Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (20/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Κυριακή (20/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Κυριακή (20/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Κυριακή (20/10/19).

  • Κριός

Αυτή είναι η καίρια στιγμή να κατασταλάξετε με τους στόχους σας, αγαπητοί Κριοί! Τώρα σας δίνονται οι ευκαιρίες για να αρχίσετε να υλοποιείτε ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Αν προσπαθείτε να τα θέσετε σε κίνηση, πλέον έχετε τα εχέγγυα για μεγάλες επιτυχίες. Επίσης, αξιοποιήστε το κλίμα για να έρθετε πιο κοντά με φίλους και γνωστούς. Ανακτήστε την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους που έχετε να μιλήσετε καιρό!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

  • Ταύρος

Τα άστρα σας συμβουλεύουν να διατηρήσετε τις προσδοκίες σας χαμηλά, αγαπητοί Ταύροι. Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα δράτε με διαφορετικές πρακτικές… Γι’ αυτό έχει σημασία να εστιάσετε στην αξιολόγηση των καταστάσεων και στα πιο σημαντικά θέματα της καθημερινότητάς σας. Μην σπαταλάτε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε πρόσωπα και πράγματα που μόνο κακό σας κάνουν!

  • Δίδυμοι

Σας κατακλύζει ένα καινούργιο κύμα θετικής ενέργειας και αποφασιστικότητας, αγαπητοί Δίδυμοι! Με αυτή την πολύτιμη ώθηση θα μπορέσετε να ξεπεράσετε δυσκολίες και εμπόδια, που νιώθατε ότι δεν σας επέτρεπαν να εξελίξετε τα σχέδιά σας. Σφύζετε από ζωή, έχετε πολλά όνειρα και μεγάλες φιλοδοξίες. Αξιοποιήστε τον δυναμισμό της περιόδου για να τα πραγματώσετε όλα τώρα!

  • Καρκίνος

Είναι υπερβολικά μεγάλη η λίστα των υποχρεώσεών σας, αγαπητοί Καρκίνοι; Μόνο η ψυχραιμία μπορεί να σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε όλα αυτά τα ζητούμενα! Επίσης, θα προκύψουν κάποια θέματα στο στενό περιβάλλον σας, που θα απαιτήσουν μεγάλο μερίδιο της ενέργειας αλλά και του χρόνου σας. Όσο αναστατωμένοι κι αν είστε, δεν πρέπει να αντιδράσετε υπερβολικά ούτε να παραδώσετε τα όπλα. Πρέπει να σταθείτε στο πλευρό των ανθρώπων που αγαπάτε, όπως θα περιμένατε να κάνουν κι εκείνοι για εσάς!

  • Λέων

Τα άστρα απαιτούν από εσάς να οργανωθείτε, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε έναν γενικότερο απολογισμό σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, επιθεωρήστε τις στρατηγικές σας, μελετήστε τη στάση σας απέναντι σε συγκεκριμένους ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτές οι διεργασίες θα σας επιτρέψουν να αποβάλλετε καθετί περιττό από τη ζωή σας. Έτσι θα την αναβαθμίσετε και να βελτιώσετε τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής σας!

  • Παρθένος

Μην αφήνετε τη ζωή να περνά κι εσείς να μένετε θεατές, αγαπητοί Παρθένοι! Η αισιοδοξία και ο έλεγχος των αντιδράσεών σας μπορούν να βοηθήσουν να μην βγείτε από την πορεία που έχετε χαράξει. Μην μένετε κλεισμένοι στο καβούκι σας, αφήστε τους ανθρώπους που σας αγαπούν να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Σύντομα θα είστε πανέτοιμοι να δράσετε αποφασιστικά, για να αδράξετε κάθε ευκαιρία που θα προσεγγίσει τον δρόμο σας!.

  • Ζυγός

Γίνετε πιο ορμητικοί και αποφασιστικοί, αγαπητοί Ζυγοί! Οι στόχοι σας είναι πιο κοντά στην πραγμάτωση απ’ όσο φαντάζεστε, γι’ αυτό μην παρεκκλίνετε από την πορεία που έχετε χαράξει. Είναι μόνο θέμα χρόνου να αρχίσετε να γεύεστε μόνο τη γλύκα της επιτυχίας. Η ικανοποίηση που θα νιώθετε, θα ανορθώσει ακόμα περισσότερο την αυτοπεποίθηση και τη δημιουργικότητά σας. Φροντίστε μόνο να μην κάνετε υπερβολές και να προσφέρετε χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και διασκέδαση!

  • Σκορπιός

Αξιοποιήστε το άνοιγμα όλων των διαύλων επικοινωνίας σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Αν δείξετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας, θα καταφέρετε να βρείτε πιο αποδοτικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε εδώ και καιρό. Να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε σε πιο στενή επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. Έτσι θα καταφέρετε να αποβάλετε τον αρνητισμό σας και να δείτε τις καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα!

  • Τοξότης

Ξέρετε καλά πόσο σημαντικό είναι να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, αγαπητοί Τοξότες! Αυτή τη σοφία σας καλείστε να επιστρατεύσετε τώρα: Είναι στο χέρι σας να δραπετεύσετε από τον αρνητισμό που σας περιβάλλει, να κάνετε όσα σας ευχαριστούν και φτιάχνουν το κέφι σας. Μέσα από τέτοιες δραστηριότητες θα φορτίσετε τις ενεργειακές μπαταρίες σας, για να ανανεωθούν οι αντοχές σας και να προχωρήσετε τα σχέδιά σας!

  • Αιγόκερως

Κάποιες δυσκολίες ή εμπόδια εμφανίζονται ξαφνικά, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτά έχουν τη δυναμική να σας πιέσουν αρκετά και να σας ωθήσουν να αλλάξετε στάση προς πολλά θέματα. Το ευχάριστο αυτής της συγκυρίας, είναι ότι θα γίνετε πιο πρακτικοί και αποφασιστικοί. Αρκεί μόνο να διατηρήσετε την πίστη και την ειλικρίνειά σας – τόσο προς τον εαυτό σας όσο και προς την πορεία που έχετε χαράξει. Να ξέρετε ότι θα βγείτε δυνατότεροι από αυτή τη δοκιμασία, με την αυτοπεποίθησή σας ανορθωμένη!

  • Υδροχόος

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Αυτό θα σας επιτρέψει να σημειώσετε πρόοδο στα σχέδιά σας, χωρίς άλλες καθυστερήσεις ή δισταγμούς. Να προσέξετε περισσότερο και τον εαυτό σας, που τον έχετε παραμελήσει τελευταία εξαιτίας του βεβαρυμμένου προγράμματός σας. Ασχοληθείτε με την υγεία, τη φυσική σας κατάσταση αλλά και την εμφάνισή σας. Μια ανανέωση και λίγη ξεκούραση, μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σας!

  • Ιχθύες

Πρέπει να ηρεμήσετε και να ισορροπήσετε, αγαπητοί Ιχθύες! Μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας επηρεάσει, μην κάνετε αλλαγές και μην γίνετε εριστικοί προς τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Σχόλια ή επικρίσεις που θα ακούσετε, μπορεί να οδηγήσουν στο να χάσετε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό σας προς κάποιους ανθρώπους – κάτι που θα είναι λάθος. Προτιμήστε να συζητήσετε ήρεμα και ειλικρινά κάθε προβληματισμό σας, για να καταλήξετε σε σωστά συμπεράσματα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play