Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [18/12/19]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [18/12/19]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (18/12/19).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Τετάρτη (18/12/19). Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Από τη θέση του στον Τοξότη, ο αγγελιαφόρος πλανήτης σας διδάσκει τις αλήθειες της ζωής! Είναι απαραίτητο να ξέρετε πού βρίσκεστε, για να καθορίσετε τη συνέχεια της πορείας σας. Και αυτό θα εξαρτηθεί από την ρεαλιστική κατανόηση όσων θέλετε να πετύχετε!

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στην Παρθένο. Είναι σημαντικό να ετοιμάσετε λίστα των υποχρεώσεών σας, για να προχωρήσετε εύκολα και με έλεγχο των κινήσεών σας. Η ατμόσφαιρα ευνοεί τη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας! Την Τετάρτη θα είναι σημαντικό να επιτευχθεί και να διατηρηθεί η αρμονία στις ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις. Πάνω από όλα, μην αμελήσετε τις ευθύνες που έχετε απέναντι στο ταίρι και την οικογένειά σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε στις υποθέσεις και τα προβλήματα άλλων.

Αν ζητηθεί η βοήθεια σας, σκεφτείτε τι μπορείτε και τι πρέπει να κάνετε. Αν επιδείξετε εγωισμό σήμερα, θα τιμωρηθείτε ανάλογα από τη μοίρα. Την Τετάρτη θα σας δοθεί μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία: Για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να κερδίσετε επιπλέον χρήματα, από μια μερική απασχόληση. Μπορεί να πρόκειται για πληροφορίες που θα λάβετε και θα μεταβιβάσετε σε άλλον, που πραγματικά θα μπορέσει να τις εκμεταλλευτεί.

Την Τετάρτη θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο στην εξέλιξη οικογενειακών υποθέσεων, με ό,τι και αν σχετίζονται. Σήμερα πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν σε μια μικρή συγκέντρωση ή γιορτή με συγγενείς. Οι γυναίκες νεαρής ηλικίας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα οικονομικά προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, με λιγότερο άγχος και περισσότερη πρακτικότητα. Η Τετάρτη είναι καλή μέρα για να αγοράσετε είδη σπιτιού ή για να ψωνίσετε δώρα για τις γιορτές.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές υποθέσεις, συναντήσεις με πελάτες ή επιχειρηματικές υποχρεώσεις. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πετύχετε πολλά μέσω της εργασίας σας, καθώς και να επιλύσετε προβλήματα που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα από την περασμένη εβδομάδα. Το ίδιο ισχύει και για καθήκοντα που δεν έχετε καταφέρει να διαπεραιώσετε μέχρι τώρα. Τώρα οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές. Από επαγγελματικής απόψεως, οι σχέσεις σας με άτομα στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων θα έχουν ενδιαφέρουσα εξέλιξη. Στις καθημερινές και επαγγελματικές σας υποθέσεις, μπορείτε να βασιστείτε σε άτομα στα ζώδια του Λέοντα, του Κριού ή του Τοξότη.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Την Τετάρτη θα αλλάξουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια, ανεξάρτητα από το σκοπό τους. Σήμερα πολλοί θα ενοχληθούν από νέα, σχετικά με ταξίδια ή με άτομα που ζουν σε άλλο μέρος. Αξιοποιήστε τη μέρα για επισκευή ή συντήρηση του εξοπλισμού στο σπίτι σας, του αυτοκίνητου ή άλλου οχήματος που έχετε στην κατοχή σας.

  • Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Τετάρτη θα είναι μια από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής σας: Άρα θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι και να μην αναβάλλετε καμία από τις δεσμεύσεις σας. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στην ολοκλήρωση καθηκόντων, μπορεί να προκαλέσει χάος στη ζωή σας τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σημαντικές στιγμές στην προσωπική σας ζωή. Οι ενέργειες ή οι αποφάσεις ενός άντρα από τον κοντινό σας κύκλο, θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα πρέπει να διατηρήσετε σταθερή τη συναισθηματική σας κατάσταση. Μην επιτρέψετε σε διαφωνίες ή δυσάρεστα νέα να σας καταβάλλουν. Η επικοινωνία με παιδιά και άτομα νεαρής ηλικίας θα είναι πιο δύσκολη, ειδικά αν δεν ζείτε μαζί τους. Σήμερα θα σας είναι δύσκολο να δεχτείτε τις απόψεις και τις προτιμήσεις κάποιου άλλου, αλλά θα πρέπει να το κάνετε.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play