυτό το διάστημα. Αυτό θα σε κάνει να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα που είχες κρυμμένα βαθιά μέσα σου ή να υιοθετήσεις μια πιο ρεαλιστική άποψη για τη σχέση σου. Εν πάση περιπτώσει, αυτό που έρχεται στο φως, πρέπει να αντιμετωπιστεί πρακτικά. Οποιαδήποτε ιδεαλιστική στάση απέναντι στα ερωτικά σου, μπορεί να εξαφανιστεί πολύ σύντομα. zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Θα είναι εύκολο, άνετο ή βολικό για σένα – ίσως και για το ταίρι σου – να αγνοήσετε ένα ρομαντικό ζήτημα. Αλλά και οι δυο πιθανόν να αισθανθείτε, ότι αυτή η τακτική καθυστέρησης, είναι προσωρινή. Θα μπορούσατε να διατηρήσετε για λίγο την ειρήνη, αλλά πολύ σύντομα, πρέπει να γίνει μια απαραίτητη συζήτηση. Υπάρχει περίπτωση, να την υποκινήσεις πρώτη εσύ!

λέων

Αν είσαι ελεύθερη κι έχεις αμφιβολίες ή ανησυχίες για τη δημιουργία μιας πιθανής σχέσης, τότε αυτό που έρχεται στο φως τώρα ή σύντομα, θα σου παρέχει τις χρήσιμες πληροφορίες που χρειάζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις πως ο αγαπημένος σου έχει κίνητρα για να πετύχετε ένα κοινό σας στόχο. Άφησε λοιπόν τον έρωτα που σας πλημμυρίζει, να ξαναφέρει την καλή διάθεση στη σχέση σας.

παρθένος

Μπορεί να έχεις πάθος για μια φιλοδοξία που επιθυμείς διακαώς, αλλά θα μπορέσει να το καταλάβει ο αγαπημένος σου? Επειδή δεν σου ζητάει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το τι θέλεις να κάνεις, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις την υποστήριξή του. Μην παρερμηνεύεις την προθυμία του να σου προσφέρει την ελευθερία να ακολουθήσεις τον στόχο σου….σαν έλλειψη ενδιαφέροντος.

ζυγός

Η ανταλλαγή ανάμεσά σας, πρέπει να ενισχυθεί με ερωτικά ζητήματα τώρα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να γίνουν. Δεν πρέπει να επιτρέψεις όμως, τα ενισχυμένα επίπεδα συνεργασίας σας, να μετατραπούν σε ανταγωνιστικά. Η συνεργασία, πρέπει να περιλαμβάνει κοινούς στόχους κι επιθυμίες… για να δημιουργήσετε κάτι, για το οποίο θα νιώσετε και οι δυο περήφανοι. Μην χάσετε τον έλεγχο.

σκορπιός

Το να νιώθεις μέσα σου ευτυχισμένη, λειτουργεί σαν μαγνήτης για ερωτικές ευκαιρίες ή συναρπαστικές συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερη, θα συνειδητοποιήσεις πως η αυθεντικότητά σου θα έλξει ένα πιθανό εραστή. Αν είσαι σε σχέση, θα ανακαλύψεις πως η πιο χαλαρή και ξέγνοιαστη συμπεριφορά σου, θα είναι αιτία για να γκρεμιστεί ένα αμυντικό εμπόδιο – και θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη, αμφίδρομα.

τοξότης

Η ανησυχία σου ή μια στενάχωρη αίσθηση, μπορεί να δημιουργήσει τα μεγαλύτερα εμπόδια στη εξέλιξη της σχέσης σου. Αλλά να είσαι ειλικρινής για το λόγο που μπορεί να έχεις αδικήσει τον εαυτό σου. Είτε πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος, είτε έχεις περάσει το σημείο επιστροφής, ο αγαπημένος σου, θα είναι πιο υποστηρικτικός και από ό, τι νομίζεις. Δωσ’ του την ευκαιρία να στο αποδείξει. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Το χέρι βοηθείας που προσφέρεις στον αγαπημένο σου, μπορεί για σένα να φαίνεται ασήμαντη κίνηση, αλλά γι’ αυτόν θα είναι το μόνο που χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Μπορεί να πίστευες ότι ήταν απαραίτητο να κάνεις πολύ περισσότερα για να τον εντυπωσιάσεις, να δείξεις τα συναισθήματά σου ή να φέρεις άνεση στον κόσμο του. Αλλά πρέπει να πιστέψεις, ότι για ανθίσει περισσότερο ο έρωτάς σας, χρειάζεται ποιότητα….όχι ποσότητα!

υδροχόος

Όταν κάτι αφορά τα ερωτικά σου, απομάκρυνε κάθε κλίση σου να το «παίξεις εκ του ασφαλούς». Μια εκπληκτική πρόοδος μπορεί να συμβεί αν βγεις από μια ζώνη άνεσης ή αφήσεις τον αυθορμητισμό σου, να προσφέρει ενδιαφέρουσες επιλογές. Να είσαι σίγουρη, πως όπου υπάρχει γέλιο κι ευελιξία με καινούργια πρόσωπα ή καινούργιους χώρους, προσφέρονται κι ερωτικές δυνατότητες!

ιχθύες

Θα νιώσεις ενθουσιασμό, ανακαλύπτοντας πως σε ελκύει κάποιος, που δεν είναι των προδιαγραφών σου ή δεν ανήκει στον τύπο που λατρεύεις. Αλλά ο έρωτας, προτιμά να δουλεύει με μυστηριώδεις τρόπους. Αν εξισορροπήσεις την μεταξύ σας συζήτηση – ακούω και μιλάω – θα διαπιστώσεις ότι το ενδιαφέρον που αισθάνεσαι, δεν είναι αδικαιολόγητο. Άνοιξε το μυαλό σου, κι άφησε κάποιον να εξάψει τη φαντασία σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play