Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (2/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή (2/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (2/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (2/8/19).

  • Κριός

Οι τελευταίες μέρες ήταν εκπληκτικές και το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να βρίσκεστε μακριά από τον/την αγαπημένο /η σας. Τα e-mail και τα σύντομα τηλεφωνήματα θα σας βοηθήσουν να γεφυρώσετε την απόσταση μεταξύ σας.

  • Ταύρος

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις. Όλες οι επιλογές σας φαίνονται καλές! Ζητήστε βοήθεια από τον/την αγαπημένο/η σας και στη συνέχεια κάντε αυτό που αισθάνεστε σωστό. Δεν μπορείτε να κάνετε μια κακή επιλογή.

  • Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να δυσκολευτείτε να τελειώσετε αυτό που ξεκινήσατε. Αποφασίστε αν θέλετε να εγκαταλείψετε τα σχέδιά σας ή να τα επεξεργαστείτε περισσότερο. Ο/Η αγαπημένος/η σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε πού πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας.

  • Καρκίνος

Σήμερα δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις αντιδράσεις του/της συντρόφου σας. Αν πάνε να σας παρεξηγήσουν, σταματήστε και ξεκαθαρίστε τα πράγματα. Αν προσπαθήσετε λίγο περισσότερο σήμερα, θα βελτιώσετε το κλίμα των επόμενων ημερών.

  • Λέων

Εάν αναζητάτε νέους τρόπους για να ενθουσιάσετε τον/την αγαπημένο/η σας, ζητήστε από τους κοινούς σας φίλους να σας πουν τη γνώμη τους. Ανταλλάσσοντας τις εμπειρίες σας σχετικά με το τι λειτουργεί και τι όχι, θα καταλήξετε με μερικά καινούργια πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε.

  • Παρθένος

Σήμερα η απάντηση σε κάτι που σας προβληματίζει θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε. Ίσως μια αυθόρμητη ​​παρατήρηση από τον/την αγαπημένο/η σας θα σας βοηθήσει να κάνετε τη σύνδεση που ψάχνετε.

  • Ζυγός

Αν σήμερα κάτι καινούργιο σας κέντρισε το ενδιαφέρον, μην περιμένετε πολύ για να το μοιραστείτε με τον/τη σύντροφό σας. Μπορεί να το βρουν εξίσου ενδιαφέρον, και έπειτα θα έχετε κάτι νέο που μπορείτε να εξερευνήσετε από κοινού.

  • Σκορπιός

Σήμερα επιλέξτε προσεκτικά τις κινήσεις σας. Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι στο πλευρό σας και επιθυμούν να προκαλέσουν αναστάτωση σε εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Εάν έχετε τα μάτια σας ανοικτά, θα μπορέσετε να τους αποφύγετε.

  • Τοξότης

Μια κατάσταση που φαινόταν έξω από τον έλεγχό σας, σήμερα αποδεικνύεται ότι μπορεί να επιλυθεί εύκολα από εσάς. Δεδομένου ότι μπορείτε να καθορίσετε το αποτέλεσμα, μπορείτε να την μετατρέψετε σε κάτι επωφελές για εσάς και τον/τη σύντροφό σας.

  • Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να αισθάνεστε ότι περιτριγυρίζεστε από ανθρώπους που το μόνο τους μέλημα είναι να σας αποσπάσουν την προσοχή. Βάλτε τα δυνατά σας για να τους αντιμετωπίσετε και εστιάστε σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία – να βρεθείτε με τον/τη σύντροφό σας στο τέλος της ημέρας.

  • Υδροχόος

Ακόμα και μια συνηθισμένη μέρα μπορεί να έχει μια ρομαντική ατμόσφαιρα. Σήμερα ο/η αγαπημένος/η σας θα σας εκπλήξει με μια μικρή χειρονομία που θα κάνει την καρδιά σας να λιώσει και θα σας θυμίσει ακόμη μια φορά ότι είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον.

  • Ιχθύες

Σήμερα εκφράστε τα πιο τρυφερά σας συναισθήματα στον/στην αγαπημένο/η σας. Αφιερώστε χρόνο για να μεταφέρετε όσα αισθάνεστε σε ένα ερωτικό γράμμα που θα κρατήσουν για πάντα. Όταν γράφετε μέσα από την καρδιά σας, οι λέξεις ρέουν άφθονες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play