Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/12/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/12/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (24/12/18).

Kριός

Μπορεί να μην αντιδράς θετικά στην κριτική του εραστή σου, ειδικά αν υπάρχουν θέματα από παλιά, που είχαν δυναμικά έλεγχο στη σχέση σας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, είσαι έτοιμη ν’ ακούσεις, ακόμα κι αν πρέπει να δαγκώσεις τη γλώσσα σου για να το κάνεις. Για να μειωθεί η ένταση στη σχέση σου, καλό θα ήταν να γίνεις λίγο περισσότερο ανοιχτόμυαλη. Ποιος ξέρει – ίσως το ταίρι σου, να έχει κάτι να πει, που πρέπει να το δεχτείς αντί να το απορρίψεις.

Tαύρος

Ένα σημαντικό μάθημα αγάπης θα μπορούσε να φτάσει σαν κεραυνός εν αιθρία και μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις σημαντική πρόοδο στη σχέση σου, αν είσαι δεκτική στη μάθηση απ’ αυτό.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δεχτείς ν’ αντιμετωπίσεις τα οδυνηρά ζητήματα από το παρελθόν.

Τώρα όμως θα μπορέσεις να εστιάσεις πιο σωστά τη συναισθηματική σου ενέργεια. Το σκοτάδι μ’ αυτό τον τρόπο, πολύ σύντομα θα αντικατασταθεί, από παρήγορο φως!

Δίδυμοι

Θα προσπαθήσεις να αποφύγεις κάποιες συζητήσεις με τον εραστή σου, επειδή δεν θέλεις καμιά σοβαρή συζήτηση σήμερα. Βέβαια το ν’ αποφεύγεις κάποια θέματα, δεν είναι απάντηση. Γι’ αυτό αφοσιώσου στην παρέα εκείνων που σε κάνουν να γελάς και φέρνουν χαρά στον κόσμο σου. Μ’ αυτό τον τρόπο, ένα ρομαντικό θέμα, θα φαίνεται λιγότερο σημαντικό…. πολύ σύντομα.

Καρκίνος

Αυτό που αισθάνεσαι, δεν μπορεί να ακολουθήσει σωστά, αυτό που σκέφτεσαι. Και οφείλεται στις υπερβολικές σκέψεις που κάνεις για τη σχέση σου. Μην αφήσεις την επιρροή της Σελήνης να δημιουργήσει σύγχυση ή να παίξει χαοτικά παιγνίδια με την αυτοεκτίμησή σου. Αυτή είναι η στιγμή να νιώσεις ευγνωμοσύνη για ό,τι βιώνεις στα ερωτικά σου…ακόμα κι αν το αισθάνεσαι σαν ένα μακρύ, σταθερό μάθημα.

Λέων

Θα μπορούσε να είναι δελεαστικό και εύκολο να ασχολείσαι με προσωπικές δουλειές και όχι με τα ερωτικά σου ζητήματα. Ωστόσο, μια μικρή λύση θα μπορούσε να είναι εξίσου χρήσιμη με μια μεγάλη. Αν θέλεις να βρεις μια λύση που να ικανοποιεί τόσο εσένα όσο και τον εραστή σου, τότε θα τη βρεις. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να παραμερίσεις τους περισπασμούς που ίσως ήταν βολικοί, μέχρι τώρα.

 Παρθένος

Μην νιώθεις καταπονημένη ή απογοητευμένη από μια ερωτική υπόθεση. Αν η απογοήτευση θεριεύει απειλητικά, σχετικά με ένα ζήτημα στη σχέση σου, τότε δώσε στο θέμα λίγο χώρο και άφησέ το να εξελιχθεί φυσιολογικά. Θα κερδίσεις πολλά, παρακολουθώντας με προσοχή την εξέλιξη και όχι την άμεση λύση εξαιτίας της δικής σου πίεσης. Αν αυτό σημαίνει να δώσεις στον αγαπημένο σου, χρόνο και χώρο για να έρθει κοντά σου, τότε αυτή είναι μια λογική επιλογή.

