Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο [2/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο [2/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (2/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (2/11/19).

  • Κριός

Σήμερα είναι καλή μέρα για να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σχέδιο με το ταίρι σας. Διαλέξτε κάτι που να είναι επωφελές και για τους δυο σας και σας αφήνει περιθώρια να εξερευνήσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Αν συνεργαστείτε, θα πετύχετε πολύ καλύτερα αποτελέσματα από όσα θα μπορούσε να επιτύχει ο καθένας μόνος του.

  • Ταύρος

Αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε πότε ήταν η τελευταία φορά που ξοδέψατε χρήματα για τον εαυτό σας, σήμερα ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι για αυτό. Αγοράστε κάτι όμορφο μόνο για εσάς, χωρίς ίχνος τύψης.

  • Δίδυμοι

Ο σύντροφός σας είναι πάντα στο μυαλό σας, αλλά ειδικά σήμερα τον σκέφτεστε περισσότερο από ποτέ. Κάντε του ένα τηλεφώνημα μέσα στη μέρα, για του πείτε πόσο σας λείπει. Θα νιώσετε και οι δύο όμορφα.

  • Καρκίνος

Σήμερα παρακολουθήστε προσεκτικά το ταίρι σας. Αν σας φαίνεται κάπως κουρασμένο, προσφερθείτε να το βοηθήσετε. Και η παραμικρή βοήθεια που θα δώσετε, θα εκτιμηθεί δεόντως. Είναι υπέροχο να ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας.

  • Λέων

Αν αισθάνεστε κάπως καταβεβλημένοι σήμερα, αφήστε το ταίρι σας να σας βοηθήσει. Κανείς δεν έχει την απαίτηση να τα κάνετε όλα μόνοι σας. Το να μπορείτε να βασιστείτε ο ένας στον άλλον, θα κάνει δυνατότερη τη σχέση σας.

  • Παρθένος

Μην αφήνετε την αναποφασιστικότητά σας να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας. Το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλά υπέροχα πράγματα και δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Ήρθε η ώρα να πάρετε το ταίρι σας από το χέρι και να βουτήξετε στα βαθιά.

  • Ζυγός

Ποτέ μην υποτιμάτε τη δύναμη ενός καλού φλερτ. Μπορείτε να έχετε το ταίρι σας του χεριού σας, απλά με ένα βλέμμα ή με ένα γύρισμα του λόγου. Να είστε βέβαιοι ότι θα το ευχαριστηθεί εξίσου με εσάς!

  • Σκορπιός

Η ικανότητά σας να μεταμορφώνεστε, κρατάει σε εγρήγορση το ενδιαφέρον του συντρόφου σας. Πάνω που νομίζει ότι σας έχει μάθει, του παρουσιάζετε κάτι καινούργιο και αναπάντεχο.

  • Τοξότης

Αν αισθάνεστε μελαγχολία, ίσως πρέπει να σκεφτείτε ότι σας περιτριγυρίζουν άνθρωποι που σας αγαπάνε και σας νοιάζονται. Υπάρχει το ταίρι σας, φυσικά – αλλά και ένας ισχυρός κύκλος φίλων που σας λατρεύουν.

  • Αιγόκερως

Σήμερα έχετε τόση πολλή ενέργεια, που το ταίρι σας δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί. Δεν θα ξέρει τι το βρήκε αλλά δεν θα του κακοπέσει. Κάντε κάτι αυθόρμητο και διασκεδαστικό μαζί.

  • Υδροχόος

Σήμερα κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για νέες δυνατότητες. Αν προκύψει μια καλή ευκαιρία, αρπάξτε την. Αν είστε πρόθυμοι, εσείς και το ταίρι σας μπορεί να ζήσετε μια μεγάλη περιπέτεια.

  • Ιχθύες

Συχνά αναρωτιέστε αν η κατεύθυνση που έχετε πάρει στη ζωή σας είναι η σωστή. Να ξέρετε ότι σε αυτά τα πράγματα, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Εσείς και το ταίρι σας μπορείτε να κάνετε αλλαγές κάθε φορά που το κρίνετε σκόπιμο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play