Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (12/10/19)

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο (12/10/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (12/10/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (12/10/19).

Κριός

Η μέρα θα διέπεται από αποδοτική διαύγεια, αγαπητοί Κριοί! Αδράξτε την ευκαιρία για να κάνετε μια ρεαλιστική ανασκόπηση της ζωής σας. Είναι καιρός να μελετήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τις ευκαιρίες που σας προκύπτουν. Κάντε τα βήματά σας με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, για να φτάσετε πιο κοντά στα ζητούμενά σας. Αποκλείστε από το περιβάλλον σας κάθε αρνητική επίδραση και παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας. Σύντομα θα δείτε ότι τα θεμέλιά σας είναι στιβαρά, κάτι που θα ανορθώσει την αυτοπεποίθησή σας!

Ταύρος

Έχετε μπροστά σας ένα εξαιρετικά αίσιο σαββατοκύριακο, αγαπητοί Ταύροι! Ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο, αυτή η στιγμή είναι ιδανική για να πάρετε ρίσκα και να κάνετε δυναμικές κινήσεις. Οι θετικές εξελίξεις θα βελτιώσουν και τα οικονομικά σας, καθώς δεν αποκλείεται να κερδίσετε μια αύξηση ή και μια προαγωγή. Φροντίστε μόνο να μην ενθουσιαστείτε τόσο από την ευφορία στην ατμόσφαιρα, που να κάνετε βιαστικές κινήσεις. Να πατάτε γερά στο έδαφος και να παραμείνετε ρεαλιστές!

Δίδυμοι

Η πρόθεσή σας είναι να κάνετε καίριες αλλαγές προς το καλύτερο σε πολλούς τομείς, αγαπητοί Δίδυμοι! Ωστόσο, έχετε βιώσει αρκετές πιέσεις που ίσως αρχίζουν πλέον να καταπονούν τα όριά σας. Νιώθετε να χάνετε την αρτιότητα της πνευματικής αλλά και της σωματικής σας αντοχής. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να μην οπισθοχωρήσετε τώρα. Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε όλα εκείνα τα βήματα που δεν τολμήσατε στο παρελθόν. Παραμείνετε ψύχραιμοι και εστιασμένοι στην υλοποίηση των στόχων σας!

Καρκίνος

Οι εξελίξεις θα σας προσεγγίζουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αγαπητοί Καρκίνοι! Αυτή είναι η στιγμή που πρέπει κι εσείς να δράσετε εξίσου γρήγορα, προκειμένου να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Να επιστρατεύσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να μην εξαντληθείτε από το άγχος ή τον εκνευρισμό σας: Δεν πρέπει να πείτε ή να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Λειτουργήστε με γνώμονα τη λογική και όλα θα εξελιχθούν με αίσιο πρόσημο!

Λέων

Σας κατακλύζει η ενέργεια και η αποφασιστικότητα, αγαπητοί Λέοντες! Αξιοποιήστε αυτή την ώθηση, για να σημειώσετε πρόοδο σε αλλαγές που σκέπτεστε να κάνετε εδώ και καιρό. Το πλανητικό σκηνικό θα σας γεμίσει ελπίδα, θα ανορθώσει τη διάθεσή σας κατακόρυφα και θα βάλει τα όνειρά σας σε πιο αίσια πορεία. Να ξέρετε ότι θα είναι πολλά τα άτομα του στενού σας κύκλου που θα σταθούν στο πλάι σας για να σας βοηθήσουν. Το μέλλον σας διαγράφεται πιο ρόδινο απ’ όσο ονειρεύεστε!

Παρθένος

Πρέπει να δείτε τα πράγματα από διαφορετική οπτική, αγαπητοί Παρθένοι! Η ταχύτητα των εξελίξεων μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με τη διαύγεια της σκέψης σας, γι’ αυτό δεν πρέπει να παρασυρθείτε και βγείτε εκτός πορείας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε διορθωτικές κινήσεις, ειδικά όσο αφορά αποφάσεις και επιλογές που δεν σας εξελίσσουν. Με την εστίαση στους στόχους σας, θα επιστρέψετε αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Με ψυχραιμία και λογική, θα φτάσετε στην ανακούφιση και να χαλάρωση που αποζητάτε!

