Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Παρασκευή (9/8/19)

Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για την Παρασκευή (9/8/19)
Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Παρασκευή (9/8/19).

Ζώδια: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Παρασκευή (9/8/19).

Κριός – Κάρτα: Ο Θάνατος

Οι καταστάσεις αλλάζουν, όπως κι εσείς. Αν αγαπάτε την αγάπη, μην παλεύετε ενάντια στην ευκαιρία που έχετε να την βιώσετε πληρέστερα. Μπορεί να μην καταλάβετε το γιατί σε κάτι που δεν λειτούργησε καλά στο παρελθόν αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό που έρχεται είναι εκατό φορές καλύτερο.

Ταύρος – Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Εκεί που δεν το περιμένετε κάτι εκπληκτικό μπορεί να έρθει στον δρόμο σας μέσω ενός φίλου ή συνεργάτη που έχει μια σύνδεση. Μπορεί να κερδίσετε κάποια εισιτήρια για μια εκδήλωση που θέλατε να πάτε αλλά δεν μπορούσατε να πάρετε. Μπορεί να δείτε μια κατάσταση να γυρίζει και να γίνεται πιο θετική απ’ ό,τι στο παρελθόν.

Δίδυμοι – Κάρτα: Η Εγκράτεια

Έχετε υπομονή. Κάποια πράγματα δεν συμβαίνουν πάντα στο χρονικό πλαίσιο που πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο. Αντ’ αυτού, πρέπει να περιμένετε και να δείτε. Αυτό που μπορεί να μοιάζει με δοκιμασία της υπομονής σας είναι στην πραγματικότητα η προστασία που θέτει τον σύμπαν στη ζωή σας για να σας κρατήσει μακριά από μια κακή στιγμή.

Καρκίνος – Κάρτα: Ο Κόσμος

Όσον αφορά το να βγάλετε περισσότερα χρήματα, να βελτιώσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε κάτι που πραγματικά θέλετε, πρέπει να δείτε την ευρύτερη εικόνα. Ναι, ίσως μπορείτε να το αποκτήσετε τώρα, αλλά αν η χρονική στιγμή δεν είναι τέλεια, περιμένετε.

Λέων – Κάρτα: Το άρμα

Μια προσωπική πρόκληση είναι πάντα ενοχλητική, αλλά εάν δεν χρειαζόταν να δοκιμάζετε νέα πράγματα, να βγαίνετε από τα όριά σας ή να νιώθετε ότι πρέπει να αποδείξετε την αξία σας μερικές φορές, ίσως να μην βλέπατε ποτέ πόσα έχετε μάθει με το πέρασμα του χρόνου. Είναι καλό να βλέπετε την πρόοδό σας.

Παρθένος – Κάρτα: Ο Τρελός

Είναι ανόητο να μην δοκιμάσετε κάτι άγνωστο μόνο και μόνο επειδή δεν ξέρετε τι να περιμένετε. Μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι απρογραμμάτιστα. Μην ανησυχείτε επειδή δεν έχετε όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή. Μπορεί να μην γνωρίζετε καν όλες τις σωστές ερωτήσεις που πρέπει να ρωτήσετε. Προοπτική.

Ζυγός – Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Έχετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας και δεν σας ελέγχουν αυτά. Όλοι παρασυρόμαστε κατά περιόδους. Ίσως να αισθάνεστε ότι πρέπει να φοράτε πάντα ένα χαμόγελο και να το παίζετε σκληροί. Αυτό όμως που κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ότι συνδέονται μαζί σας είναι η ανθρώπινη πλευρά σας.

Σκορπιός – Κάρτα: Το οχτώ των κυπέλλων

Μπορεί να περνάτε μια συναισθηματική περίοδο τώρα και είναι δύσκολο για το πνεύμα σας όταν τα πράγματα δεν είναι ισορροπημένα με τον τρόπο που θέλετε να είναι. Παρόλο που αντιμετωπίζετε προβλήματα τώρα, κάντε υπομονή. Τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα σύντομα.

Τοξότης – Κάρτα: Το εφτά των ράβδων

Έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε και να κάνετε μια νέα αρχή. Είστε σε θέση να μάθετε από ένα φίλο ή από μία τάξη. Αυτό μπορεί να είναι ένα πνευματικό ταξίδι για εσάς και περιλαμβάνει ανάπαυση ή διακοπές που θα αναζωογονήσουν το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σας.

Αιγόκερως – Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Γιατί να κάνετε τα πράγματα που κάνουν όλοι οι άλλοι όταν γνωρίζετε ότι έχετε διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες; Δεν θέλετε να είστε όπως όλοι οι άλλοι. Μπορεί να παλεύετε με την ιδέα ότι θα απογοητεύσετε τους άλλους που θέλουν κάτι διαφορετικό για σας, αλλά στο τέλος η ευτυχία σας είναι αυτό που έχει σημασία.

Υδροχόος – Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Μπορεί να ξεκινάτε μια νέα δουλειά ή να θέλετε να βγάλετε κάποια χρήματα που έπρεπε να ξοδέψετε σε κάποια απροσδόκητη δαπάνη. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε λίγες θυσίες αυτή τη στιγμή, αλλά η καθυστερημένη ικανοποίηση θα δείξει ότι άξιζε τον κόπο.

Ιχθύες – Κάρτα: Το εννιά των κυπέλλων

Όταν αγαπάτε ανθρώπους που σε φέρονται χειρότερα απ’ όσο αξίζετε, δείχνετε ανωτερότητα και κάνετε αυτό που θέλει το σύμπαν να κάνετε. Αγαπάτε τους άλλους όπως αγαπάτε τον εαυτό σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play