Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για την Πέμπτη (22/8/19)

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για την Πέμπτη (22/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Πέμπτη (22/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Πέμπτη (22/8/19).

Κριός

Απομακρυνθείτε από τη σκηνή για να μην ρισκάρετε την αξιοπιστία σας, αγαπητοί Κριοί! Μια τάση σας να στραφείτε στο δράμα ενδέχεται να προκαλέσει αμφιβολίες για την αυθεντικότητα των λεγομένων σας. Γι’ αυτό ευθύνεται ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, που σας καλεί να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με όσα δημοσιοποιείτε: Ίσως κάποια σημαίνοντα στοιχεία μιας κατάστασης να αλλάξουν στη διάρκεια της ημέρας. Η σύνεση είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από σπατάλη χρόνου!

Ταύρος

Προτιμήστε να μασάτε παρά να μιλάτε, αγαπητοί Ταύροι! Μια όψη οξύτητας ανάμεσα στον φλύαρο Ερμή και τη Σελήνη από το ζώδιό σας, μπορεί να μειώσει το μέτρο σας. Το να ξεστομίσετε ακατέργαστες τις σκέψεις σας, μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα όλων των τύπων τις σχέσεις σας. Μπορείτε να επισημάνετε κάποια μελανά σημεία, αρκεί να μην αποκαλύψετε μυστικά ή να μην ξεπεράσετε τα επαγγελματικά σας όρια!

Δίδυμοι

Προσέξτε τα ασαφή μηνύματά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Είναι πιθανό να συγκρουστείτε με ένα ιδιαίτερο άτομο, με την υπερβολική «κάλυψη» των θέσεών σας. Η Σελήνη από τον νεφελώδη 12ο Οίκο σας, συγκρούεται με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή. Μπορείτε να κερδίσετε πολύ περισσότερα με την ελαστικότητα, ειδικά αν δεν θέλετε να διακόψετε αυτή τη σχέση. Να θυμάστε ότι ένας συμβιβασμός μπορεί να κάνει θαύματα. Παράλληλα, προτιμήστε να μιλήσετε τηλεφωνικά ή δια ζώσης, αν κάνετε σχέδια που αφορούν και άλλους. Έτσι θα αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις!

Καρκίνος

Δεν θα σας δώσουν απάντηση τα πέταλα της μαργαρίτας, αγαπητοί Καρκίνοι! Αν αποζητάτε απαντήσεις, βάλτε τα δεδομένα σας κάτω και μετρήστε τα υπέρ και τα κατά. Μια όψη τετραγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή της λογικής, μπορεί να σας φτάσει στα άκρα. Πριν χάσετε το μέτρο, σκεφτείτε ρεαλιστικά ότι κάθε σχέση έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Αντί να αναμένετε από τους άλλους να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας, ξαναβρείτε εσείς όσα σας παθιάζουν. Αυτό μπορεί να κάνει θαύματα στην αναζωπύρωση των αισθημάτων σας!

Λέων

Μετρήστε τους συμμάχους σας αφού στηρίξετε πρώτα εσείς τον εαυτό σας, αγαπητοί Λέοντες! Ένα τετράγωνο έντασης ανάμεσα στον Ερμή από το ζώδιό σας και τη Σελήνη, ίσως στρέψει την προσοχή σας σε κάποια οικογενειακά θέματα. Δεν χρειάζεται να παραμερίσετε παντελώς τα δικά σας σχέδια στο μεταξύ. Και αν ένα δικό σας άτομο προσπαθήσει να σας προκαλέσει, μην πέσετε στην παγίδα. Αργότερα θα καταφέρετε να θέσετε και τους δικούς σας προβληματισμούς!

Παρθένος

Πρέπει να κινηθείτε με μικρότερη ταχύτητα από αυτή που θα θέλατε, αγαπητοί Παρθένοι! Ένα τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή θα αναδεύει τις λεπτομέρειες, γι’ αυτό επιστρατεύστε το οργανωτικό σας χάρισμα. Καλό θα είναι να έχετε τα ηνία της κατάστασης, αρκεί να μην αναλάβετε και τις ευθύνες άλλων. Είναι λογικό να δυσκολεύεστε να εμπιστευτείτε άτομα που σας εξέθεσαν… Όμως ενδέχεται να πρέπει να κάνετε εσείς πιο ξεκάθαρα τα καθήκοντα του καθενός. Λειτουργήστε ως οργανωτές, όχι ως επικριτές ή θύματα!

