Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (24/10/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη (24/10/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (24/10/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Πέμπτη (24/10/19).

Κριός

Κρατήστε το κλίμα χαλαρό και γεμάτο φλερτ σήμερα. Αντί να πείτε στο ταίρι σας ακριβώς τι θέλετε να κάνετε μαζί του απόψε, αφήστε υπαινιγμούς. Όταν βρει τι έχετε στο μυαλό σας, φροντίστε να το ανταμείψετε.

Ταύρος

Για τις επόμενες μέρες μην ανησυχείτε για το μέλλον, απλά επικεντρωθείτε σε αυτά που γίνονται στο παρόν. Η καθημερινή σας ζωή με το ταίρι σας είναι ένα δώρο από μόνη της, οπότε απολαύστε την.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να εξασκήσετε τις ικανότητές σας στο φλερτ. Πείτε στο ταίρι σας ό,τι πιο ρομαντικό έχετε στο μυαλό σας. Ξεκινήστε με μερικά ακίνδυνα πειράγματα – και στη συνέχεια δημιουργήστε μια παθιασμένη ατμόσφαιρα.

Καρκίνος

Ακούστε προσεκτικά αυτά που σας λέει ο/η αγαπημένος/η σας σήμερα. Μην αφήνεστε να παρασυρθείτε από τις λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αν δεν είστε βέβαιοι για κάτι, ζητήστε επεξηγήσεις.

Λέων

Μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα με τον/την αγαπημένο/η σας αλλά μερικές φορές χρειάζεστε μια διαφορετική οπτική. Σήμερα περάστε λίγο χρόνο μιλώντας με τους φίλους σας. Θα αισθανθείτε όμορφα που θα μοιραστείτε τα νέα σας.

Παρθένος

Αν σήμερα αισθάνεστε διστακτικοί, να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να πάρετε τώρα μια απόφαση. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με τον/την αγαπημένο/η σας και ρωτήστε τον/την όσα χρειάζεστε ώστε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Ζυγός

Ξέρετε ότι μπορείτε να μοιραστείτε τα εσώψυχά σας με τον/την αγαπημένο/η σας, χωρίς να τρομάξει και να φύγει μακριά. Πείτε του/της όσα έχετε στο μυαλό σας σήμερα. Με το να μοιράζεστε τα προσωπικά σας θα έρθετε πιο κοντά.

Σκορπιός

Σήμερα να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί όταν παίρνετε αποφάσεις. Αν τα σχέδιά σας επηρεάζουν και τον – τη σύντροφό σας, βεβαιωθείτε ότι θα πάρετε και τη συνδρομή του/της. Κοιτάξτε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και να είστε βέβαιοι ότι θα κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Τοξότης

Μην περιμένετε από το ταίρι σας να παίρνει πάντα όλες τις αποφάσεις. Σήμερα πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και δημιουργήστε ένα σχέδιο που να λειτουργεί εξίσου καλά και για τους δυο σας. Μπορεί να το απολαύσετε τόσο που να σας γίνει συνήθεια.

Αιγόκερως

Σήμερα μπείτε κατευθείαν στο ψητό και μην χαραμίζετε το χρόνο σας με περίτεχνες εκφράσεις. Πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας όσα έχετε στο μυαλό σας, με τον πιο ευθύ και ξεκάθαρο δυνατό τρόπο. Έτσι είστε σίγουροι ότι θα γίνετε κατανοητοί.

Υδροχόος

Κάτι που ξεκινά σαν μια απλή συζήτηση γρήγορα, εξελίσσεται σε ένα «καυτό» πρελούδιο για κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον. Ο/Η αγαπημένος/η σας ξέρει ακριβώς τι πρέπει να πει για να σας ενθουσιάσει.

Ιχθύες

Μια κατάσταση που ήταν αρκετά ξεκάθαρη, μόλις έγινε λίγο πιο περίπλοκη. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για το πώς θα πρέπει να προχωρήσετε. Αν ο/η σύντροφός σας δεν ανησυχεί, το ίδιο θα πρέπει να κάνετε κι εσείς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play