Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για την Δευτέρα (19/8/19)

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για την Δευτέρα (19/8/19)
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Δευτέρα (19/8/19).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, Δευτέρα (19/8/19).

Κριός

Η έναρξη της εβδομάδας σας θα είναι εξαιρετικά αίσια και δημιουργική, αγαπητοί Κριοί! Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να μελετήσετε την ουσία όλων εκείνων των θεμάτων που αναβάλετε εδώ και καιρό. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να εξουθενώσετε τον εαυτό σας!

Ταύρος

Η εβδομάδα σας προβλέπεται να ανοίξει με ιδιαίτερα ευνοϊκό πρόσημο, αγαπητοί Ταύροι! Θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στη συμπεριφορά αλλά και τη στρατηγική σας. Θα νιώσετε να ανορθώνεται η αυτοπεποίθησή σας και σύντομα θα σημειώνετε ουσιαστική πρόοδο. Αρχίστε να βαδίζετε με μεγαλύτερη σιγουριά στον δρόμο της επιτυχίας: Με όπλο σας την αισιοδοξία σας, να ξέρετε ότι η αποτυχία δεν υπάρχει στις προοπτικές σας!

Δίδυμοι

Μήπως υπάρχουν κάποια θέματα που σας πιέζουν στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή, αγαπητοί Δίδυμοι; Με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας θα νιώσετε ότι μπορείτε να προσεγγίσετε πολύ πιο εύκολα την επίλυσή τους! Αυτή η εξομάλυνση της ατμόσφαιρας θα βοηθήσει πολύ την ψυχολογία σας. Θα μπορείτε πλέον να ηρεμήσετε αλλά και για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Καρκίνος

Με μια σύσταση προς εσάς ανοίγουν τα άστρα την καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Καρκίνοι: Φροντίστε να μην διαταράξετε την αρμονία και την ισορροπία, που έχετε επιφέρει στη ζωή σας με πολύ κόπο. Παράλληλα, αυτή η περίοδος είναι αίσια για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες αλλά και να συναντήσετε άτομα που έχετε να δείτε καιρό!

Λέων

Με θετικές προοπτικές για εσάς ανοίγει την αυλαία της η καινούργια εβδομάδα, αγαπητοί Λέοντες! Αναμένεται να έρθουν στο φως οι αίσιες εξελίξεις που έχουν προκύψει, σε κάποια θέματα που θεωρούσατε δυσεπίλυτα μέχρι πρόσφατα. Το σύμπαν έχει επιστρατεύσει στο πλάι σας και την Θεά Τύχη, γι’ αυτό κάθε προσπάθεια προσέγγισης των στόχων σας θα στεφθεί με επιτυχία. Σύντομα θα δείτε να θριαμβεύετε σε ό,τι έχετε ποθήσει, κάτι που θα ανορθώσει την αυτοπεποίθηση και θα τονώσει την αισιοδοξία σας!

Παρθένος

Τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτά θα σας ωθήσουν να εξασφαλίσετε την επιτυχία σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Κάποιες απογοητεύσεις και απαισιόδοξες σκέψεις που σας είχαν καταβάλει τον τελευταίο καιρό, πλέον θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θα νιώσετε να βρίσκετε λύσεις με μόνιμο χαρακτήρα, ακόμα και σε προβλήματα που χρονίζουν. Συνεχίστε με αυτή την οπτική και σύντομα θα αναδειχθείτε θριαμβευτές!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, δίνετε μάχες σε πολλά μέτωπα τον τελευταίο καιρό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορείτε να πετύχετε σε όλους τους τομείς ταυτόχρονα. Αυτό που σας χρειάζεται, είναι να κάνετε λίγα βήματα πίσω για να ανασυνταχθείτε. Η καλύτερη οργάνωση είναι αυτή που θα αποτρέψει μελλοντικές αναταράξεις. Παράλληλα, να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί με τους ανθρώπους που θα σας προσεγγίζουν: Εσείς θα θεωρείτε ότι θέλουν να σας βοηθήσουν, ενώ ουσιαστικά θα θέλουν μόνο να σας βλάψουν. Επιστρατεύσετε την επιδεξιότητά σας για να τους παραμερίσετε και να προσηλωθείτε στους στόχους σας και μόνο!

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα καταφέρετε επιτέλους να δείτε ξεκάθαρα! Από την αρχή της νέας εβδομάδας θα εντοπίσετε τα εμπόδια που υπάρχουν στην πορεία σας και δεν σας αφήνουν να προοδεύσετε. Πρέπει να τα χειριστείτε άμεσα και να τα βγάλετε από τη ζωή σας, γιατί η αρνητική τους επίδραση δεν σας επιτρέπει να αφοσιωθείτε στους στόχους σας. Σε αυτή τη διαδικασία θα έχετε τη στήριξη των ανθρώπων που σας αγαπούν, κάτι που θα σας ευχαριστήσει πολύ και θα σας γεμίσει ικανοποίηση!

Τοξότης

Μπαίνετε στην καινούργια εβδομάδα με μια εντελώς διαφορετική οπτική για τη ζωή σας, αγαπητοί Τοξότες! Έχει φτάσει η στιγμή να κάνετε μια ανάπαυλα και να χαλαρώσετε, για να καθαρίσετε το μυαλό και τις σκέψεις σας. Έτσι θα κάνετε μια πιο δυναμική επάνοδο την κατάλληλη στιγμή. Ήδη τις απογευματινές ώρες θα νιώθετε πιο ξεκούραστοι και ανανεωμένοι, με την αποφασιστικότητά σας σε υψηλά επίπεδα. Είναι η ιδανική στιγμή για να πάρετε καίριες αποφάσεις για τα θέματα που σας προβληματίζουν εδώ και καιρό!

Αιγόκερως

Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Έχετε καταφέρει να χαράξετε την κατάλληλη πορεία για εσάς, γι’ αυτό δεν πρέπει να επιτρέψετε να σας επηρεάσουν οι αντιξοότητες που μπορεί να προκύψουν. Τα γεγονότα θα εξελίσσονται με μεγάλη ταχύτητα με την έναρξη της καινούργιας εβδομάδας. Γι’ αυτό να είστε σε επαγρύπνηση και έτοιμοι να αντιδράσετε γρήγορα για να διατηρήσετε τον έλεγχο!

Υδροχόος

Επιτέλους τα πράγματα αλλάζουν πορεία, αγαπητοί Υδροχόοι! Η έναρξη της καινούργιας εβδομάδας θα σας επιτρέψει να αρχίσετε να χαλαρώνετε, για να απολαύσετε τις θετικές εξελίξεις στα σχέδιά σας. Μπαίνετε σε μια πολύ πιο δημιουργική φάση, με την ενέργεια και τον δυναμισμό σας ως εργαλεία. Θα καταφέρετε να βρείτε τις πιο καινοτόμες λύσεις, ακόμα και σε προβλήματα που σας κρατούσαν βαλτωμένους στο παρελθόν!

Ιχθύες

Έχετε ανοίξει πολλά μέτωπα με τα οποία παλεύετε ταυτόχρονα, αγαπητοί Ιχθύες! Όταν κινείστε σε τόσο διαφορετικές κατευθύνσεις, είναι αδύνατον να μπορέσετε να θέσετε προτεραιότητες. Αυτό που σας χρειάζεται άμεσα, είναι να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε. Θα δείτε ότι όλα θα πάρουν πιο αίσια πορεία όσο θα εξελίσσεται η καινούργια εβδομάδα!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play