Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [10/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [10/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (10/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή (10/1/20).

  • Κριός

Ξέρετε τι λένε: Έχετε δύο αυτιά αλλά ένα στόμα, για αυτό ακούστε δυο φορές και μιλήστε μία. Η προσοχή που δείχνετε, όχι μόνο θα γοητεύσει το υποψήφιο ερωτικό σας ταίρι… Αλλά θα κάνετε και ένα διάλειμμα από το να πρέπει διαρκώς να είστε διασκεδαστικοί.

Ταύρος

Η ερωτική ζωή κάποιου φίλου σας μοιάζει στάσιμη και θέλει να ξέρει τι μπορεί να κάνει για αυτό. Έχετε εκατομμύρια ιδέες. Παρά ταύτα, εκείνος μπορεί να μην βλέπει τα πράγματα με την ευρεία οπτική σας. Προσφέρετέ του τη συμβουλή σας και αφήστε να αποφασίσει ο ίδιος πώς θα προχωρήσει.

  • Δίδυμοι

Κάντε ένα διάλειμμα από τα ραντεβού και περάστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Ένα καλό βιβλίο ή μια μεγάλη συζήτηση με κάποιον φίλο, θα επαναφέρουν την ενέργειά σας στο σημείο που πρέπει. Βρείτε και πάλι τη συγκέντρωσή σας.

  • Καρκίνος

Ευγένεια, χιούμορ, εξυπνάδα. Ξέρετε τι ψάχνετε από κάποιον/α. Ωστόσο, δεν θα έβλαπτε αν αυτές οι εξαιρετικές ιδιότητες πήγαιναν πακέτο με μια όμορφη εξωτερική εμφάνιση. Η έλξη είναι ηλεκτρική.

  • Λέων

Είναι εύκολο να κολλήσετε στην άποψή σας, ειδικά σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή. Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο πιο ασταθές από την ανθρώπινη καρδιά. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα πράγματα χαλαρά και εύκολα κατά τη διάρκεια επισφαλών καταστάσεων.

  • Παρθένος

Ξέρετε πάντα τον σωστό τρόπο για να κάνετε κάτι. Απλά βεβαιωθείτε ότι αυτή σας η εμμονή στην ακρίβεια δεν θα σταθεί εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή. Εξάλλου, η αγάπη παίρνει διάφορες μορφές, σχήματα και μεγέθη. Εξασκηθείτε στο πώς θα γίνετε περισσότερο ευέλικτοι.

  • Ζυγός

Ξέρετε αυτό που λένε ότι δεν γίνεται τίποτα αν διαρκώς είστε πάνω από κάτι; Το ίδιο συμβαίνει και με τον έρωτα. Τα πράγματα δεν θα «ζεσταθούν» ποτέ μεταξύ σας, αν διαρκώς ελέγχετε τι γίνεται. Μια σχέση χρειάζεται χώρο ώστε να αναπτυχθεί σωστά.

  • Σκορπιός

Τα άστρα λένε ότι μπορείτε να βάλετε λίγη πολυτέλεια στη ζωής σας. Ενδώστε σε γήινες απολαύσεις, είτε αυτό σημαίνει μια μεγάλη βόλτα στη φύση είτε ένα πολυτελές γεύμα. Αν καταφέρετε να ξαναβρείτε τη χαρά στη ζωή σας, θα βρείτε και τον έρωτα.

  • Τοξότης

Η σταθερότητα ξαφνικά σας φαίνεται απίστευτα γοητευτική. Ποιος να το φανταζόταν; Εξάλλου το δικό σας είναι από τα πιο ταξιδιάρικα και περιπετειώδη ζώδια. Μια σταθερή συναισθηματική βάση θα σας επιτρέψει να εξελιχθείτε πολύ στη ζωή σας.

  • Αιγόκερως

Διαπρέπετε σε ό,τι έχει να κάνει με πρακτικά θέματα. Το να είστε επαρκείς και ικανοί είναι από τα πιο σέξι χαρακτηριστικά σας. Ποιος να το πίστευε ότι μεταξύ των διαπραγματεύσεων για το βάψιμο του σπιτιού σας, θα κερδίζατε το ερωτικό ενδιαφέρον κάποιου;

  • Υδροχόος

Σε όλους αρέσει να τους φροντίζουν, και ιδιαίτερα στο νέο σας φλερτ. Και είναι πραγματικά ευγνώμων για τη στοργή και τρυφερότητα που του προσφέρετε. Σας αρέσει να το κάνετε. Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα γίνει συνήθεια.

  • Ιχθύες

Μερικές φορές χάνεστε τόσο στα συναισθήματά σας που ξεχνάτε πόσα πράγματα μπορείτε να κάνετε σε φυσικό επίπεδο. Λίγη δουλειά στον κήπο, μια βόλτα στη φύση ή ένα μάθημα γιόγκα, θα σας βοηθήσουν να επανασυνδεθείτε και με αυτό το κομμάτι του εαυτού σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play