Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (11/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (11/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (11/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (11/9/19).

  • Κριός

Μην αφήνετε κάτι που έγινε το πρωί να επηρεάσει τη διάθεσή σας για την υπόλοιπη μέρα. Είναι εύκολο να τα βρείτε με τον/την αγαπημένο/η σας μετά από έναν μικρό τσακωμό.

Με μια συγγνώμη και λίγες γλυκές κουβέντες, όλα θα ξαναγίνουν όπως πριν.

  • Ταύρος

Προσέξτε τα συναισθήματα ζήλειας σήμερα. Η σχέση σας είναι σταθερή, οπότε μην ψάχνετε λόγους για να δημιουργήσετε ταραχές. Η εμπιστοσύνη σας προς τον/τη σύντροφο σας σημαίνει πολλά για αυτόν/αυτήν.

  • Δίδυμοι

Κάποιες φορές οι πράξεις λένε περισσότερα από τα λόγια. Δώστε προσοχή στα σημάδια που σας στέλνει σήμερα ο/η σύντροφος σας. Αν σας φαίνονται προβληματισμένοι για κάτι, προσπαθήστε να μάθετε τι συμβαίνει ακόμη και αν σας λένε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

  • Καρκίνος

Σήμερα αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αν δεν ξέρετε καλά περί τίνος πρόκειται. Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες και συζητήστε τις με τον/την αγαπημένο/η σας. Μαζί θα αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο για εσάς.

  • Λέων

Είναι δελεαστικό να ξεπετάτε γρήγορα τα δυσάρεστα θέματα αλλά αν θέλετε να τα επιλύσετε θα πρέπει να τα εξετάσετε πιο βαθιά. Καθίστε με τον/την αγαπημένο/η σας και συζητήστε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Θα είναι ευκολότερο από ότι πιστεύετε.

  • Παρθένος

Σήμερα αισθάνεστε κάπως ανήσυχοι. Μιλήστε με τον/την αγαπημένο/η σας και προσπαθήστε να εντοπίσετε τι αλλαγές θα πρέπει να κάνετε. Αν ξέρετε τι ψάχνετε, θα είναι ευκολότερο να το βρείτε.

  • Ζυγός

Δεν είστε τσιγκούνηδες στην αγάπη που μοιράζεστε με τον/την αγαπημένο/η σας. Δώστε τους απλόχερα την στοργή σας – δείξτε τους πόσο τους νοιάζεστε. Μπορεί να μην σας το λένε, αλλά τους αρέσει πολύ!

  • Σκορπιός

Όταν τα πράγματα στη σχέση σας δυσκολεύουν, θα πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας για να συνεχίσετε να προσπαθείτε. Αν ενώσετε τις προσπάθειες σας με τον/τη σύντροφό σας, θα ανταμειφτείτε με μια δυνατή, δεμένη σχέση.

  • Τοξότης

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη για λίγη ενδοσκόπηση. Ο/Η σύντροφος σας θα δείξει κατανόηση αν του/της πείτε ότι χρειάζεστε λίγο χρόνο μόνοι. Φροντίστε τον εαυτό σας και η μελαγχολία θα σας περάσει.

  • Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας για να σκεφτείτε τη ζωή και τη σχέση σας. Διαβεβαιώστε τον/τη σύντροφό σας ότι δε συμβαίνει κάτι κακό, απλά αισθάνεστε κάπως εσωστρεφείς.

  • Υδροχόος

Θέλετε να αισθάνεστε χρήσιμοι στη σχέση σας. Ρωτήστε τον/τη σύντροφό σας να σας πει τι μπορείτε να κάνετε για να τους βοηθήσετε. Μπορεί να εκπλαγείτε από αυτά που θα ακούσετε.

  • Ιχθύες

Αναβάλλετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις μέχρι να είστε απόλυτα βέβαιοι για τις επιλογές σας. Εξηγήστε στον/στη σύντροφό σας ότι χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε τα πράγματα και να είστε βέβαιοι ότι θα δείξει κατανόηση.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play