Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (10/9/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (10/9/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (10/9/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (10/9/19).

  • Κριός

Σήμερα βάλτε στην άκρη τις δικές σας ανησυχίες και επικεντρωθείτε στις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Μπορεί να μην σας το πουν με λόγια, αλλά αν δώσετε προσοχή στα σημάδια θα καταλάβετε τι χρειάζονται από εσάς.

  • Ταύρος

Σήμερα ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την εμφάνισή σας. Ο/Η σύντροφός σας σάς αγαπάει ακριβώς έτσι όπως είστε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να φροντίζετε τον εαυτό σας. Αν κάνετε μια προσπάθεια να δείχνετε στα καλύτερά σας θα τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

  • Δίδυμοι

Σήμερα ενδώστε στην κουλτουριάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας και κάντε μια πνευματική δραστηριότητα με τον/την αγαπημένο/η σας. Μια διάλεξη για κάποιο θέμα που ενδιαφέρει και τους δύο, μπορεί να σας δώσει το έναυσμα για μια ωραία συζήτηση.

  • Καρκίνος

Σήμερα προσφέρετε στον εαυτό σας και στον/στη σύντροφό σας κάτι από τη φύση. Ένα μπουκέτο από όμορφα λουλούδια στην κρεβατοκάμαρα, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ήρεμη και ρομαντική ατμόσφαιρα.

  • Λέων

Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι σαφώς ο/η ερωτικός/ή σας σύντροφος αλλά πάνω από όλα είναι ένας/μία καλός/ή σας φίλος/η. Σήμερα δείξτε τους πόσο σημαντικοί είναι για εσάς. Ακόμη και μια μικρή χειρονομία είναι σημαντική, αν την κάνετε με την καρδιά σας.

  • Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να θυμάστε πολλές λεπτομέρειες αλλά αν καταφέρετε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρετε. Θέστε έναν στόχο και μόλις τον πετύχετε, γιορτάστε το με τον/την αγαπημένο/η σας.

  • Ζυγός

Σήμερα θα χρειαστεί λίγη επιπλέον προσπάθεια για να διατηρήσετε την ισορροπία σε όλα όσα πρέπει να γίνουν. Ο/η σύντροφός σας θα δείξει κατανόηση αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να τους παραμελήσετε.

  • Σκορπιός

Αν κολλήσετε κάπου σήμερα, δοκιμάστε να ανταλλάξετε μερικές ιδέες με τον/την αγαπημένο/η σας. Μαζί θα καταφέρετε να βρείτε μια λύση, που θα είναι καλύτερη από αυτό που θα σκεφτόσασταν μόνοι σας.

  • Τοξότης

Αν υπάρχει κάτι ξεχωριστό που ονειρεύεστε, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το μοιραστείτε με τον/τη σύντροφό σας. Τους ευχαριστεί να σας κάνουν χαρούμενους, οπότε δώστε τους την κατάλληλη ευκαιρία.

  • Αιγόκερως

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να δοκιμάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να το μοιραστείτε μαζί τους. Αν ντρέπεστε να το πείτε δυνατά, μπορείτε να τους το δείξετε με κάποιον τρόπο.

  • Υδροχόος

Κάποιο προσωπικό σας ζήτημα μπορεί να χαλάσει τη διάθεσή σας σήμερα. Ο/Η σύντροφος σας μπορεί να σας αλλάξει τη διάθεση, αρκεί να τον/την αφήσετε. Μην φοβάστε να το μοιραστείτε μαζί του/της – θέλει να είναι πάντα στο πλευρό σας.

  • Ιχθύες

Στις σχέσεις θα πρέπει να μοιράζεστε αλλά δεν θέλετε να μπείτε στη διαδικασία να κρατάτε λογαριασμό. Ο καθένας από εσάς κάνει διαφορετικά πράγματα για τον άλλον αλλά και οι δύο συνεισφέρετε το ίδιο στη σχέση σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play