Ζυγός

Το σύμπαν σας καλεί να απομακρυνθείτε λίγο από τις κοινωνικές σας δράσεις, αγαπητοί Ζυγοί: Έχετε ανάγκη από μια επιθεώρηση στα δεδομένα σας, προκειμένου να καταλάβετε τη θέση που βρίσκεστε. Αυτό θα σας βοηθήσει να καθορίσετε και τη στάση σας έναντι συγκεκριμένων ανθρώπων και καταστάσεων. Τολμήστε να περάσετε από αυτή τη διεργασία, για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από κάποια μελλοντική έκθεση ή και προδοσία. Εστιάστε στους στόχους σας, προγραμματίστε τα επόμενα σχέδιά σας και μετά επιστρέψτε στην πολύβουη καθημερινότητά σας!

Σκορπιός

Κάποιες δυσκολίες ενδέχεται να ανακύψουν στην πορεία σας, αγαπητοί Σκορπιοί. Κάποια θέματα που θεωρούσατε ξεχασμένα, θα βγουν ξανά στην επιφάνεια – και ίσως πιεστείτε για να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι, ειδικά όσο αφορά προβλήματα στο οικιακό και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Μην τα παρακάμψετε πάλι, χειριστείτε τα και επιλύστε τα οριστικά αν θέλετε να προοδεύσετε. Αντισταθείτε στις παρορμητικές σας τάσεις, γιατί αυτές καθυστερούν την ωρίμανση και την εξέλιξή σας!

Τοξότης

Ίσως να υπάρξουν κάποια εμπόδια στα κανάλια επικοινωνίας σας, αγαπητοί Τοξότες! Αυτό μπορεί να σας γεμίσει με ανασφάλεια ή αβεβαιότητα, για την πορεία που έχουν πάρει κάποια θέματα στον επαγγελματικό τομέα. Νιώθετε να μην σας ακούν οι άλλοι ή να μην κατανοούν αυτά που θέλετε, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφωνίες και εντάσεις. Αφιερώστε χρόνο για να ηρεμήσετε, ώστε να μπορέσετε να κάνετε έναν ψύχραιμο και διπλωματικό διάλογο. Έτσι θα ξεκαθαρίσετε τα ζητούμενά σας και σύντομα θα είστε σε θέση να κάνετε κινήσεις προόδου!

Αιγόκερως

Ένα ήρεμο και ευχάριστο σαββατοκύριακο ξεκινά για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αξιοποιήστε το για να ανακτήσετε την ενέργεια και την αισιοδοξία σας, να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής. Βάλτε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας και μην διστάσετε να αποβάλετε όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Οι αλλαγές που θα κάνετε, θα βελτιώσουν πολύ την καθημερινότητά σας και θα σας φέρουν πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων σας!

Υδροχόος

Αυτή θα είναι μια θαυμάσια μέρα για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι! Να αναμένετε ευχάριστες εκπλήξεις και νέες εξελίξεις, που θα σας κάνουν ευτυχισμένους και θα ανορθώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Όχι μόνο θα ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας, θα βρείτε και νέες στρατηγικές τακτικές για να προσεγγίσετε περισσότερο την υλοποίηση των ονείρων σας. Μην αμφιβάλετε ότι τα άστρα είναι στο πλευρό σας για να διαπρέψετε!

Ιχθύες

Η πίεση της καθημερινότητας θα αρχίσει να χαλαρώνει πλέον, αγαπητοί Ιχθύες! Σε συνδυασμό με το δυναμισμό και την αισιοδοξία που σας διέπει, θα μπορέσετε να βάλετε σε σειρά τις υποχρεώσεις σας. Ανατρέψτε όσες πρακτικές βλέπετε να μην έχουν αποτέλεσμα, εστιάστε στη διεύρυνση των δικτύων σας για την προσέγγιση περισσότερων συμμάχων. Περάστε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και ακούστε τα προβλήματα τους, για να προσφέρετε τη βοήθειά σας όπου μπορείτε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play