Ζυγός

Έχεις τόσες πολλές υπέροχες αναμνήσεις από το χρόνο που πέρασες με τον εραστή σου και φυσικά θέλεις να δημιουργήσεις περισσότερες. Ευτυχώς, έχεις την υπέροχη κοσμική υποστήριξη για να ονειρευτείς το είδος της περιπέτειας που θέλεις ν’ απολαύσεις και να ζήσεις. Όπως επίσης και να κάνεις σχέδια για να πραγματοποιήσεις τα οράματά σου. Γνωρίζοντας τί σε ικανοποιεί, θα σε προτρέψει σε ένα ερωτικό αυθορμητισμό, που θα ενισχύσει υπέροχα και μοναδικά σήμερα, την ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός

Η προσοχή που δίνεις τώρα στις ερωτικές σου υποθέσεις, θα μπορούσε να είναι πολύ σοφή κίνηση. Ειδικά αν σκέφτεσαι να κάνεις μια αλλαγή που θα μπορούσε να είναι αρκετά μεγάλη. Να έχεις πίστη, πως η σχέση σου εξελίσσεται με τον δικό της τρόπο, ανεξάρτητα από το πόσο πιέζεις εσύ για την εξέλιξή της. Οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση για να ανακατευτούν τα πράγματα πρέπει να αντικατασταθεί από μια επιθυμία για διπλωματία. Η πρόοδος που θέλεις, βασίζεται στον αυτοέλεγχο… που δεν είναι το ίδιο με τον «έλεγχο».

Τοξότης

Μια διαφωνία σχετικά με τα οικονομικά θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα με τον εραστή σου, αλλά η αξιολόγηση αυτής της λογικής, θα εξασφαλίσει, ότι ο καυγάς για τα οικονομικά σας, θα είναι σύντομος. Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους κάθε ανταγωνιστικότητα μπορεί να διοχετευθεί εποικοδομητικά και ρομαντικά. Το να προσπαθήσεις να κερδίσεις κάποια υπεροχή στα οικονομικά, δεν χρειάζεται να συμπεριληφθεί στην εξίσωση.

Αιγόκερως

Η έλλειψη ισορροπίας στον έρωτα, αναφορικά με τη σχέση σου, εξακολουθεί να υπάρχει. Ιδιαίτερα όταν η Σελήνη εξακολουθεί να επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων. Μπορεί να αισθάνεσαι ερωτικά αδικημένη εσύ. Ή μπορεί ο εραστής σου να νιώθει, πως προσέχεις όλους τους άλλους εκτός απ’ αυτόν. Το καλύτερο θα ήταν να δημιουργήσετε μια απόσταση ανάμεσά σας και να επιστρέψετε σ’ αυτό το θέμα, με τις συναισθηματικές σας μπαταρίες επαναφορτισμένες.

Υδροχόος

Αυτό που μπορεί να είναι μια στοχαστική πρόταση από τον εραστή σου, θα συναντήσει έντονη κριτική από σένα. Αποδέξου λοιπόν, πως σήμερα είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη. Ξέρεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις για να κρατήσεις άψογα τα πράγματα ανάμεσά σας. Οπότε μην πειστείς για το αντίθετο. Εμπιστεύσου ότι η τεταμένη δυναμική, σύντομα θα υποχωρήσει και θα μπορέσεις να βρεθείς στο τέλος της αναμφισβήτητης εκτίμησής σου, σύντομα.

Ιχθύες

Η προσκόλληση στις ερωτικές σου αρχές, θα σε κάνει να φαίνεσαι βαρετή και ντεμοντέ. Αλλά είναι απίθανο να μετακινηθείς – και είναι καλό για σένα! Έχεις τις προσωπικές σου προτεραιότητες, και η εσωτερική σου φωνή, το επιβεβαιώνει. Μην αισθάνεστε την ανάγκη να υπερασπιστείς ή να δικαιολογήσεις τον εαυτό σου. Παρέμεινε ήρεμη και συγκροτημένη, ακόμη και ενόψει, κριτικής.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play