Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (26/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο (26/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (26/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Σάββατο (26/10/19).

Κριός

Η σημερινή ημέρα σας βρίσκει να αναλογίζεστε για τη σχέση σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε τα συναισθήματά σας και αφήστε το μυαλό σας ελεύθερο. Αργότερα μπορείτε να συζητήσετε τις σκέψεις σας με τον/την αγαπημένο/η σας.

Ταύρος

Σήμερα προσκαλέστε τους φίλους σας σε μια βραδινή έξοδο για δείπνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Λίγος χρόνος με την παρέα σας, θα σας ανανεώσει και τους δύο. Αργότερα που θα γυρίσετε στο σπίτι σας μπορείτε να χαλαρώσετε μόνοι.

Δίδυμοι

Σήμερα προσέξτε τα οικονομικά σας όταν κάνετε σχέδια για τη βραδινή σας έξοδο. Τον/την αγαπημένο/η σας δεν θα τον/την πειράξει αν κάνετε κάτι απλό. Εξάλλου, το μόνο που θέλει είναι να είστε μαζί.

Καρκίνος

Όλοι οι προβολείς είναι στραμμένοι πάνω σας σήμερα, οπότε είναι η ευκαιρία σας να λάμψετε. Βεβαιωθείτε ότι θα μοιραστείτε τις επιτυχίες σας με το ταίρι σας. Μην ξεχάσετε να του/της πείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Λέων

Σήμερα αισθάνεστε πιο ευαίσθητοι από ότι συνήθως – και αντιδράτε πολύ συναισθηματικά σε πράγματα που κανονικά δεν σας ενοχλούν. Ζητήστε από τον/τη σύντροφό σας να είναι ανεκτικός/ή μαζί σας για τις επόμενες ημέρες.

Παρθένος

Απόψε προγραμματίστε να περάσετε λίγο χρόνο με τους φίλους και τον/τη σύντροφό σας. Η παρέα με άλλους ανθρώπους θα σας αναζωογονήσει και θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση σας.

 Ζυγός

Η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για να εξερευνήσετε το άγνωστο, οπότε μείνετε στα γνωστά και δοκιμασμένα. Ο/Η σύντροφός σας θα είναι εκεί για εσάς, έτοιμος/η και πρόθυμος/η.

Σκορπιός

Σήμερα πηγαίνετε να δείτε μια ρομαντική ταινία με τον/την αγαπημένο/η σας. Μην ξεχάσετε να πάρετε άφθονα χαρτομάντιλα μαζί σας. Βλέποντας το δράμα στη ζωή κάποιου άλλου αποτυπωμένο στην οθόνη, θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε την συναισθηματική σας φόρτιση.

Τοξότης

Σήμερα μην πειστείτε να κάνετε κάτι που δεν θέλετε. Προτείνετε μια εναλλακτική στον/στη σύντροφό σας και βρείτε κάτι που να ταιριάζει και στους δύο.

Αιγόκερως

Να θυμάστε ότι δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από εσάς. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να φέρεται κάπως περίεργα σήμερα. Ίσως τον/την απασχολεί κάτι προσωπικό του/της που θέλει να το επεξεργαστεί μόνος/η του/της.

Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά σε κάποια νέα που θα ακούσετε, ειδικά αν προέρχονται από τον/τη σύντροφό σας. Φροντίστε να πάρετε πρώτα όλες τις πληροφορίες και να τις «χωνέψετε» πριν αναλάβετε δράση. Μπορεί να υπάρχει μια πολύ απλή λύση για το πρόβλημά σας.

Ιχθύες

Σήμερα είστε σε θέση να κατανοήσετε καλύτερα μια κατάσταση που σας προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό. Τώρα που ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, μπορεί να δείτε να λύνεται από μόνο του κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play