Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [31/10/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [31/10/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (31/10/19).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (31/10/19).

  • Κριός

Μη γίνεστε υπερβολικά επικριτικοί με τα καινούργια άτομα που γνωρίζετε. Το να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα δεν θα σας βοηθήσει μακροπρόθεσμα, ειδικά αν βρίσκεστε στο πρώτο ραντεβού. Κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε καν εσείς. Αφήστε την επικριτική διάθεση και γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι.

  • Ταύρος

Ήρθε η ώρα να αποβάλλετε από τη σκέψη σας κάποιο θέμα που σας απασχολούσε εδώ και αρκετό καιρό. Δεν αξίζει να αγχώνεστε τόσο. Σταματήστε να θέλετε να αναλύετε το πρόβλημα ξανά και ξανά. Προχωρήστε παρακάτω.

  • Δίδυμοι

Οι σκέψεις σας μπορεί να παρερμηνευθούν, αν προσπαθήσετε να καλύψετε με χιούμορ τις πραγματικές σας προθέσεις. Μπορεί να είναι μια εύκολη αμυντική τακτική… Αλλά όταν βρίσκεστε με άτομα που δεν σας γνωρίζουν καλά, δεν θα αντιληφθούν άμεσα την αίσθηση του χιούμορ σας. Καλό θα ήταν να είστε ειλικρινείς και όχι αστείοι.

  • Καρκίνος

Κάθε μέρα που είστε σε θέση να κάνετε τους άλλους να γελάσουν, είναι μια καλή μέρα. Σήμερα βρεθείτε με φίλους που χρειάζονται λίγο γέλιο στη ζωή τους, πείτε τους το πιο επιτυχημένο σας ανέκδοτο. Υπενθυμίστε στους ότι αν δουν τις καταστάσεις με χιούμορ, η ζωή τους θα γίνει καλύτερη.

  • Λέων

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, καλό θα ήταν να μην είστε τόσο παρορμητικοί. Ενώ ο αυθορμητισμός είναι σέξι, οι υπερβολικές εκπλήξεις μπορεί να τρομάξουν μια πιθανή αδερφή-ψυχή. Πάρτε τα πράγματα χαλαρά και καθυστερήστε τις μεγάλες ανακοινώσεις μέχρι να γνωριστείτε καλύτερα.

  • Παρθένος

Μην σκέφτεστε υπερβολικά για το αν θα ζητήσετε ραντεβού από κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αντί να αναλύετε κάθε πιθανή κατάληξη, αρπάξτε την ευκαιρία και κάντε το. Αν ρισκάρετε, θα σας βγει σε καλό.

  • Ζυγός

Αισθάνεστε καταβεβλημένοι και αυτό έχει αρχίσει να επηρεάζει την κοινωνική σας ζωή. Απομακρύνετε από τη λίστα με τις υποχρεώσεις σας, θέματα χαμηλής προτεραιότητας. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε περισσότερο χρόνο για χαλάρωση με τους φίλους σας.

  • Σκορπιός

Τα μυστικά υποτίθεται ότι πρέπει να μένουν κρυφά. Όσο και αν δελεάζεστε να τα ξεράσετε όλα στους περίεργους φίλους σας, δώσατε μια υπόσχεση που καλό θα ήταν να την κρατήσετε. Σεβαστείτε τις επιθυμίες του ατόμου που σας εμπιστεύθηκε.

  • Τοξότης

Μην βιάζεστε όταν κάποιες λεπτομέρειες θα πρέπει να εξεταστούν διεξοδικά. Μακροπρόθεσμα θα χαρείτε που πήρατε το χρόνο να αναλύσετε τα πάντα λεπτομερώς αντί να επισπεύσετε τις διαδικασίες.

  • Αιγόκερως

Σήμερα επικοινωνήστε με άτομα που βρίσκονται μακριά σας. Θα χαρούν που διαθέσατε χρόνο να τα αναζητήσετε. Μοιραστείτε μαζί τους τα τελευταία σας νέα και μάθετε τι συμβαίνει στην περιοχή τους. Μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε μια έκπληξη.

  • Υδροχόος

Σήμερα να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία σας με τους γύρω σας. Κάποιοι φίλοι σας μπορεί να είναι πιο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως στην κριτική. Παρόλο που δεν θέλετε οι φίλοι σας να πάρουν λάθος κατεύθυνση, ίσως δεν είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για ωμές αποκαλύψεις.

  • Ιχθύες

Ενώ είναι διασκεδαστικό να κάνετε φαντασιώσεις για το αντικείμενο του πόθου σας, ήρθε ο καιρός να αναλάβετε δράση. Σταματήστε να χρονοτριβείτε και κάντε την κίνησή σας. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να συμβεί, αν δεν προσπαθήσετε. Απλά κάντε το!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play