Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (30/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τρίτη (30/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (30/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τρίτη (30/7/19).

  • Κριός

Αισθάνεστε υπέροχα και διαπιστώνετε ότι η εκμάθηση νέων πραγμάτων σας αφήνει ένα αίσθημα ικανοποίησης. Σίγουρα αξίζει να προσπαθήσετε να πείσετε τον/τη σύντροφό σας να σας κάνει παρέα ακόμη και αν είναι απασχολημένοι με άλλες δουλειές.

  • Ταύρος

Σήμερα είστε μάλλον ένα – δύο βήματα πίσω από τον/τη σύντροφό σας και δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό. Από τη στιγμή που δεν σας αναγκάζουν να τους ακολουθήσετε, απολαμβάνετε να κάνετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες με τους δικούς σας ρυθμούς.

  • Δίδυμοι

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για σαφή και ειλικρινή επικοινωνία. Δεν είναι ότι συνήθως είστε ασαφείς ή ανέντιμοι… Αλλά διαπιστώνετε ότι σήμερα σας είναι πιο εύκολο να εκφράσετε καθαρά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.

  • Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα είναι τέλεια για να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας και να αναπολήσετε το παρελθόν. Ο/Η σύντροφόςσας μπορεί να θέλει να δείτε άλμπουμ με παλιές φωτογραφίες, ωστόσο αν είστε μαζί λίγο καιρό, ίσως πρέπει να φτιάξετε μερικές καινούργιες αναμνήσεις μαζί.

  • Λέων

Σήμερα προσπαθήστε να επικοινωνήσετε σε βάθος με τον/τη σύντροφό σας. Οι περιστάσεις είναι ιδανικές για να μάθετε κάτι καινούργιο για αυτούς και το αντίστροφο. Η καλή σας ενέργεια θα τους διευκολύνει να εκμυστηρευτούν ακόμη και κάτι δύσκολο.

  • Παρθένος

Σήμερα θα πρέπει να διαφυλάξετε ό,τι είναι δικό σας, αν και συνήθως είστε πολύ δοτικοί, ειδικά όταν πρόκειται για τον/την αγαπημένο/η σας. Περνάτε μια σύντομη φάση και θα δείξουν κατανόηση.

  • Ζυγός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας θα χρειαστεί να επιλύσετε κάτι σήμερα και θα είναι λίγο πιο δύσκολο από όσο ελπίζατε. Θα τα καταφέρετε ούτως ή άλλως. Βεβαιωθείτε ότι είστε απόλυτα δοσμένοι σε αυτό.

  • Σκορπιός

Εάν εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας κάνετε μια σοβαρή συζήτηση σήμερα, πρέπει να προσέξετε να απορροφήσετε κάθε λέξη. Να βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε προσεκτικά όσα διαδραματίζονται. Θα είναι πολύ εύκολο να σας διαφύγουν σημαντικές πληροφορίες.

  • Τοξότης

Σήμερα είστε γεμάτοι με καλή ενέργεια και ο/η σύντροφός σας λατρεύει να σας βλέπει τόσο δραστήριους! Ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε, θα βρείτε έναν τρόπο να το κάνετε διασκεδαστικό. Αν είστε μαζί, τόσο το καλύτερο!

  • Αιγόκερως

Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε υπερβολικά για το τι σκέφτονται οι γονείς σας (ή οι γονείς του/της συντρόφου σας). Θα πρέπει να ζήσετε αυτή τη σχέση με τους δικούς σας όρους ό,τι και αν γίνει.

  • Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να προσφέρετε μερικές νέες ιδέες, που μπορεί να σοκάρουν (και να ευχαριστήσουν) τον/τη σύντροφό σας. Πότε δεν ξέρετε τι μπορεί να σκέφτονται για κάτι αν δεν τους το προτείνετε, οπότε κάντε την πρότασή σας και δείτε τι θα συμβεί.

  • Ιχθύες

Αν αισθάνεστε κάπως χαμένοι, μην απελπίζεστε. Ο/Η αγαπημένος/η σας πιθανότατα να ξέρει τι να κάνει. Μπορεί να μην είστε σε θέση να ξέρετε ακριβώς τι έχει συμβεί, οπότε αρχίστε να κάνετε ερωτήσεις μέχρι να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play