Ζυγός

Μήπως διαγράφετε συνεχείς κύκλους, αγαπητοί Ζυγοί; Γι’ αυτό ευθύνεται μια όψη έντασης ανάμεσα στην τεταμένη Σελήνη και τον λεπτολόγο Ερμή. Πολλά θα σας φαντάζουν περίπλοκα, ενώ και κάποιος μπορεί να σας πιέσει σχεδόν στα όριά σας. Πριν περάσετε στην άμυνα, διερευνήστε πόση δόση αλήθειας έχουν τα λόγια του: Μήπως δεν εκπληρώνετε το δικό σας μερίδιο στη μεταξύ σας σχέση; Όποια πλευρά κι αν έχει δίκιο, το σημαντικό είναι να προσφέρει ο καθένας αυτό που θέλει χωρίς υπερβολικές προσδοκίες!

Σκορπιός

Ώρα να πάρετε τα ηνία των καταστάσεων, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια αιχμηρή όψη ανάμεσα στον Ερμή της επικοινωνίας και τη Σελήνη, θα σας ωθήσει να κινηθείτε στους ρυθμούς που θα επιλέξετε εσείς. Είναι η ιδανική στιγμή να προοδεύσετε κάθε εγχείρημα ή υποχρέωσή σας, αφού κλείσετε όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές και εφαρμογές σας. Θα σας εκπλήξει η ροή της δημιουργικότητάς σας, όταν δεν αποσπάται η προσοχή σας σε αναρτήσεις και μηνύματα!

Τοξότης

Η έμπνευση και η επινοητικότητά σας χτυπούν κόκκινο, αγαπητοί Τοξότες! Αν και είστε απόλυτα εστιασμένοι στα καθήκοντά σας, ενδέχεται να χρειαστείτε πιο αυστηρό πρόγραμμα για να αποδώσετε. Επί αυτού ευθύνεται μια σύγκρουση ανάμεσα στον Ερμή και τη Σελήνη, στον τομείς σας των οραμάτων και της οργάνωσης. Είναι πιθανό να μην μοιράζονται τη δική σας ορμή οι συνεργάτες σας. Μην απογοητευτείτε και μην τους πιέσετε, ειδικά αν δεν θέλετε να γκρεμίσετε τις μεταξύ σας γέφυρες. Σε κατοπινό στάδιο, θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας που πατήσατε και λίγο το φρένο!

Αιγόκερως

Η άρνηση δεν θα σας βοηθήσει αυτή την περίοδο, αγαπητοί Αιγόκεροι… Μια προκλητική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, απαιτεί από εσάς να αποδεχθείτε όσα κρύβετε κάτω από το χαλί. Τίποτα δεν θα αλλάξει επειδή το αγνοείτε, γι’ αυτό προτιμήστε τον ρεαλισμό. Αν κάτι αφορά και άλλα άτομα, αποφασίστε αν θα ξεπεράσετε την όποια απογοήτευσή σας και θα τα αποδεχθείτε με τα καλά και τα αρνητικά τους. Εναλλακτικά, μπορείτε να συζητήσετε μαζί τους με διακριτικότητα και ψυχραιμία.

Υδροχόος

Είστε από φύση σας κοινωνικοί και θέλετε να δημοσιοποιείτε πολλές πτυχές σας, αγαπητοί Υδροχόοι. Αλλά μια όψη έντασης ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή, απαιτεί να αντισταθείτε: Μην ενδώσετε στην παρόρμηση να μετατρέψετε τα πάντα σε δημόσιο θέμα! Δεν έχετε χρόνο για ανούσιες κουβέντες, γι’ αυτό η φλυαρία θα μειώσει την ποιότητα των συζητήσεών σας. Αν πρέπει να δείτε πολλούς ανθρώπους, κλείστε χωριστές συναντήσεις. Προτιμήστε τις πρόσωπο με πρόσωπο επαφές, ειδικά αν αφορούν τα επαγγελματικά σας!

Ιχθύες

Διαφυλάξτε τις σχέσεις σας, αγαπητοί Ιχθύες! Όση διάθεση για σκληρή δουλειά κι αν έχετε, μια προκλητική όψη ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ερμή σας προειδοποιεί: Μην βάζετε την καριέρα πάνω από τους ανθρώπους σας, γιατί ίσως καταλήξετε με το λάπτοπ ως καλύτερο φίλο σας. Αν θέλετε να διατηρήσετε τους ανθρώπους που σας στηρίζουν, δώστε τους τον χώρο, τον χρόνο και το συναίσθημα που δικαιούνται!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play