Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (29/7/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τη Δευτέρα (29/7/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (29/7/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Δευτέρα (29/7/19).

  • Κριός

Όσο περισσότερο ενθουσιασμό δείχνετε στον/στην αγαπημένο/η σας, τόσο πιο σίγουροι θα αισθάνονται να σας προτείνουν να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα μαζί τους. Πείτε τους ότι εκτιμάτε τις προσπάθειές τους και συνεισφέρετε με τις ιδέες σας.

  • Ταύρος

Μεγάλες αλλαγές φαίνονται στον ορίζοντα για εσάς και τον/τη σύντροφό σας. Κάποια πράγματα μπορεί να είναι όπως τα περιμένατε, αλλά μπορείτε να περιμένετε τουλάχιστον μερικές εκπλήξεις. Κρατηθείτε! Θα υπάρξουν αναταράξεις.

  • Δίδυμοι

Αν ο/η αγαπημένος/η σας είναι συνήθως σιωπηλός τύπος, αυτό θα αλλάξει σύντομα. Σήμερα μπορεί να σας εκπλήξει με την ομιλητικότητά του. Μπορεί να μάθετε κάτι για αυτούς που δεν γνωρίζατε.

  • Καρκίνος

Η εξαιρετική σας μνήμη θα αξιοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο σήμερα. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να κολλήσει σε κάτι, αλλά εσείς θα καταφέρετε να βρείτε τη σωστή απάντηση. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πάρει τα εύσημα αλλά μην περηφανεύεστε πολύ!

  • Λέων

Σήμερα θα περάσετε όμορφα ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε, αρκεί να το κάνετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Οι δυο σας μπορείτε να κάνετε διασκεδαστικές ακόμη και τις πιο βαρετές δουλειές και να αισθάνεστε σαν να είστε σε ραντεβού.

  • Παρθένος

Σήμερα βρείτε χρόνο για να συζητήσετε οικονομικά θέματα με τον/την αγαπημένο/η σας. Μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις για το πώς να κάνετε τον προϋπολογισμό σας να λειτουργήσει, γι’ αυτό να είστε υπομονετικοί και να ακούτε προσεκτικά ο ένας τον άλλον.

  • Ζυγός

Μια συζήτηση που τρέματε να κάνετε με τον/τη σύντροφό σας αποδεικνύεται λιγότερο τρομερή. Αν διαπιστώσετε ότι ανησυχείτε για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που φοβάστε.

  • Σκορπιός

Βάλτε σήμερα τα δικά σας συμφέροντα στην άκρη για να εστιάσετε στις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Όταν τους βοηθάτε χωρίς να περιμένετε αντάλλαγμα, μπορείτε να τους δώσετε περισσότερα πράγματα μέσα από την καρδιά σας.

  • Τοξότης

Δε χρειάζεται να περιμένετε μια ιδιαίτερη περίσταση για να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας σε μια κάρτα ή να πάρετε λουλούδια στον/στην αγαπημένο/η σας. Κάντε τους έκπληξη με μια τρυφερή ρομαντική χειρονομία σήμερα.

  • Αιγόκερως

Επιζητάτε πάντα σταθερότητα και όταν δεν τα καταφέρνετε, δεν αισθάνεστε καλά. Συζητήστε με τον/τη σύντροφό σας για το τι μπορείτε να κάνετε ώστε να δημιουργήσετε ένα πιο ασφαλές και ευτυχισμένο περιβάλλον.

  • Υδροχόος

Σήμερα μπορεί να ανακαλύψετε ένα μοτίβο στον τρόπο που αλληλεπιδράτε με τον/τη σύντροφό σας, που δεν είχατε αντιληφθεί ποτέ πριν. Αυτό δεν είναι ούτε καλό ούτε κακό, αλλά μπορεί να αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο για να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον.

  • Ιχθύες

Ο/Η αγαπημένος/η σας λέει κάτι σήμερα που σας αφήνει να αναρωτιέστε. Εάν δεν θέλετε να τους ρωτήσετε τι εννοούσαν, προσπαθήστε να καταλάβετε αν σας δίνουν μια ένδειξη για να τους κατανοήσετε βαθύτερα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play