Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [17/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τρίτη [17/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (17/12/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τρίτη (17/12/19).

  • Κριός

Έχετε βάλει στο μάτι κάποιο συγκεκριμένο άτομο – αλλά γιατί να του το κάνετε εύκολο; Δεν λέγεται άδικα ερωτικό αυτό το παιχνίδι. Αν θέλει να του δώσετε το τηλέφωνό σας, θα πρέπει να κοπιάσει. Έτσι θα σας εκτιμήσει περισσότερο αργότερα.

  • Ταύρος

Τα άστρα σας δίνουν ό,τι καλύτερο έχουν. Είστε σέξι, σέξι, σέξι. Γιατί να χαραμίζετε όλη αυτή την ενέργεια μένοντας στο σπίτι; Πάρτε ένα φίλο και βγείτε, ακόμη και αν πάτε μόνο μέχρι το καφέ της γειτονιάς για έναν καπουτσίνο (ντεκαφεϊνέ φυσικά).

  • Δίδυμοι

Ξεχάστε όσα σας λένε τα περιοδικά, η τηλεόραση και οι διαφημίσεις. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι καλύτερο για εσάς, σε σχέση με την ερωτική σας ζωή. Αυτό που λειτουργεί για εσάς, δεν σημαίνει ότι λειτουργεί για τους άλλους – και το αντίστροφο. Μείνετε πιστοί στις ηθικές σας αρχές.

  • Καρκίνος

Σε ό,τι αφορά τα ραντεβού, θα πρέπει να μάθετε να κατηγοριοποιείτε τα πράγματα. Κάποια ραντεβού είναι κατάλληλα για χαλαρή διασκέδαση, άλλα για πνευματώδεις συζητήσεις. Κάποια έχουν τις δυνατότητες να εξελιχθούν σε κάτι δυνατό και αληθινό. Μάθετε να διακρίνετε τι είναι τι.

  • Λέων

Ήρθε η ώρα να περιορίσετε τους περισπασμούς, διαφορετικά μπορεί να διαφύγουν τις προσοχής σας τα πιο σημαντικά πράγματα. Κάτι μαγειρεύεται ανάμεσα σε εσάς και έναν/μία σέξι τύπο/κοπέλα. Το να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σε αυτό είναι ζωτικής σημασίας τώρα.

  • Παρθένος

Το προσωπικό ερωτικό σας στυλ μπορεί να ξεκινήσει από κάπως πονηρό και να καταλήξει σε εξαιρετικά εκκεντρικό… Πάντα όμως παραμένει γοητευτικό. Αλλά θα πρέπει να υπολογίζετε ποιον έχετε απέναντί σας. Κάποιο ευαίσθητο άτομο μπορεί να τρομάξει και να φύγει.

  • Ζυγός

Βάλτε στην άκρη τις ανησυχίες σας. Έχετε πολλά πράγματα στο μυαλό σας τώρα, για να ασχοληθείτε με ερωτικά παιχνίδια του μυαλού… Ειδικά αν τα έχετε προκαλέσει εσείς στον εαυτό σας. Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να ασχοληθείτε με πιο σημαντικά πράγματα.

  • Σκορπιός

Εσείς και αυτό το συγκεκριμένο άτομο, κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος όσον αφορά τη σχέση σας; Ή μήπως ο ένας από εσάς θέλει απλά να περνάει καλά ενώ ο άλλος ψάχνει για σοβαρή σχέση; Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα.

  • Τοξότης

Δεν μπορείτε να κερδίσετε την αγάπη κάποιου σαν να ήταν βραβείο σε πανηγύρι, γι’ αυτό σταματήστε να προσπαθείτε. Εξάλλου, αν ρίξετε μια καλή ματιά σε αυτό το υποτιθέμενο κελεπούρι, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε γιατί έχετε πάθει τέτοια ψύχωση μαζί του.

  • Αιγόκερως

Έχετε αρχίσει να βγαίνετε με κάποιο άτομο. Αλλά δεν μπορεί να καταλάβει τη σχέση σας με ένα άλλο άτομο, που σας δένει μια πλατωνική φιλία. Μερικά πράγματα δεν χρειάζεται να εξηγηθούν. Αντ’ αυτού, φροντίστε να είστε διακριτικοί και διπλωματικοί με τις πληροφορίες που μοιράζεστε μαζί του.

  • Υδροχόος

Δεν αρέσει μόνο στα παιδιά να παίζουν χαλασμένο τηλέφωνο. Αρέσει και σε μερικούς ενήλικες. Αγνοήστε τα υπονοούμενα για το τελευταίο σας φλερτ ή για την ερωτική σας ζωή. Εκείνοι δεν ξέρουν την αλήθεια. Οι άνθρωποι που μετράνε για εσάς όμως την ξέρουν.

  • Ιχθύες

Είχατε την εντύπωση ότι εσείς και αυτό το άτομο κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος. Αλλά τον τελευταίο καιρό η επικοινωνία σας είναι προβληματική. Χαλαρώστε – πρόκειται απλά για μια περαστική φάση. Δεν θα ωφελήσει σε τίποτα να προσπαθήσετε να πιέσετε καταστάσεις. Απλά κάντε υπομονή και περιμένετε να περάσει.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play