Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για το Σάββατο (10/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για το Σάββατο (10/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Σάββατο (10/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Σάββατο (10/8/19).

Κριός – Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Η παραδοχή ότι είστε ανοικτοί στην αλλαγή είναι το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Μπορεί να μην αισθάνεστε τόσο άνετα με τον που πάνε τα πράγματα, αλλά βλέπετε τη μεγάλη εικόνα και αισθάνεστε σίγουροι ότι παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Ταύρος – Κάρτα: Ο Θάνατος

Το κλείσιμο ενός παλιού, ξεπερασμένου κεφαλαίου στη ζωή σας σας δίνει το κίνητρο να δοκιμάσετε κάτι νέο. Είστε έτοιμοι για μεγαλύτερα και καλύτερα πράγματα και είναι υπέροχο όταν το σύμπαν σας δίνει ένα σπρώξιμο.

Δίδυμοι – Κάρτα: Η Σελήνη

Κάτι που δεν περιμένατε να προκύψει αποκαλύπτει σήμερα το άσχημο κεφάλι του. Ίσως να μην είστε όσο προετοιμασμένοι θέλατε, αλλά γνωρίζοντας την αλήθεια για το πρόβλημα ξέρετε πώς να το σταματήσετε πριν ξεφύγει από τον έλεγχο σας.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Πύργος

Δεν πρέπει να αφήσετε μια αναποδιά να καθορίσει το πώς αισθάνεστε. Όλοι βιώνουν ταλαιπωρίες που προκαλούν ντροπή, ενοχή και απογοήτευση. Ωστόσο, είστε μεγαλύτεροι από μια στιγμή και μπορείτε να ξεσκονίσετε τα ρούχα σας και να σηκωθείτε και πάλι.

Λέων – Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Ήρθε η ώρα να αφήσετε τις δικαιολογίες και να κάνετε αυτά που αναβάλλετε πολύ καιρό. Υπάρχουν πράγματα που θέλατε να τελειώσετε; Υπάρχουν συναντήσεις που έπρεπε να κάνετε; Μην αφήνετε τα μικρά πράγματα να σας αποσπούν από το να κάνετε τα μεγάλα πράγματα.

Παρθένος – Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Μη φοβάστε να ρωτήσετε κάποιον αν θα ήθελε βοήθεια. Ένα άτομο ή μια κατάσταση θα μπορούσε να επωφεληθεί από την εμπειρία σας και μπορεί να είναι καλή ευκαιρία και για σας. 

Ζυγός – Κάρτα: Το δύο των ράβδων

Μην κάνετε πολλά πράγματα σήμερα. Επιλέξτε σε ποια έργα θα εστιάσετε. Μπορεί να υπάρχουν πολλά πράγματα που ανταγωνίζονται για τον χρόνο σας και θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες για να κάνετε τα πάντα.

Σκορπιός – Κάρτα: Το έξι των ράβδων

Βοηθάτε τους άλλους να ζήσουν μια καλύτερη ζωή όσο προσπαθείτε να βελτιώσετε τη δική σας. Η αρχή μιας νέας ρουτίνας μπορεί να είναι δύσκολη στην αρχή, αλλά η επιμονή θα έχει καταπληκτικά αποτελέσματα.

Τοξότης – Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Προσέξτε όλες τις επιλογές που έχετε μπροστά σας. Ποια βλέπετε τον εαυτό σας να ακολουθεί μακροπρόθεσμα; Αυτή είναι μια δημιουργική περίοδος στη ζωή σας όπου είστε ανοιχτοί στο να δημιουργήσετε κανόνες όπως προχωράτε και να ορίσετε τη ζωή σας με τον τρόπο που χρειάζεστε.

 

Αιγόκερως – Κάρτα: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Μαθαίνετε πώς να μεγαλώνετε, όχι πώς να παραμένετε κολλημένοι σε ένα μοτίβο. Είστε υπεύθυνοι για μερικά πράγματα και βεβαίως, με πολλά πράγματα μπροστά σας, το άγχος σας μπορεί να σας πνίξει. Ίσως χρειαστεί να ζητήσετε συμβουλές από άλλους, ιδιαίτερα όσους εμπιστεύεστε. Μείνετε ταπεινοί καθώς δουλεύετε προς την πραγματοποίηση των στόχων σας.

Υδροχόος – Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Δείξτε δύναμη μπροστά στις νέες προκλήσεις. Είστε φτιαγμένοι για να τις ξεπερνάτε. Προσπαθήστε να μην τρομοκρατηθείτε από τα βουνά που πρέπει να ανεβείτε.

Ιχθύες – Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Η αισιοδοξία δεν σημαίνει ότι δεν θα συμβούν κακά πράγματα, αλλά σας βοηθά να μείνετε συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέπετε στην κακή ενέργεια να χαλάει την ημέρα σας. Δείτε όλα όσα έχετε. Σκεφτείτε το μέλλον. Θυμηθείτε πόσο μακριά έχετε φτάσει και μην ξεχνάτε ότι πάτε κάπου.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play